Tervezgetem már az idei nyarat, június 11-i vagy 18-i és e környékbeli turnusokat nézem. Állítólag nagyon jó idő van ekkor már. Erősítsetek meg ebben légyszi!!!!!!!
Mi mindíg máshova megyünk, de Sarti annyira visszahúz.....
Már kijegyzeteltem az ajánlatokat, a héten foglalok, ha sikerül döntenem.
#1545192011-01-04 20:03:16 Válasz a #154465. hsz-ra
Szia Ginaaa79 ! Ha nem haragszol, hogy bele kontárkodom a beszélgetésetekben, engem is érdekelne , van kocsink és egyénileg szoktunk utazni !!!! Úgy hogy , meg köszönném , ha privibe , nekem is elküldenéd a szállás ajánlatot . Köszi előre is !!!!
Beírom, anno is beírtam, még tavaly év elején, csak akkor még nem volt tapasztalatom.
http://www.szeged-apro.hu/sarti/
Sarti beachen van, és akkor éri meg, ha 4-en vagytok (igaz kocsival is akkor). A tulaj (Hajni) tök aranyos, görög a férje, van 3 kisgyerekük. A 2 szobás apartmanban laktunk, a mi erkélyünk mellett volt az övék.
Mi (ill kedves barátaink Lafkáék) tavaly január végén foglaltunk, akkor még választhattunk időpontot.
Ha van valami kérdés, írjatok.
Mi is visszamegyünk idén, természetesen Sartira! Nagy szerencsénk volt tavaly, hogy találkoztunk a Taousanisos fiúkkal a főtéren! Már le is foglaltam a szállást Zolinál, és mondta, hogy hamarosan lesznek árak a teljes szezonra! Lassan érdemes lesz nézni a facebookon a Taousanis Tours oldalát is!
Az Apollonnal többet nem megyünk a szerencsétlen Sithonos "idegenvezetők" miatt, az biztos!!! Az a Leó gyerek kihúzta a gyufát! Ha megint megkörnyékezi a 10 éves lányomat, letépem a fülét ..!
Amúgy június első hetében vissza szokott térni egy kicsit roszabb idő, de aztán jön a nyár! Zoli, és Peti is mondta tavaly, hogy érdemes nézni a holdnaptárat, mert telihold környékén változik az idő pár napra!
Hajrá Delfinek! Szép nyarat mindenkinek!
U.i.: Kár, hogy a Szilveszter elmaradt Sartin! Talán idén!
Sartin a Taousanis Tours irodájának vezetője Zoli nemsokára, ha jól tudom márciusban házasodik! Ha Sarti főterén jártok, gratuláljatok neki! Nagyon rendes, és nagyon sokat segített nekünk, megérdemli!
Állítólag nagy híre van! Már tíz éve csinálja a munkáját, nem kis tapasztalattal, rutinnal. Szóval csupaszív, rendes "fickó", megérdemel egy ölelést!
Azért Peti sem semmi! Ha jókat akartok nevetni, akkor mégegy ok, hogy benézzetek hozzájuk! Peti nem normális, haláli egy fazon!