Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 706
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55825 Üzenet linkje2008-03-31 15:57:04  Válasz a #55783. hsz-ra

Szia Timba! Látom idetaláltál a Parga topicból?!
Mi két évvel ezelõtt június 12-tõl voltunk Makriban, és nagyon meleg, jó idõ volt végig! Egy éjjel volt vihar, de hamar elvonult az is.
A víz is nagyon meleg volt, fõleg arrafelé, ahol Ratio is írta a Pydna Beach-nél, ott egy hosszú homokos partszakasz van, a víz is szebb, átlátszóbb és sekélyebb.
De fürödtünk az Aphrodité-Beach-nél is Makriban, ott sem volt gond a víz hõfokával!

Remélem szép idõt fogtok ki Ti is, és nem fogsz csalódni!? icon_lol.gif

# 707
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55828 Üzenet linkje2008-03-31 16:30:39  Válasz a #54017. hsz-ra Előzmény #54017

Szia Hermione!
Látom Te is várod már nagyon a nyaralást!
Gondoltam én is írok pár infót hátha segít.
Mi 2004.szeptember 20-án tõltöttük ott az elsõ görög nyaralásunkat, ami az eddigi legjobb utunk volt:)
Úgyhogy az idõjárástól nem kell félni, mert még akkor is nagyon jó idõ van.
5-6 km-re van egy iszap "dagonyázó" oda feltétlenül menjetek el.Ha elindultok gyalog nyugodtan stoppolhattok, a görögök szívesen elvisznek benneteket.
A szállásról annyira nem tudok infót, mert mi az Elektrában voltunk, de az biztos hogy (amit Anikó küldött) ha az épület elõtt mész tovább az úton ami látszik (jobbra) az egyenesen a partig visz.
Ahol mi nagyon jókat ettünk, és olcsón!!! az a parton egy olyan taverna volt aminek egy baba a jelképe.Minden étkezés után hoztak ajándékba gyümölcsöt,sütit,vagy jegeskávét.
Mi vittünk magunkkal itthonról tokaji aszút, amit az utolsó ebédnél magunkkal vittünk a tavernába, és persze megkínáltuk a tulajt./egy kedves idõs Úr/na utánna hozta õ is a görög retsina-borukat....
Szóval mi nagyon jól éreztük ott magunkat:Dicon_biggrin.gif
Ha bármilyen kérdésed van kérdezz nyugodtan!

# 708
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55864 Üzenet linkje2008-03-31 23:26:48  Válasz a #55787. hsz-ra Előzmény #55787

Szia Ratio kösz az infót remélem nem fogok fázni szeretem anyugisabb helyeket Makri képeidet néztem, nagyon tetszik már oda is képzeltem magam.Szerelmem Görögország, szerintem ott nincs is rossz hely.Sajnálom hogy most nem tudsz menni Lefkadára lenne oda ötletem,Lefkada egy álom.Mi kocsival mentünk Olaszból komppal.
# 709
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55866 Üzenet linkje2008-03-31 23:46:03  Válasz a #55825. hsz-ra Előzmény #55825

Szia Anikó végre ide talám sok irásodat elolvastam nagyon tetszik,te is olyan szeretettel látod ezt az országot mint én.Hát tudod nekem is honvágyam van Görög hon felé. Már 16 éve járom ezt a tályat de nem tudok elszakadni tõle.Az Olimposi riviérán 13 éve voltam ,de Makrigialos valahogy kimaradt,most megnézem.Már alig várom hogy oda érjek.Még az sem baj ha a viz nem 24 fokos icon_smile.gif majd sétálok a parton icon_smile.gif icon_smile.gif de ott leszek icon_smile.gif
# 710
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55868 Üzenet linkje2008-04-01 00:02:51 

Szia Timba! Már biztos sok helyen voltál Te is, ha ilyen régóta szereted ezt az országot!
Én 1990-ben voltam elõször, és azóta rajongok érte.
Makrigialos pedig valami különleges helyet kapott a szivemben, nem tudom megmagyarázni miért, de remélem TE is megszereted majd!?
Ha szereted a csendes, nyugodt helyeket, ahol még látni a görög mindennapokat, akkor biztos tetszeni fog neked is! icon_lol.gif

Még a tavernákról akartam írni, hogy annak idején mi is jártunk abban a "babás" tavernában, de nekünk a Macedonia jobban tetszett, ott többször is ettünk, és a gyros ott volt a legfinomabb.
Viszont ha kicsit bûnöztünk, vagyis pizzára vágytunk, akkor a Maistrosba ültünk be. Ezek majdnem egymás mellett vannak, szerintem érdemes többet is kipróbálni. icon_lol.gif icon_lol.gif

Irigyellek, mert nektek hamarabb eljön az utazás napja!!!!

# 711
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55870 Üzenet linkje2008-04-01 00:25:34  Válasz a #55868. hsz-ra Előzmény #55868

Szia Anikó ne irigyelj, mert én már rég itthon robotolok amikor Te pihizel.Akkor meg majd én sárgulok!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Kösz a vendéglõkrõl az infót. Látom te sem vagy egy korán fekvõ, de innen olyan nehéz lelépni csaó!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
# 712
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55897 Üzenet linkje2008-04-01 12:15:01  Válasz a #55870. hsz-ra Előzmény #55870

Hát igen Timba! Mindig késõn fekszem, aztán reggel meg hulla vagyok. De megéri, mert éjjel jobban szeretek a neten nézelõdni, sokkal gyorsabb minden. icon_lol.gif

Az biztos, hogy egyik elõnye az õszi utazásnak, hogy a nyár eltelik a várakozással, tervezgetéssel, és sokan már itthon vannak, túl vannak a nyaraláson,amikor mi útrakelünk.
Tavalyelõtt voltunk júniusban, utána nagyon rossz volt, annyira hosszúnak tûnt a nyár, hogy azt hittem ki sem bírom.
Akkor lett volna jó, ha még egyszer útrakelhetünk mondjuk szeptemberben. REmélem megérem még, hogy kétszer is kimehetek Görögországba!! Nagyon jó lenne!!! icon_lol.gif icon_lol.gif

Ha a Diasban szerveznek idén is grill partyt arra fizessetek be, mert nem nagy összeg, mikor mi voltunk azt hiszem 6 euró volt fejenként és nagyon jó hangulat volt, finom vacsorával együtt.
Sajnos amikor másodszor ott voltunk valami miatt ez elmaradt, pedig nagyon sajnáltam.

# 713
Dias
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56080 Üzenet linkje2008-04-02 20:58:32 

Mi amikor ott voltunk 10 eurót fizettünk a partyért fejenként.A kaja nem igazán érte meg,na de a hangulat!!!A vetélkedõtõl kezdve a táncig,iszonyat jól szórakoztunk! S a bor! Hmmm...
# 714
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56087 Üzenet linkje2008-04-02 21:53:46  Válasz a #56080. hsz-ra Előzmény #56080

Egyetértek Dias, bár nekem a kaja is elég volt. De egy férfinak gondolom több kellene.
A hangulat kárpótolt engem is, sokat táncoltunk, még a táncversenyre is beneveztünk, akkor nem nyertük meg, de a következõ évben mi kaptuk a két pólót, igaz akkor kagyló partynak hívták, és nem is a Diasban rendezték, de azért az is jól sikerült. icon_lol.gif
A párom még az üvegugrálásban is résztvett, szóval nagyon jól éreztük magunkat! Ha lesz, akkor az idén sem fogjuk kihagyni! icon_lol.gif

# 715
Hermione
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56352 Üzenet linkje2008-04-06 13:17:45  Válasz a #55828. hsz-ra Előzmény #55828

Debi81!

Köszi az infót,meg fogjuk keresni a "babás" tavernát mindenképp.
Már szereztem be Makri térképet,szóval tényleg nagyon készülök. icon_lol.gif
A családot már az õrületbe kergetem,mert eddig június elején jártunk nyaralni,de idén nem jött össze.Szerdán megyek vissza táppénzrõl dolgozni,idén még egy napot sem voltam,így csak aug. végére mertem szabit kivenni.
Szóval a családnak most tovább kell tûrnie a lázas készülõdésemet. icon_lol.gif

# 716
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56366 Üzenet linkje2008-04-06 16:37:19  Re:

Hermione írta:
Debi81!

Köszi az infót,meg fogjuk keresni a "babás" tavernát mindenképp.
Már szereztem be Makri térképet,szóval tényleg nagyon készülök. icon_lol.gif
A családot már az õrületbe kergetem,mert eddig június elején jártunk nyaralni,de idén nem jött össze.Szerdán megyek vissza táppénzrõl dolgozni,idén még egy napot sem voltam,így csak aug. végére mertem szabit kivenni.
Szóval a családnak most tovább kell tûrnie a lázas készülõdésemet. icon_lol.gif

A "babás" étterem nemve:

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ - ΨΗΣΤΑΡΙΑ
"Ο ΧΡΗΣΤΟΣ" = O Krisztosz, a tulaj neve Kosztasz icon_wink.gif

# 717
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56394 Üzenet linkje2008-04-06 19:49:41  Válasz a #56352. hsz-ra Előzmény #56352

Hermione! Nincs egyedül a családod. Az enyém már a tavalyi nyaralás óta ezt hallja, hogy az idén hová megyünk.
Néha lecsillapodok egy-két napra, aztán újult erõvel kezdem elölrõl. icon_lol.gif icon_lol.gif

Vigasztald meg õket, hogy nincsenek egyedül! icon_lol.gif icon_lol.gif

# 718
Hermione
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56516 Üzenet linkje2008-04-08 00:50:13  Válasz a #56366. hsz-ra Előzmény #56366

Köszi szépen Petrosz!
Már fel is jegyeztem.. icon_lol.gif

# 719
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57329 Üzenet linkje2008-04-16 23:20:44 

Köszönet a vendéglõ nevét én is leirtam. Olyan üres itt minden csak én megyek juni 9-én Makrira??
# 720
Ratio
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57335 Üzenet linkje2008-04-17 06:16:56  Válasz a #57329. hsz-ra Előzmény #57329

Nem hiszem, az utazásinfón (link) ebben az idõpontban a szobák 80%-a már foglalt.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 47 48 49 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu