Én azt hittem a második hét olcsóbb, hisz az utazás csak 1x van oda meg vissza. Remélem találni fogsz 2 hetes utat. Nekünk az egyéni szállás tavaly 50 euro volt 4 főre / éjszaka, az nagyon jó rá volt. Csak ugye kellett 4 személy, mert 4 személyes az az apartman.
#1561982011-02-10 14:46:58 Válasz a #156171. hsz-ra
Szia Márti!
Tudom, természetesen emlékszem Rád.
Sajnos az Apollonnál a családi apartmanok az ó-faluban foglaltak már.
Merthogy mi ragaszkodunk az ó-faluhoz.
Végül elfogadtuk ezt a Tulát. Egyébként itt egy apartmanról van szó, csak a görögöknél Toula, itthon pedig Tulaként hirdetik.
Egyébként Te is tudod hol van. A Kipriotis belső udvaráról arra néztél. Közvetlen szembe vele olyan 2-3 m távolságra. Egy sárga, kovácsoltvas erkélyes épület, a hálószobái a belső udvarra néznek, a nappali erkély pedig a tengerre.
Látom Ti most Stavros felé vettétek az irányt. Mi nem akartunk új helynek nekivágni, talán jövőre.
Örülök, hogy ismét összefutottunk.
Zsuzsa
#1562092011-02-10 18:58:03 Válasz a #156175. hsz-ra
Szia Puma!
Én nem tudom mennyire számítok törzsutasnak, mert most mentem volna 4. alkalommal a Dias Zeussal. Valamikor saját fülecskéimmel hallottam, hogy 2 hetes utazásnál az első hét a teljes ár, a második pedig valamivel kevesebb. Épp ezért tettem le az arcom, amikor megkaptuk a Diasosok válaszlevelét, hogy mint a két hetet teljes árban ki kellene fizetni...
Az utazás kiállításról annyi a tapasztalatom, hpgy valamikor régebben ott fizettem be egy utat és addig amíg a többiek akik nem ott intézték a dolgot fizettek a nyaralásért 45-50000 FT-ot, addig nekem 36000 FT-ba került, ráadásul ajándékba kaptam egy Thessaloniki városnézést. Majdnem megvertek, hogy nekik miért annyi volt?
Attól annyira nem tartok, hogy nem lesz út, hiszen tavaly is sok apartmant nem tudtak kiadni, mert nem volt rá utas és idén sem hiszem hogy hirtelen lett az embreknek pénze, ráadásul innen is ismerek embereket, akikkel tavaly együtt voltunk kinn, később fizették be az utat, talán áprilisban, vagy májusban és olcsóbb volt nekik, mint nekünk. Igaz ők nem azzal az irodával voltak akikkel mi.
Nekem a buszos nyaralással semmi bajom nincs, mindig is így voltam, hiszen félek a repüléstől, úgyhogy ez nem is zavarna, a reptéri illetéken és a repjegy árán inkább bérelek egy autót, vagy robogót és bejárom a környéket
Az Anett Toursnak is írtunk levelet és ők ajánlották a 12/9-es nyaralást, de ez Nei poriban lenne. Ők is kinn lesznek az Utazás Kiállításon és nem írták, hogy nagyon fogynának a helyek és igyekezzünk.
Aranyos vagy köszönöm, hogy írtál és segítettél, mi is reméljük, hogy valamit sikerül összehozni. Eddig minden évben összejött a dolog, talán idén sem lesz másképp...
#1562102011-02-10 19:03:35 Válasz a #156196. hsz-ra
Ginaaa!
Eddig én is úgy tudtam, hogy a második hét olcsóbb, de sajnos a Dias Zeus válasz levele eléggé lehűtötte a lelkesedésem. Én erre számítottam, hiszen én egyszer régebben már érdeklődtem a két hét felől és akkor azt mondták nekem, hogy a második hét valamivel olcsóbb...
Látod nektek is 40 EUR volt az egyéni szállás 4 főre. Akkor képzeld el 2 főre... Úgyhogy maradunk a szervezett keretek között.
Már ha sikerül valamit összehozni, de egyelőre még optimista vagyok, vagy mi
Kedves mshobo, szerintem sarti új része ideális gyerekekkel, mi kétszer nyraltunk sartin, és tudatosan ezt a részt választjuk. Sekély víz, aranyló homok, nincs tömeg, este nyugis, és szépséges.
Kedves Sancho, mind a kétszer last minute-tal utaztunk, garantáltan legkedvezőbb az ár, az aktuális oldalakat majd szívesen átküldöm.Igényes, szép és nem drága apartmanokban voltunk 2008.ban és tavaly. Újra ide készülünk, pedig egy évet gondoltuk megint kihagyunk, de amíg a szívünk visszahúz... jelenleg ábrándozunk és tervezgetünk
#1562982011-02-11 16:49:43 Válasz a #156217. hsz-ra
Szia badminton!
Köszönöm szépen aranyos vagy, de már úgy néz ki, megoldódott a dolog. Már le van beszélve a nyaralás. Lastminuttal még nem voltam, hiszen egy picit féltem tőle. Az egy kicsit bizonytalan és mindig tettrekészen kell állni, hogy ha van valami, akkor indulj
Ráadásul a melóhelyen is előre kell jelezni a szabit, nem várható, hogy egyszer csak odamegyek, hogy hopp, most mennék
Én mindig szervezetten mentem és soha nem volt még gondom. Most voltam csak gondban a két hét miatt. De mint írtam is megoldódni látszik a dolog. Nem Sarti lesz, mert oda senki nem tudott jó ajánlatot tenni, de Görögország és ez lényeg. Nektek pedig drukkolok, hogy az álmodozás valóság legyen és eljussatok Ti is Göröghonba
#1564972011-02-15 08:59:22 Válasz a #156493. hsz-ra
Szia Dia!
Két Paris apartman van Sartin. Az egyik a buszparkolónál a másik az ófaluban a domboldalban.
Az utóbbi egy új építésű, ezáltal modern, jól felszerelt épület. A másik pedig gondolom a szokásos felszereléssel rendelkezik. (konyhasarok, fürdő, nappali ágyakkal) A konyhában általában rezsó van többnyire mindenhol.
Az Apollón travel katalógusában az új van benne.
Mindkettő jó helyen van, hiszen közel a központhoz, de Sartin egyébként sincsenek nagy távolságok. A Sarti-info.hu oldal részletesen bemutatja az apartmanokat. Ott böngéssz, s képeket is találsz.
Feltöltöttük a Sarti szállásokat, utakat és fakultatív programokat, melyek úgy érzem itthon a legjobb áron vannak, de ha nem akkor várjuk a kritikákat.
#1567902011-02-20 10:27:34 Válasz a #156784. hsz-ra
Hello,
eszemben sincs kritizálni, csupán összehasonlítottam áraitokat két másik iroda áraival, az egyik főszezonban 5, a másik 10 ezerrel olcsóbb. Azt esetleg lehet tudni, hogy Nálatok milyen busszal, mikor és honnan van az indulás, és mely apartmanokban van a szállás?
#1567992011-02-20 12:31:27 Válasz a #156790. hsz-ra
Bp.-ről indul a busz, de partner iroda buszaival történik az utazás.
Sajnos főszezonban idén nem tudunk olcsóbbak lenni, talán jövőre. Viszont nálunk egyedileg is lehet szállást foglalni, ha valaki autóval vagy netán repülővel akar utazni.
A szállások vegyesek, a parttól 0-200m-re találhatóak.
... melyek úgy érzem itthon a legjobb áron vannak ...
stingervst írta:
... Sajnos főszezonban idén nem tudunk olcsóbbak lenni ...
Elő és utószezonban pedig 10 ezres és afölötti a különbség. A partneriroda buszairól, a "vegyes apartmanokról" ill. azok neveiről csak konkrét foglalás esetén kaphatunk tájékoztatást?
#1568022011-02-20 12:53:15 Válasz a #156800. hsz-ra
A buszokról csak jövőhéten, míg a kereskedelmi igazgatónk nem írja alá a szerződést az irodával, addig nem szeretnék önhatalmúlag kiadni nevet.
Az apartmanok a Sithon által preferált apartmanok.
Egyébként megkérdezhetem az iroda nevét ahol összehasonlítod az árakat?
Mivel azt állítod, hogy előszezonban is 10.000 fölötti a különbség, és nekem ez gyanús:
Ha pl nálunk egy 2 fős stúdió ára egy hétre (előszezon) 23475 Ft, akkor ezt máshol 5000Ft / fő / hét áron látod? Vagy félre értés van valahol?