Szia Pogácsa,
Igazán nem reklámnak szánom, hanem segítõ szándékú jótanácsnak: érdemes megnézned a www.tensi.hu-n az akciós ajánlatokat, elég jó áron vannak szállások. Mi is velük megyünk Korfura, aug 11-25-ig leszünk Acharaviban.
Köszi Mandzsi!
Megnéztem õket és bár arra az idõre mikor mi mennék még nincs túl nagy akció, azért folyamatosan nézni fogom...
Mégegyszer köszi a tippet!
Szia Tusa!
Azt nem mondanám, hogy oda lenne 1 nap, hiszen amikor hazafelé jöttök, gondolom, este 9-10 körül indul Budapestre a gépetek. Szóval annyira ne bánkódj, az utolsó napra is lehet programot szervezni, csak idõben vissza kell érni a szállásra.
...
Elnézést, hogy hosszú voltam.
Szia Geot!
Ne viccelj, köszönöm a támogatást továbbra is örülök minden információnak! Már oldalakat jegyzeteltem a fórumról!
már csak 3 napot dolgozom , és már csak 10-et kell aludni és utazunk
Na ez a sziget az egyik következõ célpontom! Hisz kiváncsi vagyok, hol született Sakis Rouvas (tudom, hogy konkétan nem sok esélyem van megtudni, de ezen a szigeten, az tuti )
Mi is Kavosba fogunk menni. Aug 9-én indulunk.
Amit tudok róla, hogy nem nagyon dicséri senki, fõleg az angolok miatt. Viszont a tengerpart szép.
Túl sokat nekem se tudtak mondani.
valoban en is ezt hallottam, hogy tele van angollal, illetve, hogy reggelig tart a buli
mna, de ha valaki meg tud pontosabbat, vagy volt ott, akkor szivesen olvasom