Gingike, nem tudom hogy mivel mentek, Neos Marmarason van csütörtökön piac (tudom a kérdésed Sartira vonatkozott), oda érdemes átmenni. Ha valaki ruhát kinéz magának Sartin, az olcsóbb a marmarasi piacon.
Grand Tours-al megyünk azaz busszal. Tervünkben van Neos Marmaras meglátogatása A Sartis halpiacot meg azért kérdeztem, mert szívesen kipróbálnám a tengeri herkentyűk gasztronómiai csodáit Utána néztem a quad bérlésének lehetőségére, de azt láttam, hogy egy napra 60 euro ami elég drága, ezért marad a robogó ,, Lassan, de biztosan" szlogennel
Grand Tours-al megyünk azaz busszal. Tervünkben van Neos Marmaras meglátogatása A Sartis halpiacot meg azért kérdeztem, mert szívesen kipróbálnám a tengeri herkentyűk gasztronómiai csodáit Utána néztem a quad bérlésének lehetőségére, de azt láttam, hogy egy napra 60 euro ami elég drága, ezért marad a robogó ,, Lassan, de biztosan" szlogennel
Pár napja regisztráltam magam és nap mint nap olvasom a Sartis hozzászólásokat, gyűjtöm az információkat.
Az elmúlt két évben Parálián nyaraltunk, idén gondoltam egy merészet és Sarti lett az úti cél. Egyénileg fogunk utazni augusztusban.
Amit szeretnék megkérdezni, hogy Sartiban mely napokon van piac, és hogy hol van helyileg?
17,5 fok van sartin...ez elég hűvöskés még.Lassan indul az időjárás jelentés és a sarti chat is működik!
A web kamera úgyszintén!Az első turnustól várjuk az integetőket!
Egy térkép amin minden fel van tüntetve. (apartmanok,tavernák,motorkölcsönző,benzinkútstb,stb)
Ma jött egy telefon a Grand Tourstól, hogy nem indul a szezon első turnusa emberhiány miatt, nagyon elcsüggedtem, de mikor mondták, hogy ugyanennyi pénzért mehetünk a 2. turnussal egy héttel később egyből megörültem Reméljük, hogy 1 hét múlva még melegebb lesz az idő és még kellemesebb lesz a tenger. Szóval nem mi leszünk az idei nyár első gólyái Sartin
#1599292011-04-12 18:40:15 Válasz a #159914. hsz-ra
Ne csüggedj, biztos jó lesz 1 héttel később is a nyaralás. Bár én se lennék boldog ilyen hírtől. A szabadságunk elég fix, nem nagyon lehet tologatni. Azért még mindig Ti lesztek az elsők Sartin a fórumozók közül ( legalábbis nem jelentkezett más, és az utaslistában se találtam korábbi utazót ). úgyhogy várjuk a friss híreket!!!
#1599352011-04-12 20:37:11 Válasz a #159903. hsz-ra
Fate!
A kamerát én is sokszor meglesem, a chaten sajna sosem találok senkit Az integetésedet tavaly azért nem láttam mert egyszerre voltunk Sartin és együtt integettünk idén pedig megint egy időben, de sajnos nem egy helyen leszünk. No nem baj, ha össze tudjuk hozni, akkor azért csak összefutunk
#1599362011-04-12 20:39:26 Válasz a #159889. hsz-ra
Szia!
Én is ebben bízom! Én még csak motoroztam, de inkább bicajoztam a hegyekben gyerekkel is a bicikliülésben, de a feleségemnek nincs tapasztalata.
Szerintem, ha óvatosak vagyunk menni fog