A googleearthon találtam egy kutat, a pályáról lejőve Gevgelija falu előtt közvetlenül. Mi a helyzet ennek a kútnak a nyitvatartásával, úgyértem nonstop vagy mikor nyitnak - zárnak, járt itt valaki, ez szabálytalanság nélkül megközelíthető, a pályától kb. 150 m-re van.
öö, macedón görög határra értettem, ott megfordultam én is tavaly, de sztem most is meg fogok, úgy esik közel a görögökhöz az utolsó kút, legalábbis erre emlékszem...a görög benzin"válság" miatt a szűkség nagyúr , csak arra voltam kíváncsi, hogy a kivezető oldalon görög felé mi az utolsó, ha nem muszáj nem kockáztatok meg egy büntit
Engem az érdekelne, hogy Gevgelija faluban lévő kút nyitva tartása milyen. Illetve, hogy lehet-e euróval, Maestro kártyával fizetni?
Google Earth-ben: 41°08'50.70"N 22°30'50.88"E koordinátáknál van. (Okta gas station)
Tegnap értünk haza görögböl, szerencsénkre volt elég benzinünk macedoniáig mert sztrájkoltak a görög kutasok, sehol se adtak benzint meg semmit. A határörök nem szivoskodtak sehol, gyorsan átjutottunk mindenhol. A nagyobb kutaknál nem fogadták el a kártyákat fizetésre, a kisebb kutaknál semmi gond nem volt még macedoniában sem. Sok helyen tankoltam kimondottan probaképpen.
Mi most megyünk először görögbe autóval, folyamatosan figyelem a híreket, elég vészjósló ez a benzinmizéria.
Benzines autónk van, pénteken délután/este indulunk (07.30), remélem nem lesz gáz.
Ha van esetleg ismerősötök vagy új, pontos infotok, azt megköszönöm.
Mi most megyünk először görögbe autóval, folyamatosan figyelem a híreket, elég vészjósló ez a benzinmizéria.
Benzines autónk van, pénteken délután/este indulunk (07.30), remélem nem lesz gáz.
Ha van esetleg ismerősötök vagy új, pontos infotok, azt megköszönöm.
És a már fent lévő infokat is köszönöm szépen!
Üdv mindenkinek: truckgirl
Ha macedoniában tele tankoltok, akkor elég a benzin visszafelé is,persze attol függ hova mentek görögben, Sarti, Platamon, Neoi Pori-tol elég vissza érni macedoniáig. Larissza után a meteorák felé találtunk kutakat ahol 1,42 volt a benzin, máshol 1,57 körül mozgott söt több
Én most éjjel indulnék Peloponnesosról haza. Benzinem kb. 600 km-re elegendő, ez nem elég a Makedon határig. Van-e friss hír, hogy mikor lesz benzin? Mikor indulhatok úrtnak?