#1600452011-04-14 17:11:06 Válasz a #160044. hsz-ra
Jajj köszi a tippet a keresővel, mindenhol kerestem, de nem találtam:P Visszaolvasva mindenki nagyon jókat ír róla, úgyhogy remélem tényleg jól választottunk:)
Közben felmerült bennem még egy kérdés, remélem az utolsó Nem igazán találtam infót azzal kapcsolatban, hogy milyenek a lehetőségek a parkolásra, mert a legtöbben ahogy látom busszal mennek.
Szóval leginkább az érdekelne, hogy mennyire kell aggódnunk, ha a kocsi egy hétig kinn áll az utcán az apartman előtt? (sosem lehet tudni alapon)
Szia!
Az oldal alján a keresőbe írdbe, hogy Spanos, rengeteg találat lesz, sok infóhoz jutsz...
Azt olvastam, hogy új ház, 2008-ban épült, a térképek meg biztosan régebbiek, azért nem találod rajtuk, de a hozzászólók elég jól behatárolják az elhelyezkedését.
Nagyon jó kis apartman a Spanos! Van parkolója is a tenger felöl.Találsz az albumomban róla néhány képet ha érdekel!
Az ófalu és a Beach is kellemes néhány perc sétára van, pár lépésre pékség és Maria boltja található!
Bocs ezt Frenzinek szántam!
A parkoláshoz még annyit: nem nagyon hallottam még hogy feltörtek volna autot vagy bármit!szoval szerintem nyugodtan ott lehet hagyni egy hétig is. Bár gondolom közben azért majd ránézel!
#1600532011-04-14 18:22:12 Válasz a #160046. hsz-ra
Szia,
a parkolás miatt nem kell bekúpolni. Görögországban nekem eddig sehol sem piszkálták a kocsit, így Sartiban sem. Amit viszont nehéz találni (mert a jó helyekre hamar lecsapnak): hűvös, árnyékos helyet. Szerintem vigyél magaddal napellenzőt a szélvédőre, meg valami plédet amit az ajtókkal meg tudsz csíptetni. Sokan még a kerekeket is letakarják kartonpapírral.
#1600582011-04-14 19:12:12 Válasz a #160031. hsz-ra
Szia qvani!
Mi tavaly voltunk a Sarti Beach-ben.Idén nyáron is oda megyünk.
Nagyon meg voltunk vele elégedve
Az apartman az újfaluban található, közvetlen a tengerparton. Van egy régi épület , egy új és bungalók.
Mi a régi épület emeletén voltunk, ami 4 személyes apartman. Tágas helyiségek, két külön szoba nagy erkéllyel ami a tengerre néz. Az udvar gondozott és van egy tengervizes medence.
Erdeklodni szeretnek, hogy milyen internetes oldalakon illetve email cimeken lehet szallast foglalni Sarti-ba. Akar utazasi irodakon keresztul is meglelne vagy barhogy. Van-e tapasztalotok nektek az online szallasfoglalassal kapcsolatba. Valkinek mar sikerult igy kapnia helyet Sartiba?
Az eddigi probalkozasaim sajnos mind sikertelenek voltak. Vagy mar nem elt az oldal vagy nem valaszolnak a mailre.
#1600632011-04-14 20:17:53 Válasz a #160060. hsz-ra
Szia Platini!
Mi utazási irodánál foglaltunk eddig mindig, de az interneten keresztül.
Mikor olaszországba mentünk a Web oldalon kellett kitölteni egy ajánlatkérőt, bele írva az utazás időpontját, hány személy , melyik apartman, erre adtak egy választ, majd küldték az utazási szerződést, számlát,átutaltuk a pénzt és küldték a visszajelzést, hogy rendben van minden, majd az utazás előtti hetekben küldték a részvételi jegyet.
Ez ugyanígy volt a Dias Zeus-nál is, csak mindezt email-ben leveleztük le.
#1600702011-04-14 21:12:42 Válasz a #160060. hsz-ra
Sziasztok!
Platini, mi (ill. kedves barátaink) itt foglaltunk tavaly:
http://www.szeged-apro.hu/sarti/
Igaz még januárban, nem tudom idén meg mostanában mikor van hely.
Csatlakozom én is Kiss László írásához. A Grand Toursnál is ugyanígy megy. Mi 2007-ben voltunk velük Paralián most meg Sartira megyünk a Grand Toursal. Szerintem árban is nagyon jók. Mi 2-en megyünk május 16-25.-éig bár volt előfoglalási kedvezményünk és törzsutas is. Így 45000 ft helyett 40000 ft-ért megyünk 2-en nyaralni előszezonban.
#1600802011-04-15 01:55:13 Válasz a #160047. hsz-ra
Annyi jót olvastam a Spanosról és annyira megtetszett a képek alapján is, hogy most már nagyon csalódott lennék, ha nem lenne hely. Pedig sajnos két helyről már azt kaptam vissza hogy nincsen szabad szoba augusztus elejére:( De nem adom fel:)