Kiss Laszlo | #160058 | 2011-04-14 19:12:12 | Válasz a #160031. hsz-ra
Szia qvani!
Mi tavaly voltunk a Sarti Beach-ben.Idén nyáron is oda megyünk.
Nagyon meg voltunk vele elégedve
Az apartman az újfaluban található, közvetlen a tengerparton. Van egy régi épület , egy új és bungalók.
Mi a régi épület emeletén voltunk, ami 4 személyes apartman. Tágas helyiségek, két külön szoba nagy erkéllyel ami a tengerre néz. Az udvar gondozott és van egy tengervizes medence.
Erdeklodni szeretnek, hogy milyen internetes oldalakon illetve email cimeken lehet szallast foglalni Sarti-ba. Akar utazasi irodakon keresztul is meglelne vagy barhogy. Van-e tapasztalotok nektek az online szallasfoglalassal kapcsolatba. Valkinek mar sikerult igy kapnia helyet Sartiba?
Az eddigi probalkozasaim sajnos mind sikertelenek voltak. Vagy mar nem elt az oldal vagy nem valaszolnak a mailre.
Elore is koszonom,
Plat
Kiss Laszlo | #160063 | 2011-04-14 20:17:53 | Válasz a #160060. hsz-ra
Szia Platini!
Mi utazási irodánál foglaltunk eddig mindig, de az interneten keresztül.
Mikor olaszországba mentünk a Web oldalon kellett kitölteni egy ajánlatkérőt, bele írva az utazás időpontját, hány személy , melyik apartman, erre adtak egy választ, majd küldték az utazási szerződést, számlát,átutaltuk a pénzt és küldték a visszajelzést, hogy rendben van minden, majd az utazás előtti hetekben küldték a részvételi jegyet.
Ez ugyanígy volt a Dias Zeus-nál is, csak mindezt email-ben leveleztük le.
Platini, mi (ill. kedves barátaink) itt foglaltunk tavaly:
http://www.szeged-apro.hu/sarti/
Igaz még januárban, nem tudom idén meg mostanában mikor van hely.
Csatlakozom én is Kiss László írásához. A Grand Toursnál is ugyanígy megy. Mi 2007-ben voltunk velük Paralián most meg Sartira megyünk a Grand Toursal. Szerintem árban is nagyon jók. Mi 2-en megyünk május 16-25.-éig bár volt előfoglalási kedvezményünk és törzsutas is. Így 45000 ft helyett 40000 ft-ért megyünk 2-en nyaralni előszezonban.
Annyi jót olvastam a Spanosról és annyira megtetszett a képek alapján is, hogy most már nagyon csalódott lennék, ha nem lenne hely. Pedig sajnos két helyről már azt kaptam vissza hogy nincsen szabad szoba augusztus elejére:( De nem adom fel:)
Én biztos szívesen olvasnám, mivel idén először megyünk Sartira. Szeretünk kirándulni, így ha olyan helyen jártok amit érdemes megnézni, ajánlod, oszd meg!
Hol tudom beírni az utazással kapcsolatos adatokat?
Az utazással kapcsolatos adatokat nem itt a Fórumon, hanem a Hellasz.hu főoldalán az Utazás menü Beírás menüjét választva lehet beírni.
A beírt adatok megjelennek az Utazólistában és a itt Fórumon a hozzászolásoknál baloldalon az avatar képek alatt.
Vissza az elejére