ferrari!
Már hogyne lennének, én is láttam egy-kettõt. Ha fele ennyi idõs lennék és független valószinüleg közelebbrõl is ismerném õket. De férjhez menni hozzájuk meggondolnám!
Szia Ircsi!
Egyetértek Veled, vannak nagyon jóképû görög pasik. Láttam már elég sokat az utazásaim során. A nõk tényleg nem valami mutatósak. A magyar lányok sokkal szebbek.
Kriszta!
Ha Görögországban kellene mosni és teregetni MOST, bátran bevallanám. Egyébként 4 fõre délutánonként éppen így néz ki kinn is a szárítókötél, bár több a törölközõ és a fürdõruha.
Ezzel vitatkoznék. A fiatal görög nõk eléggé csinosak, formásak. Csak õk nem szaladgálnak szabadon az utcákon (legalábbis a túristáktól hemzsegõ helyeken)...
Igaza van hadnagynak, Paráliának volt egy nagy elõnye, hogy hétvégeken több görög család is megjelent a parton. Visszagondolva nem voltak csúnyák a körülöttünk lévõ családok hölgy tagjai általában. Az biztos, szigorúan használták a fürdõruha felsõ részét is.
Az is lehet!
De az mindenképp feltûnt, hogy több szép lány van kint, mint ahogy sokan állítják! Szerintem nem igaz az, hogy a görög nõk csúnyák! Csak van olyan ország, ahol a szépek aránya magasabb, mint ott!