Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 766
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15708 Üzenet linkje2006-09-28 13:51:18 

Szia Stancy!

Tudom, sokan nem értenek egyet velem, de én meg most egyetértek veled icon_smile.gif , mert annak idején mi is csak egy hétre voltunk Krétán és minden napra volt program, köztük Santorini is. Iszonyatos vihar volt a tengeren, ezért hat órát tartott a hajóút és a szigeten alig voltunk 2,5 órát. Rettenetesen drága kirándulás volt már akkor is, tíz éve. Egész éveben erre spóroltam, hogy láthassam Santorinit, de alig láttam valamit, majd beleszakadt a szívem és szétvetett a bosszúság.
Azóta visszamentem Santorinire egy hétre. Szerintem is érdemes rögtön több napra menni, mint sem egy, egy hetes krétai nyaralás terhére róni. Látni kell, de nem így, kutyafuttában!!!

Andi

# 767
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15721 Üzenet linkje2006-09-28 20:46:46 

Szia Andi !

Én is csak pár órát voltam Szantorinin, de ki nem hagytam volna. Így is érdemes volt , láttam és tudom, hogy még visszamegyek, mert gyönyörû, de akkor már hosszabb idõre.

# 768
Kecskemeti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15724 Üzenet linkje2006-09-28 20:54:35 

Szia Anda!

Kívánom hogy egyszer tényleg eljuss Krétára, nagy élmény volt.
Én is már nagyon régóta vágytam eljutni oda, de soha nem jött össze. Most a 60-ik születésnapom után 1 nappal mégiscsak sikerült, úgy hogy ne add fel!!!!!!!

# 769
Eeraa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
95 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15727 Üzenet linkje2006-09-29 07:56:27 

Sziasztok!

Kicsit OFF leszek: Mi éppen ebbõl a megfontolásból nem mentünk át idén Kósz szigetérõl Rodoszra. Kevés lett volna az idõ és csak a szívünk fájt volna, milyen kevesett láttunk. Egyszer majd elmegyünk két hétre, és mindent megnézünk.

Era

# 770
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15758 Üzenet linkje2006-09-29 12:23:43 

Szia Era !

Rodoszra kell is 2 hét.
Szantorinire elég 1 szerintem.

# 771
Nicol22
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15910 Üzenet linkje2006-10-04 20:04:12 

Sziasztok!
Lassan 3 hete vagyok itt Kretan! Mar sok szep varosba eljutottam itt Gorogorszagon belul, de Kretabol meg nem sok mindent lattam sajnos. Kelet Gorogorszagot ketszer vegig utaztam kicsit hosszu volt az ut, de megerte. A hajo ut valami fantasztikus elmeny volt szamomra (Iraklion es Athen kozott). A kb. 8 es fel oras utbol 6-ot vegig a wc-n toltottem! icon_smile.gif Azt hiszem kicsit tengeri beteg voltam, de vissza uton mar minden okes volt! icon_biggrin.gif Na majd probalok bejelentkezni parszor es meselni, merre is jartam. Amugy a napokban megyek Santorinire, mert azt semmi penzert nem hagynam ki. icon_smile.gif

# 772
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15916 Üzenet linkje2006-10-04 21:18:27 

Szi Nicol22!

De jó, hogy bejelentkeztél!
Jó lenne, ha kicsit többet mesélnél!

# 773
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15937 Üzenet linkje2006-10-05 12:11:26 

Nicol, hogyhogy elõbb nem Krétán nézel körül? Ha jól értelmezem, te Krétáról utazgatod fél Görögországot körbe, vagy ezek régebbi utazások voltak? Írj bõvebben.
Andi

# 774
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15971 Üzenet linkje2006-10-05 21:57:18 

# 775
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15983 Üzenet linkje2006-10-06 10:06:39 

Szia kecskemeti!

Neked is nagyon köszönöm a jókívánságot!
Lehet, hogy nekem is majd csak nyugdíjas koromban fog összejönni a krétai utazás, de nem adom fel, oda mindenképpen el fogok egyszer jutni, ahogy Santorinire is. icon_lol.gif

# 776
Gagi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16020 Üzenet linkje2006-10-08 11:07:39 

Sziasztok!

Még teljesen új vagyok itt és még nem sikerült végigolvasnom mind az 52 oldalt, de a kérdés számomra fontos lenne, és lehet, hogy mire végigolvasnám az összes hozzászólást már Krétán lennék és a kérdés okafogyottá válna.

Szóval november 10-19-ig Krétán leszek egyéni szervezésben, a szállás pedig Heraklionban lesz.

Volt már valaki Krétán novemberben, és tudja milyen az idõjárás akkor ott, illetve inkább azt, hogy milyen ruhákat, kabátot stb. kell csomagolni?

Én még csak nyári nyaraló idõben voltam ott, akkor persze szuper idõ volt.

Találtam egy idõjárásos oldalt, ahol visszamenõleg (jó sok évre) meg lehet nézni a mért adatokat a minimum és a maximum hõmérsékeletet is.
E szerint a minimum 12-16 fok közé szóródik a maximum 18-23 fok közé. Csakhát ott a tenger a közelsége, meg a még nyáron is szinte állandóan fújó szél, ez sokat visszavethet a hõérzetbõl.

Nagyon megköszönném ha tudna valaki segíteni.

Üdv, mindenkinek: gagi

# 777
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16027 Üzenet linkje2006-10-08 14:52:55  http://www.explorecrete.com/nature/crete-weather.html

# 778
Hajol
Aktív fórumos
Aktív fórumos
65 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16048 Üzenet linkje2006-10-08 17:36:50 

Remélem, ez is segíteni fog:
http://www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?world=0231
Nagyon kellemes tartózkodást Krétán!!!
Remélhetjük, hogy megírod, milyen volt?
Üdv!
hajol

# 779
Nicol22
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16054 Üzenet linkje2006-10-08 18:18:26 

Gagi!
En Kretan leszek novemberben is, szoval irj mielott josz es megirom milyen az ido. Amugy eddig szuper ido volt itt, maig. Most ugy szakad az eso, hogy nem tudom hogy jutok haza innen a kavezobol! icon_smile.gif Amugy Heraklion mellett lakok Ammoudaran, szoval tenyleg pontos idojaras jelentest tudok adni, mivel minden nap Heraklionba vagyok a suli miatt!

Vojandi!
Szeptember 17-en jottem Kretara fel evre, mivel elnyertem egy osztondijat es itt tanulhatok a fosulin egy szemesztert. (Ezt egyebbkent mar tobbszor leirtam, szoval bocsika akinek mar kicsit uncsi) Korabban meg tavaly decemberben viszont nyertem egy Gorogorszagi utazast 4 fore, amire hamarabb mint ahogy megtudtam ezt az osztondijas dolgot mar jelentkeztem, leszerveztem. Szoval miutan ide megerkeztem Kretara ra 3 nappal mar tovabb is utaztam egeszen Paraliaig. Ezert lattam hamarabb kelet gorogorszagot mint Kretat! Most viszont probalok bepotolni mindent. A legjobb az, hogy kepzeljetek a fosulin tanulunk Kreta tortenelmerol es minden nevezetes helyre elvisznek minket. Szoval igy tutira a nagyon fontos helyeket nem hagyom ki! icon_smile.gif
Udvozlok mindenkit, majd irok!

# 780
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16060 Üzenet linkje2006-10-08 23:40:40 

Szia Nicol 22 !

De jó, hogy újra bejelentkeztél!
Légy szives minden nevezetességrõl számolj be nekünk, hátha valamit kihagytunk.
A tenger is meleg még? Fürödtél mostanában?
A telet én is el tudnám ott viselni.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 51 52 53 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu