Bondi, Sartin is vannak szórakozóhelyek. Mi egy csütörtöki napon mentünk (már kinőttünk a bulizásból, de ez az egy kellett), akkor nem voltak sokan. 2 helyen is voltunk. Belépő egyik helyen se volt. Főleg görögök voltak, mi táncoltunk inkább:))). Hétvégén biztos nagyobb a forgalom a diszkókban. Mi a Fact-ban voltunk, utána pedig a Macedonia nevű helyen.
Sancho, az a színes koktélos hely nagyon tetszett nekem is, mi ott nem voltunk, mert telt ház volt, a Kalóztanyán, meg a Salában koktéloztunk.
Gingike látom nagyon be vagy zsongva:).
Tavaly szombat este 9 (görög idő szerint) volt az integetős időpont:). Remélem lassan rendes üzemmódban megy a kamera.
Mi főszezonban láttuk a delfineket.De általában majdnem míndig megjelennek.
Én 2 disco-t tudok sartin de egyik sem nyujtott nagy élményt sajnos (lehet,hogy hozzá szoktam a hazaihoz )
De rengeteg hangulatos taverna van és bárok.
#1615982011-05-10 19:46:49 Válasz a #161588. hsz-ra
Ginaaa!
Az igazság az, hogy mi is mindig elég későn mentünk a Karpouzakiba, mert tényleg mindig sokan voltak, de ahányszor mentünk, mindig odafértünk egy hordóhoz A Saláról és a Kalóztanyáról már írtam, illetve említettem még a főtéren található bárt, az is nagyon hangulatos volt.
Valami szórakozóhely félére mi is betévedtünk, amelyik a sárga hipermarketnél van. Nos kb 4-en voltak benn és semmi élet. Gyorsan elmenekültünk onnan és többet nem is próbálkoztunk
Nos... delfinlátáshoz általában egy nagy adag szerencse kell Mi Fate-ékkel láttunk delfineket és még anno amikor Thassosra mentem hajóval, akkor jöttek a hajó mellett a delfinek
A kalóztúrán van esély delfineket látni, de hát ők sem arra várnak, hogy mikor jönnek a túristák megnézni minket