Nem bizony! Nem is nagyon utazik így senki szinte, csak a vasutasok, mert nekik van kedvezményük. Konkrétan azt a 20 110 Ft-ot nem kell kifizetni, csak a kusettet.
Így viszont már jobban megéri, mint busszal menni. )
Járt már valaki Paros, Naxos szigetén? :idea: A neten már mindent felkutattam, de jól jönne egy kis gyakorlati segítség ill. személyes tapasztalat is mindkét szigetrõl. Két hét lenne az út, most júliusban ill. augusztus elején utazási irodával, akik mindkét helyre szerveznek. Santorinit is megnéznénk két-három nap erejéig. Melyik szigetet érdemes még meglátogatni a Kikládokon?
Elõre is köszönöm segítségeteket,
Móni
Elfelejtettem vmit!!! Találtam Naxosról egy részletes leírást:
[url=https://www.hellasz.hu/forum/posting.php?mode=reply&t=16&p=&]
Nekem úgy tûnik, hogy valaki ia Hellasz õsfórumosai közül lehetett itt ezen a szigeten. Jól gondolom? Találgatok.... Vojandi esetleg???
Igen, talált!!!! Ezt én írtam és itt is fent van a beszámolók között!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ott csak a beszámoló van, míg itt van a beszámolóm is (Santorini-Naxos 2005) és a leírások között egy komplett útikönyvfordítás Naxos szigetrõl.
Én szeretnék még nagyon visszamenni, csak most többen megyünk.
Az a gond, hogy az én fõnökömet sem érdekli, hogy mennyire pihentem ki magam, de a legjobb az egészbe, hogy a szabi alatt nem kapok fizut, mert õszerinte nem jár!
Úgyhogy én úgy gondolom, hogy így annyi szabim van amennyit akarok!
Úgy néz ki, hogy augusztus végén vagy szeptember közepén megyünk, de még nem tudom hány napra...
Jövõre szeretnék több idõre menni vagy esetleg kint maradni nyáron dolgozni, addig meg tanulom a nyelvet ezerrel!
Érdemes idõnként benézni az Utazólistba és alul a Település szerinti rendezést választani. Ilyenkor zölddel ki vannak emelve e helységnevek és látható, hogy melyek a legnépszerûbbek.
Mivel már kaptam néhány jótanácsot tõletek, ismét hozzátok fordulok.
Aug 28-án indulunk Patrasz mellé Rioba. Csak késõ délután tudunk indulni, ezért Szerbiában alszunk egyet egy motelban Belgrádtól 100 km-re délre. Másnapi célunk a Meteorák. Már egyszer jártunk ott, de nem volt elég. Utközben már szeretnénk fürödni, és emlékszem, hogy Larissa elõtt, vagy után a Meteorák felé az ut mellett volt egy nagy fedett piacszerü valami, ahol mindenfélét árultak-de nem is ez a lényeg, hanem sok-sok pecsenyés mindenféle finomságot kínált, és itt ettem elõször frissen sütött halvát. Szóval itt szeretnénk adni a kulináris élvezeteknek és magunkba gyömöszölni göröghon isteni ízeit. Tudtok errõl a piacról valamit? Aztán Meteoráknál a Rizos kempingben alszunk egyet utána indulás Patrasz-Rioba a Porto Rio Hotelbe. Itt leszünk 7 éccakát. Tudtok valamit errõl a szállodáról? Mindenféle kirándulásokat terveztünk ittlétünk idejére. Aztán irány Albánia. Durresben 2 éjszaka, majd hazautban Szarajevo. Ide is szívesen jövünk vissza. Szóval, ha el tudnátok látni bennünket bármilyen tanáccsal, ötlettel, nagyon szívesen vennénk. Elõre is köszönöm.