Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 781
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43745 Üzenet linkje2007-09-04 14:58:19  Válasz a #43741. hsz-ra

Hellasz.hu / Közlemények:
Jox leírta, hogyan kell képet feltölteni:

Idézet:
A Fórumra nem lehet képet feltölteni, a hozzászólásokba viszont lehet egy, már a neten fentlévõ képet beilleszteni.

A képet fel lehet tölteni pl -> ide <- azután pedig az Img gombbal beilleszteni a hozzászólásba.

Kép beillesztés Img gomb használatával: bemásolod a kép elérési útját a hozzászólásba (pl: https://www.valami.hu/foto100.jpg), kijelölöd "kékíted" és klikkelsz az szövegmezõ fölött az Img gombra.

Kép beillesztés Img gomb használata nélkül: bemásolod a kép elérési útját a hozzászólásba (pl: https://www.valami.hu/foto100.jpg), elé az [img] mögé pedig az [/img] részt beírod és kész a képebeillesztés.

Tehát így néz ki egy megfelelõen beillesztett kép a szövegben (a szóköz csak itt a mintában kell!): [img] https://www.valami.hu/foto100.jpg [/img]

(Láttad az elõzõ oldalon a hozzászólásomat? icon_smile.gif )

# 782
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43749 Üzenet linkje2007-09-04 15:05:14  Válasz a #43741. hsz-ra Előzmény #43741

Szia pogacsa!

Na ez akkor érdekes! Geot is ugyan azt találta Yaliskari beachrõl mint én. Biztos vagy benne, hogy ami annyira tetszett az Yaliskari beach? Glifada alatti partszakaszon volt?

# 783
Pogacsa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43750 Üzenet linkje2007-09-04 15:06:16 

Ez a robogós borulás igen mókás volt, így visszagondolva, mert én már nem is ültem a robogón...mert már egyszer leparkoltunk vele, de Balázs meg akart fordulni és átparkolni, na a fordulásnál állóhelyzetbõl kb. ahogy gáz adott elborult...ezért nem lett nagyobb baja...pedig még paraglideolni is akartam, ha már akkor ott úgy döntöttünk, hogy nem megyünk a Csúzda parkba, de végül a paraglideból nem lett semmi, mert egyedül nem akartam...
A Yaliskari Beach egy táblára volt kitéve plusz, hogy mennyi egy napágy és mennyi a napernyõ,, szóval nem tudom, hogy ez tényleg ott volt e, mert úgy vettük észre, hogy motoroztunk a parton Sidari felé és egyszer csak megpillantottuk ezt a helyet, úgy rohantam lefelé, hogy seggre is este, pedig volt norális út is lefelé, nem csak az a földút amin én próbálkoztam...icon_smile.gif Szóval valahol már észak felé, a Sziget jobb oldali csücskénél valahol...

Egy fakultatív kirándulásra fizettünk be: Nagy szigettúra, de ez tetszett is, nem bántuk meg...
Benitsesbe pedig többször is átmentünk, mert robogóval közel volt Messonghihoz...illetve Kerkyrában kétszer is voltunk és odafelé a parton robogóztunk, tehát átmentünk rajta...de tetszett nekem nagyon...és még vissza kéne menni, ott helyben meg is fogadtuk, de annyi helyen nem jártunk még nem tudom, hogy fog összejönni...

# 784
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43751 Üzenet linkje2007-09-04 15:29:24  Válasz a #43750. hsz-ra Előzmény #43750

Szerintem akkor valahol Peroulades környékén jártatok Sidari elött. Ott vannak ilyen sziklák és meseszép homokos öblök. Engem is teljesen elbûvölt.

# 785
Pogacsa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43752 Üzenet linkje2007-09-04 15:47:40 

Igen, igen...ez a név ott volt/van a környéken...tuti ezt a helyet láttuk...sajna képet nem tudok feltölteni, mert ingyenes tárhelyre nem tudom feltölteni a képet, mivel a munkahelyem blokkolta ezeket az oldalakat...icon_sad.gif
De szerintem tuti ez az a hely, csak miért az volt kitéve, hogy Yaliskari beach, még direkt le is fényképeztem, ne hogy elfelejtsem a nevét...

# 786
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43780 Üzenet linkje2007-09-05 09:17:02  Válasz a #43752. hsz-ra Előzmény #43752

Csak megfejtettük akkor, hogy hol jártál! Egyébként mi Sidariban laktunk a Canal d'Amour sziklák szélénél, ami már majdnem Peroulades. Teljesen össze van nõve a két falu. Átsétáltunk kétszer is végig a part mentén (ahol lehetett), mert annyira gyönyörû ez a partszakasz.
# 787
Pogacsa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43791 Üzenet linkje2007-09-05 10:29:52 

Oh,ne is mond...annyira vágyok vissza meg még, még több gyönyörû helyet látni...
Sidari nekünk is tetszett, ha újramennénk, biztos oda foglalnék szállást...icon_smile.gif

# 788
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43806 Üzenet linkje2007-09-05 12:13:24 

(Ha jól fordítottam, akkor) Szeptember 3-án éjjel Korfu szigetén, a Kassiopi tartományához tartozó Podolakosnál tûzt tört ki. A tegnapi ert-es hírekben az szerepelt, hogy még mindig tombol, és már 37 hektárnyi területet emésztettek fel a lángok. Az aljnövényzet ég(ett).
icon_cry.gif icon_cry.gif

Remélem, sikerül(t) megfékezni a lángokat! Borzasztó!
2 hete mi is láttunk leégett területeket. Nagyon félelmetes és szomorú látvány volt.

# 789
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43966 Üzenet linkje2007-09-06 12:44:00 

Még néhány kép az idei termésbõl:

Kouloura:

Kassiopi (sajnos "kicsit" ferde, ehhe):

Útban (a régi) Perithia felé:

# 790
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43967 Üzenet linkje2007-09-06 13:00:47 

A fõvárosban is voltunk:

# 791
Erika.
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44109 Üzenet linkje2007-09-07 19:43:42 

sziasztok!
# 792
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44684 Üzenet linkje2007-09-13 10:55:43 

Csönd van.

# 793
Pogacsa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44735 Üzenet linkje2007-09-13 15:57:52 

Igen-igen...
Én is ezt vettem észre...

# 794
TIAN
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45021 Üzenet linkje2007-09-17 09:27:44 

Szisztok!
Tegnap reggel megérkeztünk Korfuról. Most a munkahelyemen ülök de az eszem még mindig Korfun jár. Hihetetlen jól éreztük magunkat az idõ is nagyon jó volt. Kocsival voltun szálláshelyet is ott kerestünk. Elõször Glyfadára mentünk de nem tudom miért (talán a ti leírásotok hatására) tovább mentünk Sidariba és ott is maradtunk 8 éjszakára. Ez a topik nekem rengeteget segített az utazásunk során. Bejártuk az egész szigetet mégis nagy maradt az ûr bennem mert még nagyon sok helyre idõ hiányában nem jutottunk el. Ajánlom a szeptemberi utazást mindenkinek mert nincs nagy tömeg, persze még ilyenkor is sok az angol a szigeten. De azt mondták hogy az augusztus az olaszok által nagyon zsúfoltá teszi.
Az estéket az északi szél Sidari környékén hûvössé teszi de reggel 9 órakor már napoztunk. A költségvetésbõl is jól kijöttünk hárman voltunk 115 ezer forintra jöttünk ki fejenként. Emellett voltunk hajókiránduláson, görög esten és minden nap ettünk étteremben. Összesen 3000 km autóztunk. ( Bács-Kiskun- Megye-Korfu). A hátárokon jóformán senki nem volt elõtünk. 9 és fél óra alatt értükel agörög határt.
A beszámolókhoz egy részletesebb leírás fogok készíteni és mindenkinek szívesen válaszolok.

# 795
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45029 Üzenet linkje2007-09-17 09:51:06  Válasz a #45021. hsz-ra Előzmény #45021

Szia TIAN!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Bár ezt egyáltalán nem csodálom, hiszen Korfuról van szó! icon_lol.gif
Ugyan mi már 3 hete hazaértünk, de még mindig visszavágyunk...
Kedvesemmel már mi is gondolkodtunk azon, hogy érdemes lenne egyszer autóval nekivágni a szigetnek, ott keresni szállást és esetleg nem csak egy hetet maradni.

Meg tudom erõsíteni, amit te is írtál - augusztusban tényleg rengetegeg az olasz turista. De ezt a tényt inkább nem kommentálnám. icon_lol.gif

Várjuk a beszámolódat és a képeidet is - ha gondolod. icon_smile.gif

Jox üzenete a fórumosoknak:
Idézet:
Szeptember 1. - 25. közt szünetel a Fotóalbumban az albumnyitás és a Beszámolók oldalra küldött írások közzététele.

Ez idõ alatt is lehet képeket feltölteni és beszámolót küldeni, de ezek Szeptember 25.-e után lesznek elérhetõek.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 52 53 54 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu