Az Andreas egy étterem, csak magyarok a felszolgálók.
Láttátok a kecskét? Azon az úton volt egy füves részen kikötve minden nap a tûzõ napsütésben:-) Ott volt most is?
Mi amit lehetett saját magunk néztünk meg.A lakatlan szigeten nem voltunk,viszont átkompoltunk Amouliáni szigetére.
Nagyon szép kis sziget.Voltunk Kavalában,ami szerintem egy csodaszép város.Egy kicsit el is tévedtünk,de azért Philippit is megnéztük.
Igen,sikerült átjutni a szigetre.
Nekünk nagyon jól sikerült a nyaralás.Stavros is nagyon tetszett.A tenger is szép tiszta volt,csak néha találkoztunk algával amikor a hullámok kihozták a partra.Mi nagyon sokat fürödtünk Stavrosban,nagyon szép partszakaszai
vannak.
Szia petros!
Szerintem is nagyon szép Kavala, de sajnos az idén sem tudtam egy egész napot ott tölteni. De talán majd egyszer még tudok ott, pár napot tölteni.
Igen,szuper volt a nyaralás.Az idõ nagyon gyorsan elszállt,ezért a betervezett programok nagyrészét nem sikerült megnézni.Igy legalább marad látnivaló jövõre is.
Voltunk Lakatlan szigeten, tok jo volt , mocit is bereltunk elmentunk Olympiada-ba es a mellette levo osszes reszen .....Voltunk Vrasna-ba es Asprovalta-ba is , holnap megyunk Kavala-ba es Thassos-ra ....
Bovebb beszamolot majd ha hazajottem...
Amugy nemtom hol olvastam, hogy ajanlottatok a Korali ettermet ..hat az elso nap ott kezdtunk es csalodtunk is egybol benne...azota nem oda jarunk:)
De majd errol is bovebben irok.
Addig is szep napot!