Ne haragudj Katácska,de tényleg nem voltál észrevehetõ a topikban és most írok neked,de még nem tudom hogy mit.Ha voltál Zantén,vagy Kefalóniában már is meg van a téma,csak irj, vagy kérdezz és én észreveszlek mert tudok mit válaszolni is.Ha vélemményed is van, az mégjobb!Írd meg.Ha netán más szigeteken is jártál, vagy szeretnél majd menni esetleg még segíteni is tudok,mert már hála voltam egy jópáron.
Csak abban a topikban írjál ami a témával kapcsolatos,vagy a dumcsiban.
Azért nem is írtam, mert - amellett hogy rengeteget kell dolgoznom - nagyon leült a fórum, de azért szinte mindennap fel szoktam nézni!
A fotókért bocsika: már nekifutottam, csak épp most meg "túl kicsi a képek felbontása", elõtte meg túl nagy volt...
De folyamatban a dolog...
Egyébként meg vessetek fel a témákat... bele-bel tudok azért csatlakozni...
A jövõ évi nyaraláson meg jó lenne gondolkodni, de amióta rágondoltam, azóta már nincs is rá idõm... sajna
Látod az ember kiteheti a "füttyülõét" és akkor se nem füttyentenek ránk vissza.
Látom szólásra ill.írásra próbász birni valakit,de nem megy.Nagyon leüllepedett a Hellasz, egy két állandó hozzászoló beszígat csak,úgy elvannak,de hol van az a sok-sok aktív szezoni kérdezõ?
Hát igen,elmúlt az érdek és "vizet" vettek... Tavasszal majd visszajönnek mint a parti-fecskék.
Te még maradtál,akkó tartsunk össze.Nemde?Mi a subjektiv véleményed?
Üdv az üresedõ fedélzeten.Mán ez off lesz,majd a dumcsiba tovább.
Érdekelt volna, hogy hogy sikerült a Kata nyaralása Zantén
Elõtte sokat beszéltünk Kréta kapcsán, elõszõr úgy volt odautazik.
És Zantén még nem voltam, talán majd egyszer...
Hát könnyû mondani, hogy ne dolgozzak annyit... de hát ha muszály!
Egyébként meg tényleg nagyon eltûntek a nyári fecskék - hogy témába kapcsolódjak mán, hö -, nem sok beszámolót és albumot kaptunk!
Na de az elsõ követ az vesse, aki... Mert én bizony épp ma küldtem el a fotóimat: remélhetõleg minden rendben lesz velük és akkor végre megszületett az én fotóalbumom is!
Egyébként meg tényleg a hideg téli napokra akartam tartogatni a fényképeket, de hát közkívánatra... mit lehet tenni, ha mindenki csak rád kíváncsi... Áh, csak vicceltem ezzel "a nagyság átka" szöveggel!
Kedves Atosz!
Még csak futólag volt idõm megnézni a képeidet, de tetszenek: remélem lesz majd lassan idõm alaposan megnézegetni õket és majd "jól odaírok"!
Egyébként meg élménybeszámolót is tervezek, no és persze majd hemzsegek uticélkeresõben is... csak ez a fránya elfoglalt élet!
Na nem is hittem,hogy te még idén megszólalsz,de örülök neki.
Elmúlt az "átkos",ne hidd,hogy a munka hõse leszel... Mivel jegyembõl adódóan és tényleg igaz, túlzottan is reális és racionális vagyok:megértelek.A zantei képeimmel egyátalán nem vagyok elégedett!
Most megyek és megnézem a tieidet.A szomszéd fûje mindig zöldebb... Én már megírtam azt,hogy miért nem irok beszámolót,de
hangsúlyozom,hogy izlések és frászok különbözõk.Rengeteg a személyes
kép és ezért nem tettem fel,ennek nem vagyok híve.Nyista önreklám.
Engem a természet érdekel,a környezet, nem pedig a "bûbájos" szépségünk...
Most néztem a képeidet. Rossz idõtõk volt végig? Annyira párás, szürkés az ég minden képen, sehol az a ragyogó kék ég?? Ha igen, nagyon sajnálom, ha nem volt jó idõtök.
Bele pofázok,ha Iloth nem veszi rossznéven.Nekik pedig jó idejük volt és marha meleg.Talán a magas páratartalom teszi a képeket olyanná amilyen,de hogy homályosít sok helyen az biztos.Ez volt nekünk is a marha nagy özönvíz után.
Ahogy Atosz is írta (mivel én csak most jutottam megint ide a sok meló miatt), hihetetlenül meleg volt: inkább túl jó idõnk volt, semmint rossz! Csakhogy a 36 fokban óriási volt a páratartalom: ez legjobban a Zante városról készült képeken látszik, no meg a Teknõs-szigetnél. Ezt mi is sajnáltuk egy kicsit, de azért az is igaz, hogy pl. a videófelvételek jobban visszaadnak sok-sok dolgot, mint a fotók.
Kedves Atosz!
És hogy a Te gondolataidhoz is kapcsolódjak: Zante egy olyan sziget, ahol a videózás nagyon "meghálálta magát": ahol nem vagyunk a legelégedettebbek a fotókkal, ott a videófelvételek nagyon jól sikerültek! Érdekes fejlemény... Viszont a történethez az is hozzátartozik, hogy a képeim nagyítva sokkal "finomabbak" (fõleg a színek!), mint ide a Hellaszra feltéve. De hát ez van...
Egyébként sok fotót pontosan azért nem tettem fel én sem, mert mi is rajta vagyunk, így sajnos a koncepcióm - miszerint északról körbe haladtam a szigeten a fotók feltételénél és északra érkeztem vissza - nem egészen teljes... de majd a beszámolóba meglátjuk, hogy mi fér bele...
Egyébként meg FELTETTEM A SZÖVEGET IS A KÉPEIMHEZ MA, ha valakit érdekelne...
üdv:
lloth
Ui: Ha nem is írok mostanság gyakran, én azért biztos nem fogok eltûnni innen! Nem úsztok meg...