Munka Görögországban
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Munka Görögországban
Hozzászóló Üzenet
# 796
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kitty81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
60 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134217 Üzenet linkje2010-05-13 10:21:17 

Sziasztok! Tudnátok esetleg olyan weboldalakat ajánlani, ahol érdemes nézelődni rodoszi állás után (goabroad-ot, justlanded-et már próbáltam)? Nagyon várom kedves válaszaitokat! Előre is köszi!
# 797
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134435 Üzenet linkje2010-05-14 19:16:08 

Sziasztok!

Most már beszélek róla nyugodtan, mivel itt vagyok és teljesen biztos a munkám!!! icon_razz.gif
Tegnapelőtt érkeztem meg Folegandros-ra, itt találtam munkát a nyárra... Ezért Athénomat most elhagytam egy időre.
Biztos sokan kíváncsiak vagytok, hogy "történt", amit le is írok majd a blogomban. Nem tudom mikor, mivel most még nem tudom mikor, hogyan lesz szabadidőm, de oda felteszem a sztorit.
Viszont annyit most is elmondhatok, hogy még úgy is "vért izzadtam", hogy itt, helyben, Görögországban kerestem. A nagyon nagy előnye az volt, hogy több interjúra is módom volt, mivel Athénban vagy van irodája a nagyobb szállodáknak, szállodaláncoknak, vagy 1-2 napra a tulajok, menedzserek oda jönnek és ott interjúztatnak. Nekem mindegyikhez volt szerencsém! icon_razz.gif

Majd jelentkezem...

# 798
Tünde Frida
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134720 Üzenet linkje2010-05-17 12:47:01 

Szia Tünde86, hirtelen azt hittem én küldtem egy üzit:) bár van 1év eltérés. Na most Petros beszél görögül és gondolom vendéglátós, hát nyáron én is a sziget szélére igyekeznék Athénból. Gratula a sikeréhez!
Viszont csak helyzetjelentésként elmondanám, hogy Paralián vagyok. Nyugi van, pangás, csak júniustól indul be a mandula.. korán időzítettem. Úgy hallom munka max szuverén, ékszer üzletben lesz. A vendéglátást betöltik a helyiek. Ha valaki meg tud hazudtolni, csak írjon, örömmel venném! 22én megyek haza, de előre tudtam, hogy ez lesz. Azért adok 5%ot a csodának, de az váratlanul szokott jönni.. icon_rolleyes.gif

# 799
Szivlia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
73 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#139932 Üzenet linkje2010-06-18 08:24:26 

Sziasztok

Munkalehetőség Paraliához közeli Korinos falucskában.

Egy kultúrált,modern kávézóról van szó( nem topless bár és nem erkölcstelen munkalehetőség)

Esti munkára keresünk 1 lányt. A munkavégzés este 19-től zárásig tart ( kb 24,01,02-ig) Szélsőséges esetekben tovább is és néha előbb is bezárunk.
Esetenként nappal is kellene dolgozni 10-től este 19-ig.
A munka nem csak nyárra szól,hanem egész évre.

Érdeklődni privát levélben lehet

# 800
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140262 Üzenet linkje2010-06-20 16:38:36 

Figyelj Mia,Heraklion-Rethymno távolság szerintem írtó drága lenne taxival,esetleg előbb kérdezz rá több taxisra melyik vinne el legolcsóbban,ha nem marad más lehetőség.Mindenképp az volna a legjobb ha valóban sikerülne megbeszélni az idegenvezetővel(szerintem tuti hogy benne lesz,neki sem jön roszul egy kis +). Ha más nem adódik, taxival vitesd el magad a Heraklion-i buszpályaudvarig(de vigyázz mert 2 pályaudvar van,legalábbis akkoriban amikor én arra jártam még 2 pályaudvar volt,mond meg a taxisofőrnek hogy hova szeretnél tovább utazni és akkor majd a helyes pályaudvarra visz)és busszal elmész akár Rethymno-ig(úgy tudom ez a repülő hajnali járat,és korán odaértek,legfeljebb egész nap buszozol odáig),tudom hogy ez így körülményes csomagokkal....de nekem sincs jobb ötletem.Ne félj!!Ha gépközelbe kerülsz írj,szeretném tudni hogy alakul a nyarad(újra élhetem az élményeket veled)
Kitartás!

# 801
Törpillácska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140310 Üzenet linkje2010-06-20 22:30:15 

Sziasztok! A sulimmal lehetőség van kimenni görög szigetekre, szállodába dolgozni. Louis hotelek, azt hiszem. Idén nem éltem a lehetőséggel, februárban pedig már végzek. De akik idén végeztek, azok is kimehettek most nyárra. Tehát én is mehetek jövőre elvileg. Ismeri valaki ezeket a hoteleket? Tudom, hogy most kint lévő ismerősöket is kérdezhetnék, és fogok is, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre, tapasztalatotokra. Elvileg lehet menni recepciósnak, étterembe, bárba és konyhába. Az angol tudásomon még van mit fejleszteni, de a recepció nem is nagyon érdekelne. Viszont szeretek főzni. Persze, egy nagy konyhán totál másképp működik, mint az itthoni kis konyhánkban icon_smile.gif. De miket kell vajon konyhán csinálni? Anyukám "büdös halak tisztogatásával" riogatott. De engem akkor is vonz, hogy pár hónapot kint töltsek. icon_smile.gif
# 802
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140335 Üzenet linkje2010-06-21 08:36:54 

Szia Törpillácska! Én csak mint vendég voltam Rodoszon, Louis hotelben, a bárban, étteremben voltak magyarok, de nem nagyon beszélgettünk velük. Lehet a konyhán is, de azokkal ugye nem találkoztunk. Aki étteremben volt az reggel terített, meg szedte össze a csetrest, csak úgy mint este is. (Terítés, leszedés, terítés, leszedés. míg el nem fogynak a vendégek..) Nagy volt a pörgés, mert nagy a hotel és sokan voltak. Délben is volt meló, de kisebb, inkább az asztalokat törölgették, akkor műanyag evőseközök, tányérok voltak. Aki a bárban volt, az meg ugye italokat adott.
# 803
Miaaa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140416 Üzenet linkje2010-06-21 18:25:14  Válasz a #140262. hsz-ra Előzmény #140262

sziaa:) már megoldottama transzfert az utazási irodánál..igaz 8000 HUF ba került, és itt kikelett fizetnem..na de mind1 mert mostmár tuti h. a turistákkal elmehetek rethymnoig:) az egyetlen baj ezzel h.mondtam az utazási irodás csajnak h.melyik hotelbe megyek, az meg mondta h. van melette 1km el odébb egy ásik, ha ott letesz a busz az jo? mondom jo nekem az is.. erre megnéztem a térképen és vagy 5km rel arréb van:DD de mind1 mert én majd megdumálom az idegenvezetővel h.a város szélén tegyenek le, mert tök felesleges engem is becibálni a belvárosba a turistákkal, ha egyszer nekem kint van a szállásom..semmiben nem tart a busznak elöbb megállni.. ugyis csak 1uton tud bejutni rethymnoba.. ma megyek még vásárolni ami kell:P de már durván minden megvan:) multhéten még jobban izgultam, mameg már semmi..icon_smile.gif majd a repkedés elött megint tuti rám jön a szivbaj:D de amugy a hétvégén még nem, söt lehet a jövöhéten sem dolgozok még..icon_smile.gif héderelek..icon_biggrin.gif szállásom van ugyhogy nincs para:)
# 804
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140750 Üzenet linkje2010-06-22 23:09:14  Válasz a #140416. hsz-ra Előzmény #140416

Szerencsére akkor így minden rendeződött,úgyhogy kalandos,és felejthetetlen nyarat kívánok icon_wink.gif Várom az élménybeszámolót!
# 805
Miaaa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140796 Üzenet linkje2010-06-23 11:35:30  Válasz a #140750. hsz-ra Előzmény #140750

köszönömicon_smile.gif holnap ilyenkor már ott leszek:) gondoltam rá h.csinálok egy blogot, elsősorban magam miatt..irásban jobb megörökiteni képekkel együtt:) de ez a blogger.com nem hagyja:D megölicon_biggrin.gif
# 806
Törpillácska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140947 Üzenet linkje2010-06-23 22:19:58  Válasz a #140796. hsz-ra Előzmény #140796

blogspot.com -ot próbáltad már?
# 807
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kiscsillag
Aktív fórumos
Aktív fórumos
237 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141460 Üzenet linkje2010-06-28 15:13:49 

2007-ben a Heraklion- Rethymno távolság busszal kb. 1 óra volt, ha nagyon kényelmes a sofőr, akkor másfél körül van. A retúr jegy pedig kb. 6 euró volt... ha esetleg valaki erre szánná magát
# 808
Edyci84
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141610 Üzenet linkje2010-06-29 13:15:13 

SZiasztok

Most irok ide eloszor bar mar reg tagja vagyok a HELLASZnak de mas topikokba irtam.
Egy valalkozast szeretnek beinditni Gorogorszagban es az lenne a kerdesem hogy menyire nagy a korupcio ottan, vagy kerdezem maskep menyire boldogul es engedik boldogulni egy kulfoldi alampolgart???

Varom valaszaitokat koszi

# 809
Bebejan
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#142339 Üzenet linkje2010-07-04 07:08:06  vallalkozas

sziasztok,

olyan valakit keresunk, aki tudna nekunk segiteni egy gorog vallalkozas elinditasaban. amolyan csaladi vallalkozas formara gondoltunk, elelmiszer teruleten. e-mail: bebejan09@gmail.com. elore is koszi

# 810
Jorgos
Moderátor
Moderátor
515 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#142530 Üzenet linkje2010-07-05 03:16:09 

edyci84 írta:
SZiasztok

Most irok ide eloszor bar mar reg tagja vagyok a HELLASZnak de mas topikokba irtam.
Egy valalkozast szeretnek beinditni Gorogorszagban es az lenne a kerdesem hogy menyire nagy a korupcio ottan, vagy kerdezem maskep menyire boldogul es engedik boldogulni egy kulfoldi alampolgart???

Varom valaszaitokat koszi

A korrupcio nem nagy. A burokracia igen.
Ha bar, klub, vagy kavezorol van szo, altalaban kell fizetni a mafianak egy kis havi dijat.
A fovarosban mindent megengednek - ott tobb kulfoldinek van uzlete.
Videken altalaban kicsit nehezebb.
Csak vigyazz, mert mostanaban sok ceg tonkre megy.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Munka Görögországban
<   1 2 3 ... 53 54 55 ... 68 69 70   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu