#2130822014-02-05 10:58:30 Válasz a #213081. hsz-ra
persze, ez igaz, de sokkal gyorsabb és egyszerűbb lehet lefoglalni másutt, mint velük esetleg napokon át levelezni, miközben akár az árak is mozoghatnak, na és elképzelhető magyarázkodás is, h de az nem teljesen ugyanaz, stb., stb.
de persze, jó a booking sztem is, ha lehet és megéri én is ott szoktam. csak ötleteltem, mivel írta az olvtárs, h nagyon nem másodlagos számára az ár.
Igen, az első szervezésem és egész jól megy.
Viszont tényleg igaz, hogy egy hét múlva jönnek a válaszok, mert jönnek, sőt, most "beszéltem" le egy szállást csúcs áron!
25 euró/apartman/éj
Limenáriában a partnál van a szállás. Erre vártam nagyon.
Igaz, ő kért előleget, de csak 50 eurot.
Már csak utalnom kell és kész.
Ezt a szállást nem a bookingon találtam. Nem tudom ismeritek-e, de van egy olyan oldal, hogy nikana.gr
Azt hittem, hogy görög oldal, de szerintem valami szerb oldal lehet. Rengeteg szállás van fent képekkel, árakkal.
Onnan kinéztem ezt a 25 eurósat és mivel google a barátom, rákerestem, hogy van-e valahol elérhetősége.
A thassos-island.com-on meg is találtam. Írtam neki emailt és már sínen van a dolog.
#2131042014-02-06 10:50:22 Válasz a #213082. hsz-ra
Azt nem tudjátok véletlenül, ha utalok, a banki költségeket ki szokta állni? Erről nem volt szó az egyezkedésnél.
ha én vállalom, az horror összeg, ha a megosztottat választom, akkor gondolom fele-fele.
Hogy szokták ilyenkor? Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
#2131092014-02-06 13:00:30 Válasz a #213102. hsz-ra
Ügyes vagy, így tovább.
Még valami: érdemes kicsit utánanézni a kiválasztott szállásnak: Tripadvisoron, stb, stb, hogy mit írnak róla. Meg kell nézni, hogy ki írta, mikor (pl. hány évvel ezelőtt, mert pl. lehetett azóta egy felújítás és a lepukkant szoba már a múlté), honnan jött az utazó aki írt róla (a skandinávok úgy láttam, hogy kicsit nyűgösebbek talán), milyen korosztályú a leírás szerzője (olvastam olyant, hogy azért méltatlankodott egy bulis csapat, mert mertek nekik szólni, hogy rajtuk kívül még más is van a hotelben és ezért mindannyian negatív kritikát írtak), a feltöltött fotók is "árulkodhatnak" és ezek alapján már kialakulhat egy kép.
Rákerestem a szállásra a Tripadvisoron, sajnos nincs nyilvántartásban.
Viszont a szállásról sok kép volt fent, jó minőségűek, szerintem szép szállás.
A bookingos lepukkanthoz képest főleg!
Azért az ilyen véleménykre sokat azért nem szoktam adni, mert ahány ember, annyi féle vélemény. Van, aki az élő fába is beleköt.
Mi az úgymond "igénytelenebbek" közé tartozunk . Nekünk annyi elég, hogy tiszta legyen, legyen benne ágy és zuhanyzó és persze ne szaladgáljanak a csótányok.
Úgyis csak aludni járunk oda.
Én már voltam olyan utazási irodás szálláson, hogy nekem teljesen megfelelt, más meg köpködte a szállást. Pedig tényleg nem volt vele semmi baj, csak rém kis egyszerű volt.
Azt is tudnia kell az embereknek, hogy mennyi pénzért mit várjanak. Sokan minimális árért Hilton Hotel minőséget várnak.
Úgy járt már valaki, hogy az előleget átutalta és még se volt szállása?
Remélem, hogy nem, mert most a barátnőm és anyum is a frászt hozta rám.
Mind a ketten azt kérdezték, hogy hogy bízhatok meg így egy ismeretlenben és mi van, ha átutaltam a pénzt és nem jelentkezik többet?
#2131202014-02-07 09:26:24 Válasz a #213119. hsz-ra
bár azt hiszem, h én túlságosan is óvatos vagyok de bevallom én sosem fizetek előleget. ha erőltetik nagyon akkor keresek másikat. csak a helyzetetek elég speciális ezért nem 'ágálltam' ellene.
azért hozzáteszem, annak esélye, h bármi probléma legyen szinte nulla, ne izgulj ezen túlságosan.
#2131222014-02-07 09:38:44 Válasz a #213120. hsz-ra
Köszi rollo!
Eddig halálosan nyugodt voltam, a többieket is megkérdeztem, mielőtt utaltam, hogy utaljak-e?
2 hétre 9 főnek főszezonban tartani a bizonytalanra szállást , gondolom nem akarta, ő is be akarta magát biztosítani.
Legalábbis nagyon remélem!!!
#2131232014-02-07 09:45:16 Válasz a #213122. hsz-ra
igen, ez is igaz, nagyon nem ugyanaz pl. két főre foglalni, mint kilencre, ezt nagyon megérezné ha nem mennétek. tutti nem lesz baj, azért ök görögök! )
#2131242014-02-07 09:58:06 Válasz a #213123. hsz-ra
Én is ezzel próbálom magam nyugtatni, hogy ők görögök és nem magyarok.
Mindegy, hétfőn többet fogok tudni, mert akkorra ér oda a pénz, ezt megírtam neki is. Ha nem fog jelentkezni, akkor kezdhetek parázni.