Amouliani sziget kb.50km-re van Stavrostól.Tripitibõl indulnak a komphajók,ami fél óránként jár.Autó+4fõ 13Euró oda,vissza csak 12Euró volt.Hogy miért azt ne kérdezd,mivel nem tudom.A sziget nagyon szép,a vize kristálytiszta.A tengerpart aprókavicsos.
Nekünk az út háztól-házig kb.16 óra volt több megállással.
Olyan jó Neked,hogy nemsokára mész.Nagyon irigy vagyok ám......
Bocsi,elnéztem.Nem is a kiutazási idõt kérdezted.
A szigetre autóval hamar lent lehet lenni.Mi több helyen megálltunk,mivel nagyon szép volt a panoráma,fényképeztünk,kameráztunk.Igy egy óra alatt lenn voltunk.
Bridzs,
jól van naaa, nem irom le többet, hogy mindjárt indulok....
Dias Zeus Travellal utazom, mindig velük szoktam. remélem az idõ is jó lesz. bár most ott tartok hogy már az is elég, ha nem fog esni...
köszi a drukit amúgy, rámfér.....
Magdus,
köszi az infókat.. nagyon tervezgetem hogy hová kéne elmenni.
Egy napra már van terv (Amfipolis, Kavala, Philippi, Komotini, Fanari..), de lehet hogy 2x bérelünk kocsit. és akkor a másik irányba is elindulnék (Olimpiada, Stagira, Amouliani).
meglátjuk mi valósul meg belõle
Magdus találtam fotókat a szigetrõl a neten, ma megmutatom a többieknek is, ha nekik is tetszik biztosan elmegyünk.
Juhi, köszönöm aranyos vagy. nagyon várom már hogy ott legyünk.
egye fene viszek 2 bõröndöt, akkor te is beférsz
Szia Zsofka!
A Dias Zeus busz 7 településre viszi az utasokat. Parália, O. Beach, Nei Pori, Stavros, Nea Vrasna, Asprovalta és a Thassosi utasokat egy busz viszi végig. Utitársakat kereshetsz közülük is.
köszi, persze majd a buszon is haverkodok, csak gondoltam hátha van valaki innen a fórumról is
amugy nem egyedül megyek, szerencsére, de minél nagyobb a társaság annál jobb a buli, nem igaz?
Úgy tûnik Amouliani a többieknek is megtetszett... szóval ha minden jól megy, oda is ellátogatunk.
és közben beleszerettem a Kafkanasi kirándulásba is...