#1632272011-05-25 20:47:33 Válasz a #163088. hsz-ra
Szia Gyula!
Hidd el nem fogod megbánni a mazsolabort. Sartin több üzlet is van ahol kapható és bizony az ára is változó. Én legolcsóbban egy kis boltban láttam a főtéren a játék terem melletti kis italboltban. Nekem még van egy üveggel, sőt még egy doboz Mythosom is maradt múlt nyárról, de azt hiszem nemsokára felbontom
Na akkor tudni fogom, ha csuklom, hogy megkóstoltátok
#1632282011-05-25 20:50:13 Válasz a #163110. hsz-ra
beszter!
Nem tudom valaki felvette-e a produkciónkat, bár többször is jártunk a kameránánl és integettünk is egy párszor. A képeim között van egy pár ami Fate-el együtt készült
Egyébként szerintem a kamera többek ellenérzése ellenére nagyon jó dolog. Erről múlt évben már írtam, most nem akarom ismételni magam
#1632302011-05-25 20:56:19 Válasz a #163221. hsz-ra
Szia Ginginke!
Aranyos vagy, és a fotóid is. GRATULÁLOK!!!
Érzem mi az, amit a képeiddel át akarsz adni, hisz jártam már Sartin.
Mi idén IBUSZ tombolával nyaralunk, remélem, hogy Sartit nyerjük!
#1632312011-05-25 21:07:51 Válasz a #163229. hsz-ra
Szia Ginginke! Üdv. Itthon.
Ezek ma esti integetők voltak. Ügyesen integettetek. Amúgy tudod hol nézheted meg az integetéseteket... Most pár napja vették le a csökkentett módot a kameráról. Most már jobb a minőség....Érdekes, hogy azt írtad, hogy 5 percet késtetek, mert a mi óránk szerint meg 5 perccel előbb mentetek el.
Gingike, szuperek a fotók...még a delfineket is látni:) Teljesen megértem a Sarti rajongókat, gyönyörü ez a hely, alig várom hogy elteljen ez a 65 nap.
Éééés gratulálok a gyürühöz, ez ám a leánykérés
Szia Ginginke!
Örülök,hogy jól sikerült a nyaralásotok.Na és a gyűrű??!!
Kívánom,hogy legyetek nagyon-nagyon boldogok!
Most mindenki Tőled szeretne kérdezni és Te lelkesen válaszolsz,ahogy eddig is,de ha lesz egy kis idöd olvass vissza a fórumon!!Mennyi,de mennyi írásban gondoltunk Rátok,mindenki szívesen cserélt volna Veletek!
Ja ,és tényleg 15 perccel elöbb kezdtétek és 5 perccel 6 elött fejeztétek be az integetés!
Ezt csak azért írom,mert ugyanis azt is mindenki élőbe nézte
#1632402011-05-25 22:16:26 Válasz a #163233. hsz-ra
Nem Ti vagytok a videón????????
Pedig mi itt a fórumon néztük és azt hittük Ti vagytok!!!
Mindenki szinte örjöngött,hogy "láttátok Bogiékat?"
Akkor az idő,amit az elöbb írtam nem stimmel!!
De akkor hol voltatok Ti??És hol a Ti videótok??
Üdv újra itthon, gondolom örülsz is hogy itthon vagy és még maradtál is volna. Nagyon jók a képek, még jobban elfogott a vág és az irigység hogy te már megjártad ezeket a csodálatos helyeket.
Gratulálok nektek, legyetek nagyon boldogok.
Szeretnélek megkérni, hogy mesélj kicsit a kalózhajós útról, meg hogy csak bementetek a kalóztanyára s szóltatok hogy szeretnétek jelentkezni?
Köszönöm a válaszod!