Igen,akkor én valószínüleg arra a másikra gondoltam.Most,hogy mondod beugrott,hogy kettõ van.
A 26 óra buszocskázás illetve egy helyben állás miatt nem irigyellek,de biztos mindenért kárpótolt amikor odaértetek.
Azért én 3 nap múlva szívesen eltekintenék néhány plussz óra buszozástól.
na igen, a látvány kárpótolt, csak az zavart hogy így majdnem egy teljes napunk elveszett. ha 2 hétre megyünk akkor nem érdekel, de igy hogy csak 1 hetet maradtunk, ez az egy nap is sokat számít...
remélem nektek gyorsabb utatok lesz. az utánunk jövõ turnus is elég hamar odaért.
érezzétek jól magatokat kint.
Görgõnek üzenem, hogy szerintrm a narancspart gyalog elég messze van, én biztos nem indulnék útnak gyalog, hegynek fel, 40 fokban... minimum 1 óra. Szerintem az 5 euro nem olyan vészes ár, vagy béreljetek robogót, asszem 15-20 euro egy napra és oda mész ahova akarsz és akkor amikor akarsz.
Vagy, ha 2 fak.programra befizetsz akkor úgy tudom a narancspart ajándék...
a Zeus Travellal utaztunk. de úgy tudom, Sartin van egy másik Triphon nevû apartman is, arrról láttam fotót a neten, az nagyon szép.
Mi tavaly elõtt voltunk Sartin a Halkidiki Toursos Triphonban, de azzal a szállással nem volt semmi baj sem. Átalgos apartman volt, de belül is tiszta volt. Azt hittem, hogy errõl a Triphonról beszéltél, meg is lepõdtem, hogy ennyire lepukkant 2 év alatt?
Jox feltette a nyaralásunkról készült képeinket az fotóelbumba. Hál istennek velünk semmi rendkívüli nem történt, nagyon jól éreztük magunkat a Stamatis apartmanházban.
Valahogy nem tudom összeszedni magam azóta, mióta hazaértünk!!!
Ha van valakinek kérdése a Stamatissal kapcsolatban, szívesen válaszolok.
Voltunk ma blue lagoon túrán, de nem láttunk delfint. Egy jó tanács azokak akik erre a programra elmennek. Ha nagy szép kagylókat akarnak akkor jól menjenek be, de a polipokra is számítsanak.
Olvasom egy kedves hozzászóló véleményét a salgótarjániakról,és mivel én is az vagyok,kissé magamra veszem.Talán kezdenám azzal,hogy salgótarjáni akcentus nincs,ezt palóc tájszólásnak hívják,és van még egy pár tájszólás Mo-on.Nekünk vidékieknek például feltûnik a fõvárosiak állandó b..megjei,és hidd el ott is vannak nyelvtani érdekességek.Csak hát aki abban él,annak nem tûnik fel.Sokat utazom a világban,és országunkban is,tehát Budapesten is.Szerintem ezt nem kéne firtatni kinek milyen a viselkedése,mert az ottaniak 80%-a vidéki,bevándorló.Na és ne is beszéljünk a közlekedési morálról,az autósok viselkedésérõl.Ott aztán tanulhatnak a gyerekek!Szóval valóban,sajnos vannak itt sokan akik nem tudnak normálisan viselkedni,de ez sajnos általános jelenség itthon,tájegységtõl függetlenül.Pláne ha az ún. kisebbséget vesszük alapul.Külföldön például ezért sorolnak a Balkáni országokhoz,és nem Európához.Rosszkor voltál rossz helyen,ennyi az egész,velünk biztosan jól összebarátkoztatok volna!
Szia Reni! Mi is a Hotel Phyllisbe megyünk, ha tudsz, küldenél nekem képeket meg egy kis beszámolót a szállásról a hunya@gyor.net - re? Azt kérdezném még meg, hogy gyalog nagyon messze van a falu? Mert kisgyerekkel megyünk. Köszi elõre!
Mivel szeptemberben, az egyik tervezett last minute cél Sarti lenne, ezért szeretném a segítségeteket kérni.
Megfigyelésem szerint 3 utaztató céget emlegetnek a legtöbben, a Dias, az Apollo és a Bella...vagy olyan kisebb cégeket, akik az õ útjaikat árusítják.
Ezeken kívül tudtok még ajánlani más irodát is, akivel pozitív tapasztalatotok volt és buszos utat szerveznek pl. Sartiba ?
már éppen elkezdtem volna ajánlgatni a szállásunkat,mikor eszembejutott,hogy hétfõn indul a busz,keddi turnusváltással.Mert ha irodánál bérelsz 1-2 hetes turnusban szállást,akkor tudomásom szerint Sartiban csak kedden és szombaton van turnusváltás.Ehhez pedig,ha busszal mégy,hétfõn,vagy pénteken kell indulnid.Vagy saját magad intézed abérlést helyben.
Tapasztaéatom szerint a Phillys bizony hogy nagyon messze van a falutól.A nyaralás elsõ napjaiban lelkesen és feldobva az ottléttõl az emberek még nem érezték ezt messzinek,de néhány nap mulva már azt mondtak,esténként rettentõen elfáradtak,mire hazaértek a nézelõdésbõl...egyébként jópõofa szálloda nem lesz baj,legfeljebb kicombosodtok,vagy kicsit helybenülõk lesztek...
Hát azért a rettentõen, az egy kicsit túlzás. Mi a Stamatisban voltunk, ami még a Phillysen túl van, párszor mi is megjártuk gyalog. Igaz, a boltba vásárolni azért autóval mentünk, cipelni pl. az ásványvizet nem lett volna jó gyalogosan, de sokan azt tették akik a beachen voltak. Én akkor is azt mondom, hogy inkább gyalogolok egy kicsit többet ha kell, de nyugodtan tudjak pihenni a csendesebb részen. Viszont a beachen is van egy üzlet, a nehezebb dolgokat ott is be lehet szerezni. Egy esti séte a girosfalás után meg nem is árthat. Igaz, nem tudom mekkora a kisgyerek, a mienk 7 éves és semmi baj nem volt vele, látnivaló van a parton míg sétáltok, gondolom nem a mûúton akartok gyalogolni.
Persze BOBOLYA neked is igazad van...mivel nem vagyunk egyformák,nehéz is igy véleményt mondani.Mindenkinek más a kissé és a rettentõ.Nekem e Beach és a fõtér közötti távolság már a Rettentõ kategória.Biztosan van,akinek meg ez direkt jó...hogy sétál egy kicsit.Mi a fõtér felett laktunk a hegyen,és nagyon jó volt,hogy pillanat alatt értünk mindenhez/orvos,Sthon iroda,id.vez-ek,diszkont stb/Egyébként érdekességként leirom,hogy találkoztunk olyan párral is,aki a Beachen bérelt szállást,és a kikötõhöz járt strandolni,mert azt mondták,amott annyi sok a gyerek,hogy a visongástol nem tudnak nyugodtan pihenni...hát ilyen is van,ennyire viszonylagos minden.