Hát Banyaveron,lehet semmi nem lesz,mert Leon azt mondja még nem biztos hogy ott fog dolgozni.
Szóval elég durva lesz ha ez megtörténik,biztos nem kevés embernek okoz majd csalódást!
Csak jó lenne ezt nem ott megtudni .Mert ha nem mondja biztosra,akkor áááááááá
Ha errõl lemaradok, ami eddig úgy néz ki, exklusive képeket várok utána
Mivel mi valószinûleg elõttetek megyünk ki a "bázisra"
Majd mi jól felmérjük ki kivel merre
De augusztus 21 vörös betûs ünnep lesz Parálián idén úgy fest
Hát Melindával is kéne beszélnem,mert ugye õ is jönni szeretne !Pedig én szerettem a Rena Hotelt is!
Ha megnyerem a lottót akkor oda meg júliusban megyek
Ja és természetesen megveszem a Cocust!
jaja! március vége, és akkor lefoglaljuk a szobát is. A negyedik emeletre kell mennünk, az a legjobb, ott van egy tuti tetõterasz.
Oh de jó a Caravel csak minket vár
hát a kiállításon minden kétely eloszlott: irány a Caravel, azt nem lehet kihagyni! Ha nem ott lakunk, akkor is ott töltünk minden idõt. Jó volt Panost ujra látni!
Tegnap a napsütés miatt egész nap Paralia járt a fejemben .Becsuktam a buszon a szemem,és azt képzeltem,hogy a templom elõtt sétálok,aztán hogy a parton fekszem,és felidéztem mindent !Alig várom a holnapot!
hú szerintem mindenki írjon árakat az utazási irodák topikba, az apollon travel is drágább lett tavaly óta. mi is két hétre akarunk menni paráliára. diszi, ne aggódj, összehozzuk a bulit augusztus végén, szeptember elején. fõleg a cocusban:)
Esküszöm lehet hülye vagyok,de mintha az én utazási irodám,illetve amivel tavaly voltam,azok nem emeltek árat.
Van ilyen?Vagy rosszul emlékszem az árakra.