Vagyunk páran Kecskemétről a fórumon. 2 kedves barátunkkal mi tavaly voltunk Sartin. A barátaink most másokkal mennek Sartira, mi meg még nem tudjuk hova.
Off egy kicsit!Norcsibaba,vagy bárki,aki tud segiteni!Nem tudom,az én gépemen van-e valami átállitódva,vagy történt egy ilyen komplex változás...régebben itt a fórumon volt egy avatar,meg infók a hozzászólóról-többek között,hogy mikor és hová fog utazni...most nekem ez nincs!Másnak se????Ha a hozzászóló nevére kattintok,akkor feljönnek ezek,de eddig nekem jobb volt,hogy rögtön láttam mindent...másnak hogy van ez?
Bocs,ha túl süketnek tűnök,de mint irtam felsőközépkorosztály vagyok és nehezebben élem meg a változásokat
Miért-miért nem az előbb,amikor még nem voltam bejelentkezve,a régi módon működött a fórumom...tényleg segitene nekem valaki ebben a nem túl nagy,de nekem fontos problémában???
Szia Miskolciutas! Nem vagy béna a Hellasz. hu oldalon fent jobboldalon van egy olyan ,hogy utazás és ott kiválasztod utazólista,de ha előtte bejelentkezel akkor még több információt meg tudhatsz.