#1658672011-06-16 21:13:49 Válasz a #165865. hsz-ra
Hát nektek már nem sok van hátra. Nekünk még kőkemény 43 nap. De így is olyan gyorsan telnek a napok, hogy hipphopp és már utazhatunk is:P
Plusz már látom előre, hogy ott az az egy hét ogyan gyorsan elmegy, hogy észre se vesszük
Sziasztok!
Ginaaa! Minket csajokat az érdekelne, hogy van-e hajszárító? Ezenkívűl pl.:tisztaság, távolság a tengerpartól, Hajniék ott laknak, a gyerekek lányok vagy fiúk, hány évesek? A túrórudi jó ötlet, csak nem tudom bírná-e az utat. Ráadásul 1 hétig a Spanosban leszünk és csak az utolsó 4 éjszakát leszünk náluk. Az ötleteket köszi!
Szia norcsibaba! Ma felhívtam az Ibuszt, mert ott foglaltuk 1 hétre a Spanosba a szállást, és oda-vissza 250 euróért van transzfer. Kicsit több, mint amit te foglaltál, de mivel barátokkal megyünk négyen, két fele oszlik a költség. Az ottani iroda melyiket jelenti?
Frenzi igazad van!!
Egy éven keresztül készülsz,számolod a napokat és az a 10 nap pedig csak úgy elillan!
Egyébként így,hogy mindig van kint közülünk valaki és olvashatjuk a beszámolókat ,gyorsabban telik az idő !
A januári foglaláskor még 20-on x hét volt vissza ,most pedig,ha 1-et alszunk már csak 2 hét és irány Sarti!!!!
Már csak annyit, hogy 2008-ban az AnnaII apartmanban voltunk az Aeolous irodától, ha van valakinek kérdése, szívesen írok róla pár mondatot, nekünk nem volt semmi gondunk, minden jó volt, csak a házi néni veszekedett velünk amikor megérkeztünk, de amikor kértük a klímát, akkor már nagy barátnők lettünk:-))))
Sziasztok!
Ginaaa! Minket csajokat az érdekelne, hogy van-e hajszárító? Ezenkívűl pl.:tisztaság, távolság a tengerpartól, Hajniék ott laknak, a gyerekek lányok vagy fiúk, hány évesek? A túrórudi jó ötlet, csak nem tudom bírná-e az utat. Ráadásul 1 hétig a Spanosban leszünk és csak az utolsó 4 éjszakát leszünk náluk. Az ötleteket köszi!
Ildicskó, hajszárító nincs, de Hajni biztos ad, ha kell. Vasalót is adott.
Távolság a parttól: 3-4 perc séta kb. Az apartman mögött van még apartman, meg Hajniék mellett is jobbra-balra pár, azt kell megkerülni.
Gyerekek: van egy ikerpár fiú-lány, azt hiszem 2. osztályosok voltak, meg egy kisfiú, ő olyan 3-4 év körüli.
Nem tudom melyik apartmanban lesztek, a 2 szobás (mi abba voltunk) melletti apartman z ő lakásuk, erkélyszomszédok voltunk.
Tiszta az apartman.
Sziasztok!
Ildicskó, a távolság nem nagy. Ha a https://maps.google.hu címen beírod a keresőbe a következő GPS koordinátát, a zöld nyíl jelezni fogja a Hajni Apartmant: 40.082543,23.978717
ildicskó! Ha tanácsolhatom Neked akkor én kérnék a kinti irodától is ajánlatot(Taousanis Tours) .Szerintem előfoglalási kedvezménnyel Ti is csak 220eurot fizetnétek az irord e-mail:info@halkidikitours.gr Ha Rám hallgatsz akkor meg kérdezed előtte Őket mielőtt az Ibusz mellett döntenél.Megbízhatóak ez tuti.Nem fogod megbánni.
ginaaa79! Szerintem ha többen mennek és eloszlik az az összeg akkor nem biztos,hogy jobban jár ha kocsival megy.Amíg Ti tízen valahány Órát utaztok Ildikó csak transzferrel együtt 3 órát. Nem beszélve arról ,hogy kényelmesebb mintha busszal menne az ember Megteheti akkor mennyen repülővel, kilehet fogni már majdnem olyan áron a repülő jegyet ha időbe megrendeli valaki. Minimálisan kerül többe mintha az ember kifizetné a buszt .Kérdezném akkor melyik a jobb?