Vagy ez lenne a Pappas?
Ugyanis Pappasból több is van, van Prevezábanis, van hotel és van apartman meg még villa Pappas is, meg Pappas grillezõje és egy másik ilyen nevû étterem is....
Nagyon köszi a gyors választ, de ezeket megtaláltm én is. Valami mást remélek. Esetleg egy jól használható térkép, ezt is találtam egy párat, de nem az igazi. Jó lenne valaki aki estleg hozott onnan.
Szia busaianikó!
Én is voltam már szeptemberben nyaralni, Paralián. Nappal 30 fok volt, este kellett már egy vékonyabb pulcsit felvenni. Szuper idõ volt akkor is. Manapság viszont olyan bolond az idõjárás, hogy ki tudja, mikor milyen idõ lesz. Teljesen kiszámíthatatlan. De szerintem Görögországban még szeptemberben is jó az idõ.
Feltétlenül beszámolok a nagy pargai ünneprõl, ha sikerül akkorra idõzíteni!!! Majd csinálok egy vagon fotót is, meg megpróbálok majd kamerázni is. Bár ide videót nem lehet feltenni, de hátha megtalálom majd a módját, hogy hol tudjátok majd megnézni. Ha, egyáltalán fog sikerülni a felvétel.
A Buast akkor kihúzom a listáról. Én most egyelõre a Sakis és az Irini közt vacillálok. Azok nagyon szépnek tûnnek.
A Stella is tetszene, de ott nincsenek 2 fõs apartmanok, nem? A prospektusban én csak 3-4 ágyas stúdiós árakat látok és az árak is minimum 3 fõre vannak megállapítva.
Vagy magánszervezésben másképp van?
Akkor a Buas kihúzva. Ha már messze van az apartman a tengerparthoz, legalább legyen már normális állapotban.
A Pappasban voltatok belül? Azzal csak az a bajom, hogy földszinti.
Szia Andra! Kaptam ma a postán egy katalógust az Aeolustól. Nagyon rendesek,mert pénteken délután kértem, és ma reggel már hozta is a postás. Este majd nekiülünk párommal és közösen átolvassuk. Nagyon szép katalógus, gyönyörû idézetekkel, a tavalyelõttit láttuk tõlük, ma is megvan még annyira tetszett, szerintem ez az idei is gyönyörû lett nekik.
Remélem bõvebb infókat is találunk az apartmanokról.
Hát a Stelláról én is úgy tudom, hogy csak studiók vannak benne, de szerintem az árak azért két fõre vannak megállapítva, és a harmadik az pluszban van, de majd megnézem pontosan.
Nekem még mindig a Siren tetszik legjobban, bár az elég távol van a várostól, ott csak autóval egyszerû szerintem. És ott vannak két fõs apartmanok is, azt írta az Euniontraveltól egy hölgy.
Vagy Aeolus, vagy Euniontravel szerintem. E két hely között fogok dönteni.
De már nyugodtabb lennék, ha le lenne foglalva valahol a szállás!? akkor már olyan biztosabbnak érezném az utazást!?
Majd megpróbálok én is beszerezni egy Aeolusos prospektust. Gondolom itt, valamelyik partnerirodánál is van.
Én csak az internetes árlistájukat böngészem, de ott azt írták a Stellához, hogy "Az ár minimum 3 fizetõ személyre van kalkulálva."
Mondjuk ez a buszos árlistához van írva, alul pici betûkkel.
Most néztem, az egyéni útnál nincs ilyen.
A Siren nekem is nagyon tetszik, csak nagyon kiesik a városból. Autósoknak biztos jó.
Bár, amelyik szállásokat kinéztem, azok sincsenek valami közel a központhoz. Nálam egyelõre az Irini, a Sakis és a Zacharias a befutó (ilyen sorrendben), de úgy látom mindegyik nagyon messze van a parttól.
A Sakisnál és a Zachariasnal azt írták, hogy a Valtos strandhoz van közel. Akkor szerinted ezek is messzebb esnek a központtól? Bár ezt inkább egy Parga szakértõ tudná megmondani.
Szia andrea! Apapasban nem csak földszinti szobák vannak az emeleten is van több szoba. Igen voltunk megnézni mert az utitársak közül ott laktak többen. Egyébként nincs túl messze a parttól kis séta és ott vagy ugy gondolom hogy ez a két ház van a legközelebb a központhoz (légirányba)AStella van a legmesszebb ide különbusszal vitték a lakókat mikor elszálásoltak.
Szia andrea! Apapasban nem csak földszinti szobák vannak az emeleten is van több szoba. Igen voltunk megnézni mert az utitársak közül ott laktak többen. Egyébként nincs túl messze a parttól kis séta és ott vagy ugy gondolom hogy ez a két ház van a legközelebb a központhoz (légirányba)AStella van a legmesszebb ide különbusszal vitték a lakókat mikor elszálásoltak.
Szia Anikó! Bár nem vok szakértö de a valtos strand nem a központban van de ez a legnagyobb és szerintem a legjobb strand része Pargának.A városi starandot Krionerinek hivják az van pont a központban.Ha közel akarsz lenni a központhoz a városi strandhoz képest keress Szállást.
Sziasztok! Köszi minden infót Éva és Andrea! Gyûjtögetem õket hangyamódra. Ki tudja melyik mikor jön jól, nem igaz?
Andrea! A kérdésedre azt hiszem Éva már meg is adta a választ, bár én nenmigen tudtam volna amúgy sem.
Én nem ragaszkodom annyira a központhoz közeli szálláshoz, inkább egy tengerre nézõben egyeznék ki, de olyat nem is találtam még ajánlatokban sem. Bár találtam, de nem magyar oldalakon!
Mindegy, hol lesz, csak kényelmes legyen, és tiszta.
A kamerához én minimum 4 kazettát szoktam berakni, aztán vagy tele lesz, vagy nem.
Tavalyelõtt sikerült televenni, tavaly nem voltunk csak 10 napot, és kettõ lett teli. De LP sûrítéssel! Úgyhogy termékeny vagyok én is.
Most hétvégén is egyik programom az volt, hogy a régebbi nyaralásokat nézegettem. Annyira jó volt nosztalgiázni!
Köszi a választ! A Pappast úgy néztem, hogy egész jó helyen van, csak azt hittem nincs emeleti szobájuk. Ha saját szemmel is láttad és mered ajánlani, akkor lehet, hogy ennél maradok.
Úgy láttam elég közel van mindenhez, legalábbis a többi szállást tekintve.
A Valtos strandhoz gyalog is el lehet jutni vagy csak valamilyen vizijármûvel? Mennyire van messze a többi strandtól?
Köszi a tanácsot, viszek kazit bõven!!! Azt hiszem itt lesz mit filmezni bõven. Inkább egy pót aksit kellene beszerezni, mert az nem fogja bírni.