Bocs, hogy csak most írok, de most láttam csak meg, hogy kérdeztél
Nos, idén mi a BELLA TOURS-al mentünk.
Én személy szerint baromi rossz alvó vagyok a buszon, de nem azért mert amúgy az vagyok, hanem mert nincs elég hely a lábaimnak!!
Így fontos, hogy lekössem a figyelmemet. Tavaly Paraliara ugy értem le, hogy 0 percet aludtam...Igy az egész elsõ napom el van rontva, mivel elõbb-utobb kijön rajtam a fáradtság..
Szó mi szó a Belláéknál tényleg van dvd választék és nagyon uj filmek..(pl: a da vinci kod is meg volt, holott a premierje csupán pár hónappal elõtte volt)
Sziasztok, idén megyek a kedvesemmel Sartira busszal. Úgy tudom, kartonos ásványvizet pl nem lehet a buszra felvinni. Hogyan szoktátok a kaját megoldani útközben? Szendvicsek a hátizsákban?
Szia dijuska!
A buszon nem szállítható kartonban üdítõ, ezt egyik utazási sem vállalja, de kint minden lehet kapni, igaz buborékos víz nem mindenhol van.
A buszra szendvics, vagy mûanyag dobozban rántott szelet stb., felvihetõ, de a hûtõtáskát a csomagtartóba rakják, és csak pihenõknél lehet elõvenni. Egy kis sport táskát fel lehet vinni, ami a "kalap tartóban" vagy az ülés alatt elfér.
Én 14 éve utazok busszal, még nem okozott sosem gondot. Ha van valami kérdésed, szívesen válaszolok.
Sziasztok! Mi tavaly busszal voltunk Sartin, és nagyon sokat vittek fel hûtõtáskát. De szerintem semmi szükség rá, mert semmi nem romlik meg ennyi idõ alatt, ráadásul éjszaka elég hüsi van a buszon, még az inni is hüvös marad.
Igaz én még "csak" 3* utaztam busszal, de több embernél láttam hûtõtáskat. A sofõrök nem szóltak semmit, csak a határoknál kértek meg minket, hogy az átjárókat, tegyük szabaddá és olyankor a hûtõtáskát a lábak alá kell tenni.
Szerintem 2 embernek felesleges hûtõtáska, én éjszaka például vacogtam a buszon, ugyhogy a forróságtól nem kell félni. Reggel pedig már ugyis Sartin vagytok
Ha az úti szendvics, innivaló hidegen tartása miatt kellene az utastérbe hûtõtáska, arra tökéletesen megfelel a nagy szupermarketekben kapható mirelites szatyor, én autóba is azt használom.
Nem foglal sok helyet, a fülénél összepattintható, két-három jégakkuval feltöltve ha nem is hûtõhidegen, de kellemesen hûvösen tartja az innivalót, kaját.
Egyetértek katerinával és valcsival ajtó mellett ülök álltalában dés a kérésemet is figyelembe veszik az utazási irodában igaz 7éve velük járok.Kölcsönösen kiakasztjuk egymást mire odaérünk.
Nem tudom melyik irodával mész én még mindig felvittem hûtõtáskát is meg kartonos cuccot is igaz a határon tényleg el kell rakni fõleg a szerbek miatt mert ha olyan kedvük van átgázolnak rajta.JÓ UTAT sARTIRA ÉN IS MEGYEK MÁR ALIG VÁROM .
Igaza van Juditnak, szerintem is bõven elég egy ilyesmi szatyor. Nekem tavaly tanácsolta kvalcsi a nem merev falú hûtõtáskát. Pár száz forintért vettem egy ilyet, tettem alulra 2-3 jégakkut és bár nem hûtõhidegségû volt, de tényleg aránylag hûvösen tartotta az enni-innivalókat. Szerintem tök felesleges az igazi hûtõtáskát felvinni a buszra. Annak se kényelmes, akinél van, ha a közlekedõre teszi ki, akkor nem férnek el tõle a többiek, ráadásul az utazási idõ alatt nem hiszem, hogy bármilyen étel megromlana. Tavaly elõtt sima hátizsákban vittük a kaját és semmi baja nem volt.
Mi még csináltunk olyat, hogy ásványvizet lefagyasztottunk 1-2 üveggel. Ez egyrészt hidegen tartotta a többi vizet is, másrészt így folyamatosan volt hideg ásványvizünk, mert mire megittuk a sima hûtött vizet, addigra ez is kiolvadt.
Hazafele ismét így csináltunk. A buszban a mellettünk ülõk ott irigykedtek, hogy õk a felmelegedett vizet itták, nekünk meg ott volt a jéghideg ásványvíz.
Mi is így csináltuk. Fél literes üvegekbe fagyasztottuk le az ásványvizet, hát elég sokáig tartott, mire kiolvadt. Az Auchanba vettünk ilyen puhafalú hûtõ "szatyrot" és azt vittük fel. Nekünk elég volt.