Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 91
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17424 Üzenet linkje2006-12-11 21:07:18 

Kedves Miskolci Utas!

Bocs, hogy csak most írok, de most láttam csak meg, hogy kérdeztél icon_biggrin.gif
Nos, idén mi a BELLA TOURS-al mentünk.
Én személy szerint baromi rossz alvó vagyok a buszon, de nem azért mert amúgy az vagyok, hanem mert nincs elég hely a lábaimnak!!
Így fontos, hogy lekössem a figyelmemet. Tavaly Paraliara ugy értem le, hogy 0 percet aludtam...Igy az egész elsõ napom el van rontva, mivel elõbb-utobb kijön rajtam a fáradtság..
Szó mi szó a Belláéknál tényleg van dvd választék és nagyon uj filmek..(pl: a da vinci kod is meg volt, holott a premierje csupán pár hónappal elõtte volt)

# 92
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17450 Üzenet linkje2006-12-12 14:06:12 

Nagyon szépen összegyûjtött halkidiki-buszmenetrend:
http://www.halkidiki.com/ktel/ktel.htm

# 93
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17554 Üzenet linkje2006-12-15 17:33:27 

Szia Estella!
Köszi a választ,ha már döntöttünk a jövõ nyarat nézve,akkor majd kérdezek még párat,jó?

# 94
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17555 Üzenet linkje2006-12-15 17:36:27 

Kedves Miskolci Utas!

Természetesen örömmel válaszolok minden kérdésedre, remélem segít is majd valamelyest.
Üdvözlettel: Estella

# 95
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17656 Üzenet linkje2006-12-21 19:53:24 

jelenleg annyira jó a hangulatom hogy jó társaságban bármikor lenyomnék most egy buszos útat HAZA
# 96
Dijuska
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
164 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20586 Üzenet linkje2007-02-19 11:34:12 

Sziasztok, idén megyek a kedvesemmel Sartira busszal. Úgy tudom, kartonos ásványvizet pl nem lehet a buszra felvinni. Hogyan szoktátok a kaját megoldani útközben? Szendvicsek a hátizsákban?
# 97
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20588 Üzenet linkje2007-02-19 11:59:38 

Szia dijuska!
A buszon nem szállítható kartonban üdítõ, ezt egyik utazási sem vállalja, de kint minden lehet kapni, igaz buborékos víz nem mindenhol van.
A buszra szendvics, vagy mûanyag dobozban rántott szelet stb., felvihetõ, de a hûtõtáskát a csomagtartóba rakják, és csak pihenõknél lehet elõvenni. Egy kis sport táskát fel lehet vinni, ami a "kalap tartóban" vagy az ülés alatt elfér.
Én 14 éve utazok busszal, még nem okozott sosem gondot. Ha van valami kérdésed, szívesen válaszolok.

# 98
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20942 Üzenet linkje2007-02-23 13:12:35 

Sziasztok! Mi tavaly busszal voltunk Sartin, és nagyon sokat vittek fel hûtõtáskát. De szerintem semmi szükség rá, mert semmi nem romlik meg ennyi idõ alatt, ráadásul éjszaka elég hüsi van a buszon, még az inni is hüvös marad.
# 99
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20989 Üzenet linkje2007-02-23 23:54:26 

Igaz én még "csak" 3* utaztam busszal, de több embernél láttam hûtõtáskat. A sofõrök nem szóltak semmit, csak a határoknál kértek meg minket, hogy az átjárókat, tegyük szabaddá és olyankor a hûtõtáskát a lábak alá kell tenni.
Szerintem 2 embernek felesleges hûtõtáska, én éjszaka például vacogtam a buszon, ugyhogy a forróságtól nem kell félni. Reggel pedig már ugyis Sartin vagytok icon_biggrin.gif

# 100
Dijuska
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
164 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22103 Üzenet linkje2007-03-07 15:36:21 

Köszi mindenkinek:) bocsi, csak topikról-topikra ugrálok:)
# 101
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22122 Üzenet linkje2007-03-07 19:24:29 

Ha az úti szendvics, innivaló hidegen tartása miatt kellene az utastérbe hûtõtáska, arra tökéletesen megfelel a nagy szupermarketekben kapható mirelites szatyor, én autóba is azt használom.
Nem foglal sok helyet, a fülénél összepattintható, két-három jégakkuval feltöltve ha nem is hûtõhidegen, de kellemesen hûvösen tartja az innivalót, kaját.

# 102
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23453 Üzenet linkje2007-03-22 23:30:31  Válasz a #565. hsz-ra Előzmény #565

Egyetértek katerinával és valcsival ajtó mellett ülök álltalában dés a kérésemet is figyelembe veszik az utazási irodában igaz 7éve velük járok.Kölcsönösen kiakasztjuk egymást mire odaérünk.
# 103
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23454 Üzenet linkje2007-03-22 23:43:27  Válasz a #20586. hsz-ra Előzmény #20586

Nem tudom melyik irodával mész én még mindig felvittem hûtõtáskát is meg kartonos cuccot is igaz a határon tényleg el kell rakni fõleg a szerbek miatt mert ha olyan kedvük van átgázolnak rajta.JÓ UTAT sARTIRA ÉN IS MEGYEK MÁR ALIG VÁROM .
# 104
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23469 Üzenet linkje2007-03-23 09:45:18 

Igaza van Juditnak, szerintem is bõven elég egy ilyesmi szatyor. Nekem tavaly tanácsolta kvalcsi a nem merev falú hûtõtáskát. Pár száz forintért vettem egy ilyet, tettem alulra 2-3 jégakkut és bár nem hûtõhidegségû volt, de tényleg aránylag hûvösen tartotta az enni-innivalókat. Szerintem tök felesleges az igazi hûtõtáskát felvinni a buszra. Annak se kényelmes, akinél van, ha a közlekedõre teszi ki, akkor nem férnek el tõle a többiek, ráadásul az utazási idõ alatt nem hiszem, hogy bármilyen étel megromlana. Tavaly elõtt sima hátizsákban vittük a kaját és semmi baja nem volt.

Mi még csináltunk olyat, hogy ásványvizet lefagyasztottunk 1-2 üveggel. Ez egyrészt hidegen tartotta a többi vizet is, másrészt így folyamatosan volt hideg ásványvizünk, mert mire megittuk a sima hûtött vizet, addigra ez is kiolvadt. icon_lol.gif
Hazafele ismét így csináltunk. A buszban a mellettünk ülõk ott irigykedtek, hogy õk a felmelegedett vizet itták, nekünk meg ott volt a jéghideg ásványvíz. icon_lol.gif

# 105
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23473 Üzenet linkje2007-03-23 11:40:03  Válasz a #23469. hsz-ra Előzmény #23469

Mi is így csináltuk. Fél literes üvegekbe fagyasztottuk le az ásványvizet, hát elég sokáig tartott, mire kiolvadt. Az Auchanba vettünk ilyen puhafalú hûtõ "szatyrot" és azt vittük fel. Nekünk elég volt.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 6 7 8 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu