#2150392014-04-11 14:54:45 Válasz a #215024. hsz-ra
Köszi Pontikos, az apartmanról ezt az oldalt megtaláltam én is. Egyetértünk, a fontossági kérdésben!
Leginkább Agios Georgios város érdekelne, úgy tudom ez sem egy felkapott üdülési centrum hálistennek, milyen a partja, esetleg a közelben másik strand, mennyire van ellátva üzletekkel stb.
Az érdekelne leginkább, hogy az apartman milyen távol esik a központtól ill. ahol a napi szükségleteinket be tudjuk szerezni. Autó nélkül hová tudunk eljutni, esetleg kirándulni? Szerveznek-e fakultatív kirándulásokat innen? Athént nagyon szeretnénk megnézni pl., hajókirándulás, a sziget másik oldala miképpen érhető el? Esetleg az aktuális árakról hozzávetőlegesen, ha tudna valaki tájékoztatást adni.
Az apartman.
Túúúúúúúdom, túúúúúdom, neked személyes tapasztalat kell. Továbbra is arra biztatlak, hogy írd le, mégis mire vagy kíváncsi? Hány villa van, van-e zuhanyfüggöny, hány naponta takarítanak, ad-e ajándékparadicsomot a házinéni, mennyire zajos az étterem...stb. (Nem piszkállak, csak engem pl. marhára nem érdekelne az első négy dolog, ellenben az utolsó igen - míg valaki meg pl. azzal nem foglalkozik egyáltalán.)
#2150102014-04-10 13:10:35 Válasz a #215007. hsz-ra
Köszönöm a gyors válaszokat mindenkinek!
Lehet, hogy pontatlanul fogalmaztam abban, hogy szinte semmit nem tudok Eviaról. Természetesen utána olvastam, képeket nézegettem stb. mielőtt választottam. (Egyébként szeretem az ismeretlent felfedezni )
A helyi ismeretek, tapasztalatok azonban nagyon sokat tudnak segíteni, hogy felkészültebben érkezzünk meg egy addig ismeretlen helyre, és itt a fórumon már nagyon sok hasznos információkat kaptam előző utazásaimhoz! Most, mint már említettem az Agios Georg. településes lévő Panoráma apartman érdekelne, ha valaki már járt ott és annak környéke.
Busszal megyünk, úgyhogy a szárazföldről a szigetre való átjutás is érdekelne! Előre is köszönöm!
Gondolom, irodával mentek, úgyhogy teljesen logikusan erre ők elég pontos választ tudnak adni. Egyébként vsz. kishajó Kamena Vourlából vagy komp Ag. Konstantinosból.
Szerintem pontosítsd a kérdéseidet, mert akkor nagyobb eséllyel kapsz válaszokat.
Üdv. kedves Hellaszosok!
Az idén Evia szigetét céloztuk meg. Az a kérésem, hogy akinek van a közelmúltból információja kérem ossza meg velem! Itt elég régen volt hozzászólás, remélem azért járt valaki közületek ezen a szép helyen az elmúlt évben pl.. Tulajdonképpen minden érdekel Eviaval kapcsolatban, mert szinte semmit nem tudok róla.
Agios Georg. Panoráma szállásáról, és környékéről különösen jól jönnének az információk. Busszal megyünk, úgyhogy a szárazföldről a szigetre való átjutás is érdekelne! Előre is köszönöm!
#1993092013-02-27 08:36:42 Válasz a #199301. hsz-ra
Már miért ne lenne jó választás? pont olyan jó, mint bárhol máshol Görögországban, sőt Evia még azért is jó vagy jobb mert kimondottan családosoknak ajánlott üdülőhelyek vannak majdnem az egész szigeten. Az északi rész nagyon szép zöld és relatíve könnyen megközelíthető, a Glifa-Agiokampos átkelő 300 km-re van Szalonikitől.Fél óra az átkelés utána pedig annyi, amennyi a szállásig kell. Több szép hely van. A nyugati part, vagyis az Eviát a szárazföldtől elválasztó rész felőli partok kavicsosak, néhol kövesek, viszont itt vannak a szebb települések, pár km-nyire egymástól. A keleti part, az Égei oldal felőli kisebb kavicsos, homokos, sóderes, viszont szelesebb és vadabb, a településekhez többet kell ereszkedni a főúttól és azok 20-30 km-nyire vannak egymástól. Ezen az oldalon csak kisebb faluk vannak, minden turistásabb rész a nyugati part mentén van. Kisgyerekkel vagy Agia Anna-t ajánlom (sóderes, durva homokos part) vagy a másik oldalt, ahol a kavicsos part miatt sokkal több szállás van egészen közel a parthoz. Itt keresgélhetsz:Evia
Sziasztok!
Tudtok segíteni nekem? Nézegetjük a célpontokat Görögországban, és lehet, hogy Evia szigetére esik a választásunk idén, csak azt nem tudjuk, hogy 2 pici gyerekkel vajon jó választás lenne-e, illetve a sziget melyik részére kellene helyezni a főhadiszéllésunkat....bármilyen segítséget, hozzászólást szívesen fogadok.
Köszönöm.
#1739782011-08-24 00:44:57 Válasz a #173787. hsz-ra
Szia Ágni!
Elnézést a zavarásért, segítségedet szeretném kérni. Szept. 3-10-ig mennénk Görögországba nyaralni, 3 felnőtt 2 gyerek, és szállást keresnénk. Gondolkodtunk Tolo-ban, de én úgy döntöttem, (kicsit önző módon) hogy Evia-ra mennénk. Azon okból, én egyedül felétek nem jártam még Görögországban, a többiek meg még görög(szüzek), de nekik is biztosan jó lesz... Arról nem is beszélve, hogy szerintem Eviaról elérhető a Meteórák, esetleg Athén, Delphoi, szóval azért 1-2 nevezetességet is meg tudnánk nézni. Alapvetően pancsolni mennénk, de egy kis túrázás még belefér ... Előre is megköszönöm kedves válaszod: