Tavaly ismerõsök voltak ott, nekik tetszett a hely, csak jókat mondtak róla. Emlékeim szerint az Európa Hoteltõl van nem messze, kellemes környék, a part sincs messze.
Szia Leenda!
Mi tavaly voltunk Paralián, az Ariti apartmanban, az elsõ emeleti sarokszobában. Ha a földszinten leszetk, akkor remek árnyékos, nagy teraszotok lesz, de az utca zaja elég sok, és mindenki kíváncsi mit eszel, vagy olvasol. Ha nincs szerencséd, akkor a szomszéd apartman mosókonyháját láthatod. Az apartman majdnem az egyik utca végén található, de távolságok nincsenek.Közel van a parkoló és a fõút, így a buszforgalom is elég nagy, de nem túl zavaró. Mivel mi egy utcára nézõ szobát kaptunk, így jobbra az Olympost láttuk, balra pedig a tengert sejtettük. Minden reggel pontosan megjelent a kukás autó, de az az egész faluban így van. Nem árt ha visztek valami tisztítószert a fürdõszoba számára, fõleg ha érzékenyek vagytok az ilyenre. Ami jó, hogy zuhanytálca van. A tulajokkal (idõs házaspár) nem sok kapcsolatunk volt, de csak a hátsó kiskapun lehetett bejárni az ottlakóknak, mert az elsõ terasznál az ebédelni vágyók mehettek be. Este 10 után nem szeretik ha zajongás van az erkélyen, ezt értésünkre is adták. Az alapfelszereltsége megvan, bár kis méretû lábosuk nem volt. TV van a szobákban, ingyen nézhetsz görög reklámokat non-stop. A szemben lávõ kisboltre hívnám fel a figyelmedet: egy idõs házaspáré, akiknek hihetetlen sok és hangos unokájuk van. A bácsi nem sokat beszél, de a felesége állandóan és hangosan mondja a véleményét, de meg lehet szokni.Ja, és ha meccset néz ne zavard nagyon a vásárlással, mert attól piszok morcos tud lenni.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett.
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok!
Andi
Szia!
Na végre, hogy valaki tud valamit!
Nagyon örülök, hogy írtál!
Mi már tudjuk hol leszünk! A 2. emeleten és utcára néz az erkély. Ott mekkora az erkély. 3-an ki tudunk ülni? Van asztal és szék?
A párommal és a hugával megyünk és szeretünk sokáig kint ülni az erkélyen!!!! Néha iszogatni... De nem lehet?
Ha a központnak a templomot nézzük akkor az kb hány perc?
Recepció van? A kulcsot le tudjuk adni vagy vinni kell magunkkal?
Elõre is köszi
Linda
A Galaxias Apartmanban voltunk vagy 4-5 éve.
A tengerparti legfelsõ, jobb legszélsõ szobában. A tenger felõl nézve.
NAGYON TUTI FRANKÓ!!!
Olyan napkeltés képeket fotóztam, hogy mentek kinagyítva a falra! És mindenki nagy ámulattal nézte õket.
Az utca foragata sem hallatszódik itt be, csak a tenger morajlása egész éjjel...
Nagy a szoba, kényelmes volt. Ajánlom mindenkinek!
Belinkelném, de jobb gomb tiltva... [/url]
Szia CineDOG!
Mi 14-én indulunk a Galaxiasba, a négy ágyasba. Valoszinüleg mi az utca felõli oldalon leszünk. Fel lehet menni a tetõre fotózni, mert nagyon szeretnék én is napfelkeltét késziteni.
Most látom, ti a Caravelbe mentek?? Jaj szupi hely!!!
Panos meg nagyon klassz görög!!!
A tenger is közel van, és minden más, fõleg a központ, de még is csendesebb hely, mint ahol mi voltunk. Az Ida, aki idegenvezetõ kint a Grandtoursnak, nagyon helyes, segítõkész.
Jó választás!!!!!!!
A bárjában jó hûvös van, és állítólag Paralia legjobb koktéljait készítit Panos, én nem tudom máshol nem ittam, de tényleg fincsi amit csinál.
Egész jól beszél magyarul. Ja és a lényeg ha esetleg nem mondják. Nála lehet eurot váltani, ne a pénzváltóhoz menjetek. Egész jó árba adja.
Olyan taverna szerûen van megoldva a bár, ki is lehet ülni, és az utcán nézelõdni.
Csináltam fényképet róla ahogy kinéz, de lehet este, de ha normális átküldöm neked valahogy, vagy beteszem valahova.