Nagyon finom volt csak kicsit szerény adag 10 €-ért. Görögországban sokkal kiadósabb adagokkal találkoztam, ez a thassosi taverna kivételt képez.
A rizsben volt kevés kapor, ami különlegesen finommá tett.
Ez tényleg nem valami nagy adag! Én tuti, hogy éhes maradnék utánna.
Ez milyen hal, nem galeos filé, azaz kardhal véletlenül? Az szokott ilyen drága lenni általában.
Ez elég durva! Ezért a két falatért ki nem adtam volna 10 eurót!
A kamasz gyerkõcöm ebbõl kapásból 3 adagot bekapott volna, de nekem is biztos lecsúszna 2 adagnyi. Fõleg úgy, hogy a halat meg sem ettem volna.
Tényleg nagyon drága ennyi pici kajáért. Viszont nagyon kis guszta.
Az ár mellé nem írták oda, hogy zóna adag. Amiket a görög vendégeknek kihoztak azok a tálak jobban meg voltak pakolva. Így jártunk. Még szerencse, hogy elõtte ettem egy levest is.
A salinak nagy sikere volt. Valaki más is csinált valami hasonlót, de a gyerekek nem voltak elbûvölve tõle. Hozzám odajöttek páran, hogy megdícsérjék. A lányom tanárnõje állítólag kétszer is szedett,
Ennek nagyon szép az üvege, én is vettem akkoriban párat, de olyat, amiben vegyes (kevert) magok voltak, de mindet el is ajándékoztam. De kár, hogy nem kaptam vissza az üres üvegeket, mert jó lenne valamit benne tartani
Szia Vojandi!
Én is vettem ilyen szép üvegeket különbözõ magokkal, de 2 darabot meg hagytam magamnak. Azóta is csodálom milyen szépek, de kinyitni nem akarom.
Az igazság az, hogy én sem akarom kinyítni addig, amíg nem hoztam másikat. Ez annyit jelent, hogy 3 éven belül vissza kell mennem, mert 2009-ben lejár a szavatossága.
Nem emlékszel a taverna nevére véletlenül? Csak azért kérdem, hogy messze ívben elkerülje mindenki aki Thasszoszon jár ezt a helyet, ahol kicsi adag a kaja, és ráadásul drága is.
Én még 9 éve Arachovában vettem ilyen szép üvegben eltett diót mézzel, de azóta sem nyitottam ki, mert nem szeretjük. Emléknek, és látványnak viszont nagyon klassz.
Sziasztok!
Nekem van olyan is, ami ugy néz ki mintha egy szép erdõ lenne, mert alul apró magvak, majd fahéj, és valimi amit nem tudok mi de nagyon szép.
Tavaly Bécsben is vettem üveges olajt, ami 4-5 féle szinü paprikával van tele. Az is nagyon szép.
A taverna nevére nem emlékszem, de kék színû bútorok voltak egy fedett teraszon( lépcsõn kellett felmenni a teraszra) és a járdán. Rengeteg asztal volt, ez tünt a legnagyobbnak. Szemben vele volt egy kis hajó amin fõztek, ennek is volt egy pici terasza.
Közel volt a színház és a kompkikötõ is. Valahol a kettõ között félúton a parton.
Ha legközelebb arra járok megnézem a nevét.
Szia Csutek!
Lehet, hogy mi is ott ettünk, mert nem laktunk jól, és ahogy leirtad ismerõs a hely. Addig néztük az étlapot, mig sikerült valami féle töltött burgonyát választanunk. Egy darabot kaptunk, egy kis töltelékkel. Mind ez csupán 8 eu volt.