Ki tudja, milyen az idő Paralián??? Ott is ilyen lehangoló és kiábrándító???? Meg fogunk fagyni....Tudom, a net szerint nem, de a személyes tapasztalatoknak jobban hiszek.... Valaki esetleg ????
Én a www.accuweather.com címen nézem évek óta az időjárást, minimális eltérés volt eddig. 15 napra előre mutatja pl. Paralia
időjárását 27-33 fokot ír május 24-ig.
A 19 fok nem az esti hőmérséklet?
#1340132010-05-11 20:26:37 Válasz a #134006. hsz-ra
Szia Pintyőke!
Te épp váltasz engem,igaz én O.Beachre megyek,de az estéimet Parálián töltöm.
Szóval a válság.
Nem tudom olvastad-e,de iszonyatos fejlesztések történtek ezalatt a 9 hónap alatt Parálián.
Hullámtörő kiszedés-áthelyezés,buszmegálló szintén áthelyezés,
2 utca "sétálóvá" tevése vagy csak felújítása forintban milliárdos nagyságrendű. Nem beszélve a part átalakításáról.
Szóval akik ebbe befektetnek,nem hiszem,hogy félnek/féltek a válságtól.
Nekik így is megéri.
Tavaly is volt eu válság,szinte minden 1 euró volt,ha csak magamból,mint nőből indulok ki,ami ugye = ruhavásárlás.
Szóval véleményem szerint semmit nem lehet majd észrevenni belőle,maximum a teljes nyaralás végösszegénél azt a 10-15 eurót/fő,amivel az élelmiszer drágul. Ennél többet semmiképp.
Szép nyaralást Nektek!
Paralia egy csodálatos hely!
Szerintem a Görögország imádók először itt szembesültek a valódi görög élményekkel (tengerpart, vendégszeretet, görög ételek, kalózhajó stb.). Én személy szerint először 1999-ben véletlenül jutottam ide. Akkor még egyedül sok-sok csalódás után csodálatos egy hetes élményben volt részem. A nyaralás végén határoztam el, hogy ide minimum kettő hét kell, hogy igazán ki lehessen kapcsolódni és elfelejteni az otthoni gondokat, problémákat.
Azóta rengeteget változott ez a kis tengeri paradicsom. Sokan szidják, sokan dicsérik! Az igazság az, hogy legalább egyszer minden Görögországba utazónak meg kell tapasztalni a Paraliai éjszakát és utána döntse el, hogy visszatér-e, vagy soha többé!