Andra!
Mi az elején mindig úgy indultunk, hogy fogalmunk sem volt hol kötünk ki, de mindig jó helyre érkeztünk. De akár merre mész a kikötõt mindig látod. Valtoson mi nem béreltünk napernyõt, errõl nem tudok nyilatkozni, de Ammoudiánál sem és Sivotánál sem kellett fogyasztani, jöttek kérték az 5eur napernyõ + 2 ágy és kész, barátkoztak pár szóban de semmi más nem volt kötelezõ.
Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz. Legjobban engem is elõször Ricsi fotói "fogtak meg", de az idén már választani sem tudnék annyi gyönyörû fotót láttam Pargáról. És mindegyik azt sugallja, hogy nem fogok benne csalódni. Már alig várom!!!
Mi holnap /30./ útnak indulunk az ismeretlen paradicsom felé és megnézzük azt a sok csodát amirõl azok írtak akik már haza jöttek!
Remélem mi is nagyon jól fogjuk érezni megunkat, ha haza értem jelentkezem.
Akik itthon maradtak õk se izguljanak az Õ napjuk is eljön nem sokára és akkor már mi bánkódunk itthon.
Nagyon kellemes nyaralást kívánok nektek, érezzétek magatokat jól!!!!
Lehet, hogy összefutunk majd, mikor mi érkezünk, csak nem tudom hogy foglak felismerni.
a Valtoson a napernyõért 7 EUR-t kértek (2 ággyal együtt), ez egész napra szól, de csak ha otthagysz valamit (például törölközõt), hogy mások ne foglalhassák el. Különben újra kérik a 7 eurót. Ha délután mentek, akkor is elkérik az egész összeget. A törölközõt nyugodtan ott lehet hagyni, senki nem viszi el. Mi elmentünk ebédelni legalább 2 órára és mikor visszamentünk, érintetlenül találtuk.
Valaki írta van kisvonat Pargan,csak azt nem,hogy gumikerekü bucsus vagy normális sinpályához kötött(szerintem azért nem mindegy)!!!
Azt hiszem holnap ér haza egy turnus,talán hallunk még valami érdekeset.
Full homokos strand van valahol a közelbe,illetve a víz hömérséklete milyen?
Szia Lalee74!
Kisvonattal kapcsolatban nem segíthetek, de úgy emlékszem, hogy valakinek a fotóalbumában volt egy kisvonatos kép. Full homokos strandot mi kb 24 km-re találtunk Ammoudia a kisfalu neve és itt nagyon kellemes a tenger. Nekem egy kicsit hûvösebb volt Parganál, és Sivotanál, Perdikánál is.