Az utazási irodák kínálatában azt olvasom, hogy Messonghy-Moriartika tengerpartja homokos-aprókavicsos. Az itteni hozzászólásokban viszont azt olvasom, hogy kavicsos.
Akkor most milyen is eme tengerpart ?
Messongiban a Gallini apartmanháznál a víz befelé kb 4-5 m-en kavicsos, de inkább kövesnek mondható, a telepített, fõstrandnál gondolom kiszedték a köveket egy részen, ott homokos a víz széle is egy darabon.
Autókázásaink során lemlékeim szerint köves volt a víz és sok helyen a part is
Szia BRobert! Mi Moraitikán nyaraltunk már, és ott inkább homokos volt a part, viszont a vízben a szélén kavicsos volt, és ahogy beljebb mentünk ott lett ismét homokos! Szóval tényleg vegyes!!!
De Moraitika nagyon jó hely volt, örülök, hogy ott nyaraltunk.
Szia Robi:) Van homokos és kavicsos része is a partnak. Nem vészes. Nekem nem volt vele semmi gondom. Én gumimatraccal oldottam meg a helyzetet. Még az elején ráfeküdtem a matracra és amikor már homokos volt a talaj a lábam alatt, akkor álltam bele:)))
Szerintem a legtöbben (köztük én is) a szállás miatt aggódunk a legjobban!
Én leginkább azért mert még az utazási irodában dolgozók sem tudnak róla semmit:(
Pedig már csak 50 nap!!!!!
Szia Ani! Nekem is ez volt a tapasztalatom Moraitikával kapcsolatban.
Mi szeptember 2-tõl 9-ig leszünk Stavrosban.
Még olyan messze van. Nézegetem a Stavros Club fórumát is, de még tényleg csak érdeklõdõ vagyok.
Köszi a kérdést. És bocsánat az off-ért!
Megértelek, ez így egészen más tészta, hiszen nem tudtok róla semmit.
Mikor elõször utaztunk Korfura, Sidariban volt a szállásunk a Hawaii apartmanban, illetve stúdióban.
A Bella Tours katalógusában volt néhány picike kép, egy rózsaszín épülettel, illetve egy, a háttérben látszó házról. Nem mondtak semmit.
A végén kiderült, hogy a rózsaszín épület már rég sárga, a háttérben lévõ pedig a mi szállásunk, illetve van még egy harmadik ház is.
Szerencsére minden rendben volt, a stúdió tisztának és kulturáltnak bizonyult. Persze mi is izgultunk (leginkább a bogarak miatt, az lehet a legborzasztóbb), de végül nagyon szuper volt minden.
Ebbõl csak azt akartam kihozni, hogy megértek mindenkit, aki nem sokat tud a szállásról, és izgul. Korábban kicsit félreérthetõen fogalmaztam... emiatt elnézést kérek.
De azt máig sem tudom megérteni, hogy ha valaki csak pozitív hozzászólásokat olvas, lát egy tucat képet, miért izgul annyira a szállás, vagy egyáltalán a környék/falu/város/sziget miatt. (Nem célzok senkire itt és most, csak volt már ilyen tapasztalatom a fórumon.)
Kudrib!
Mi is júli 12-tõl leszünk egy hétre a Katerinában. Mi Szegedrõl indulunk,de szerda éjfélkor. Csüt. és péntek este majd útközben- talán a Meteoráknál -megszállunk két éjszakára, így közel leszünk a komphoz. Ajánlom nektek is, hogy ha tudtok induljatok el egy nappal korábban, mert azon a hétvégén szoktak jönni a vendégmunkások és nagyon sokat kell várni a határon.
Ha van kedved, írj a farkas.bufi@invitel.hu -ra
Sziasztok! Nekem lenne egy nagy kérdésem. Tudtok-e olyanban segiteni, hogy ha egy appartmanházba megyek nyaralni, aminek van medencéje létezik, hogy a medence mellett csak az app.éttermében ill.bárjában vásárolt italt fogyaszthatom?
Tavaly ugyanis Krétán ez gond volt, hogy mertünk olyan fagylaltot enni a medence mellett, amit a Lidl-ben vásároltunk. Másnapra ki is került a "kedves" idegenvezetõ segítségével a magyarnyelvü utasítás, miszerint csak az ott vásárolt italt ételt fogyaszthatjuk az appartman területén.
Ezen kicsit meglepõdtünk, de lehet hogy mi vagyunk tudatlanok.
teki,
egyrészt köszi!
Másrészt, az apartman+medence témával kapcsolatban: Sidariban szintén így volt, a medence mellett csak az ott vásárolt ételt-italt fogyaszthattuk, illetve azt illett fogyasztani.