sziasztok
ez az utolso bejelentkezesem stavrosbol.
nem hiszem hogy jovok meg netkavezoba, mig itt vagyok.
sajnos szombaton indulunk haza.
a baratnom mult szombaton visszahozta a jo idot, a viz is melegebb mint volt es gyonyoru szep tiszta.
valamelyik nap voltunk strandolni olimpiadan is, nagyon hideg volt ott a viz de muszaj volt bemennem olyan szep.
ma nincs olyan meleg, de azert lenezunk a strandra, ha nem nagyon gaz, akkor strandolunk, ha igen akkor seta vrasna-asprovalta.
minden nap crossban vagyunk de hamar vege van, 2-kor mar lelepunk. hetvegen meg amugy is be fog zarni.. de ez mar sajnos engem nem erint. itt mar mindenki pihizik, a helyiek nagy resze eltunt, a boltok kozul is sok mar bezart, a strandok fele mar elpakolva.
na megyek, otthonrol jelentkezem, puszi nektek...
Zsofka Baba, nagyon örülök, hogy jó idõtök van. Itt lassan "havazik", na jó csak csepereg az esõ. Jó lett volna még egy hetet maradni.
Minden nap a Crosban? Ez nem semmi, biztos protekciós vagy, azért van minden nap nyitva.
A fotók már CD-n vannak, tehát vmikor talizni kéne, hogy a többit is rá tudjuk másolni.
Te is hiányzol nekem (írtam a stavi fórumba és privit is küldtem neked), pláne azok a horkolások
SZILVESZTER STAVROSBAN!
2007. december 29. - 2008. január 4. (7 nap/4 éjszaka)
Program:
1. nap: Budapestrõl autóbusszal. Éjszaka a buszon.
2. nap: Érkezés Stavrosba a reggeli órákban, a szálláshelyek elfoglalása. Szabad program.
3. nap: Félnapos kirándulás Thessalonikibe, részvétel a hangulatos szilveszteri forgatagban. Este nagyszabású szilveszteri görög vacsoraest zenével, tánccal, hajnalig tartó mulatozással.
4. nap: Hangulatos zenés újévi ebéd a délutáni órákban, este szabad program.
5. nap: Kirándulás Kavalába.
6. nap: Hazaindulás Stavrosból a délelõtti órákban. Éjszaka a buszon.
7. nap: Érkezés Budapestre.
Részvételi díj
4 ágyas apartmanban** 42.900 Ft/fõ reggelivel
3 ágyas stúdióban** 37.900 Ft/fõ reggelivel
2 ágyas stúdióban** 47.900 Ft/fõ reggelivel
2 ágyas szállodában*** 54.900 Ft/fõ reggelivel
3 ágyas szállodában*** 42.900 Ft/fõ reggelivel
Az árak tartalmazzák az utazás költségét luxus autóbusszal, a szállást 4 éjszakára reggelivel, a fantasztikus szilveszteri vacsorát és újévi ebédet, a kirándulásokat Thessalonikibe és Kavalába.
Nem tartalmazzák a 200 Ft/fõ foglalási díjat, az utasbiztosítást és a 1,5% köt. stornóbiztosítást.
A kirándulás a Dias Zeus szervezésében indul!
Szia Magdus!
Azért fényképeztem le az "épülõ templomot", mert már kb. 6-8 éve így néz ki. Talán még láthatom készen is.
A többi képet is feltöltöm majd, ha lesz idõm.
Igen,gondoltam hogy nem mostanság kezdték építeni,és szerintem még el is tart egy ideig amíg befejezik.
Összesen két embert láttam dolgozni az egy hét alatt a templomon,és azok sem szakadtak meg a munkában.
Sziasztok,
tegnap reggel 8-kor értem haza Stavrosból! és most rögtön vissza akarok menni.
persze hogy a legmelegebb nap volt a két hét alatt, amikor elindultunk...
kicsit összeszedem a gondolataimat és irok egy beszámolót a nyaralásunkról.
Gabika teljesen kikészítesz engem ezzel a Szilveszterrel...
Üdv újra itthon!
Így van ez,épphogy hazaérünk mennénk is vissza.
Gondolom,sok mindent sikerült megnézni amit elterveztetek.
Végül is sikerült megtalálni Vrasnán a várromot?
Nem találtuk meg a várromot sajnos, de sok szép helyen jártunk.
Megvolt Kavala, Philippi, Komotini, másik irányban OLIMPIADA, STAGIRA, Amouliani, Ouranopolis. Aztán Vrasna, Asprovalta, oda már gyalog illetve busszal mentünk.
és hazafelé egy kitérõ Nei Poriba. oda is el kell mennem egsszer nyaralni..
Szia Zsofka!!!!
Na végre, alig várom a beszámolódat. Itt van M.o.-on Makis, tegnap taliztunk vele, háááát, minket nagyon vonz a szilveszter.....
Jaj Zsofka, gondolom van mesélni valód....