Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 961
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165392 Üzenet linkje2011-06-13 18:55:28 

Nem lehet,ez ennyi sajnos,nekem is többször ennyi.Azért mégis ezt vállaljuk mint hogy füstbe menjen az út!
# 962
Beszter
Aktív fórumos
Aktív fórumos
327 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165394 Üzenet linkje2011-06-13 18:59:14 

Szia Alisha!
Mi megcsináltattuk az útlevelet már februárban.Utána hallottam,hogy nem kell!Bementem az utazási irodába és megkérdeztem a véleményüket.Javasolták (több helyről kértek infót),hogy inkább legyen,mert ez a tuti.Egy másik oldalon lehurrogták már a fejem ezért,de én azt mondom biztos,ami biztos.Lám a macedónok mégis csak kekeckednek néha??
Én úgy gondolom mindenki döntsön saját belátása szerint!!
5 évnél rövidebb időre nem lehet útlevelet csináltatni!

# 963
Mylo00
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165395 Üzenet linkje2011-06-13 18:59:33 

Szia !
útlevelet 5 évre tudsz csináltatni!
De biztos,hogy nem kell! Akik most mentek ki és jöttek már vissza azok is mondták,hogy semmi gond!
Az utazási iroda akivel utazunk is azt mondta,hogy mielőtt meghirdették az utaikat felhívták a külügyet ,a macedón ill szerb konzulátust is ott is azt mondták ,hogy nem kell!
Saját magam megnyugtatására én is felhívtam először a magyar külügyet! Ott is azt mondták ,hogy ...A szerbekkel már régóta nincs gond,a macedónokról pedig kósza híreket hallottak,de egyik sem volt megerősített,erre mondta a hölgy ,h hívjam fel a konzulátusokat!
Én fel is hívtam!És ott is azt mondták ,hogy el fogadják az új típ.személyi igazolványt!
az a lényeg ,h kártyás legyen és min fél évig érvényes legyen!
Ha így sem nyugodtál meg én azt javaslom,h hívd fel a konzulátust!
segítőkészek!!!!
engem is ez nyugtatott meg a legjobban!!
Mylo

# 964
Beszter
Aktív fórumos
Aktív fórumos
327 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165396 Üzenet linkje2011-06-13 19:03:32 

Alisha most légy okos!Ahányan vagyunk annyiféle véleményt írunk Neked! icon_smile.gif Erre mondom ,hogy mindenki saját belátása szerint döntsön!!Engem megnyugtat,hogy van útlevél nálam!(A 22.000 Ft kiadástól már nem voltam ilyen nyugodt!!!)

De persze Mylonak is elhiszem ,amit ír!!

# 965
Alisha22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165398 Üzenet linkje2011-06-13 19:14:40 

Bizony elgondolkodtató. Azért nagyon rossz, hogy a macedónok bármit megtehetnek és játszanak itt az ember pénzével. Pár nap, és érdeklődés után már muszáj döntenem, mert nem olyan nagyon sok van már hátra az útig. De köszönöm!
# 966
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165646 Üzenet linkje2011-06-15 17:44:04 

Ma érkeztem haza Sartiból,sem kifelé menet,sem hazafelé nem volt gond a személyivel utazókkal,simán ment minden icon_wink.gif
# 967
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165649 Üzenet linkje2011-06-15 18:15:18 

Tavaly én is biztos, ami biztos alapon megújíttattam az útlevelemet.
# 968
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165682 Üzenet linkje2011-06-15 22:47:26 

Theia írta:
Szia Puma!
Lenne kérdésem hozzád,mert te gyakorlott Apollonos utas vagy. icon_smile.gif
Mi idén először utazunk az Apollonnal,hárman megyünk,én,a kolléganőm és az ő kislánya.
Azon gondolkozom,hogyan fogják majd az ültetésünket megoldani?
Ugyanis mi még az elsők között fizettünk be január végén,mindent neten intéztem. Akkor és azóta sem kérdeztük,hogyan lesz az ültetés,de ők sem mondtak ezzel kapcsolatban semmit.
Nem szeretnénk elültetve lenni egymástól,de nem szeretnék 5-ös hátsó ülést sem,mert azt ugye nem lehet hátrahajtani. Nem akarok rigolyásnak tűnni.....
Apollonos buszon van esetleg 4-es egymással szembeni ülés?
De gondolom,ezt az egészet úgy is tőlük kell majd megkérdeznem,ők döntik el majd,de felárat én sem fizetnék ezért.
Köszi szépen,ha megosztod velem a tapasztalataidat! icon_smile.gif

Mindenkinek,akit érdekelhet:

Írtam az Apollonnak, a buszos elhelyezésünkről érdeklődtem,és ezt a választ kaptam:

"Az induló autóbuszok ülésrendjét minden esetben az indulást megelőző éjszaka készítjük el. icon_eek.gif ?!?

Az együtt utazó vendégek minden esetben egymás melletti helyet kapnak, amennyiben pedig kettőnél több fő utazik együtt, úgy egymás mögötti helyet szoktunk adni.
Az Ön esetében tehát két fő feltétlenül egymás mellett, míg a harmadik fő vagy a párhuzamos üléssor egyik ülésén, vagy az egymás mellett ülő két fő mögött kap majd helyet.

Azzal kapcsolatos kérését, hogy ne hátul üljenek a buszon, feltétlenül figyelembe fogjuk venni. "

Akkor lehet,hogy nem ültetnek be közénk negyediknek senkit? icon_biggrin.gif

# 969
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165731 Üzenet linkje2011-06-16 11:02:41 

Mi többször utaztunk hárman, de odafele sosem ültettek mellénk negyediknek senkit. Visszafele már más volt a helyzet. Ott egyszer megszívtuk, mert kéthetesek jöttek vissza, és tele volt a busz. Na akkor minden hely foglalt volt, tehát idegent ültettek a párom mellé. De ez csak egyszer fordult elő a hat utazás során.
# 970
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165734 Üzenet linkje2011-06-16 11:16:15  Válasz a #165682. hsz-ra Előzmény #165682

Köszönom Theia.
vikso

# 971
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165828 Üzenet linkje2011-06-16 18:02:21 

Szívesen Vikso! icon_wink.gif
# 972
08vmok21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166769 Üzenet linkje2011-06-22 11:11:58 

Sziasztok!
Mi utazási irodával megyünk nyaralni, és azt szeretném kérdezni, hogy lefagyasztott nyers húst lehet-e kivinni hűtőtáskában?
A válaszokat előre is köszönöm.

# 973
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166788 Üzenet linkje2011-06-22 12:30:13 

08vmok21 írta:
Sziasztok!
Mi utazási irodával megyünk nyaralni, és azt szeretném kérdezni, hogy lefagyasztott nyers húst lehet-e kivinni hűtőtáskában?
A válaszokat előre is köszönöm.

Szia!
Nem tudom, hogy lehet-e, valószínüleg nem, de soha nem nézi a kutya sem, hogy mit viszel a hűtőtatyóban.
A nyers húst talán én sem javasolnám, de megfőzve, vagy megsütve, bedobozolva, lefagyasztva én is mindig viszek magammal egy kis adag pörit, vagy brassóit, kis dinsztelt káposztát, és akkor csak egy kis tésztát vagy rizst kell főzni, és kész a kaja.

# 974
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#166790 Üzenet linkje2011-06-22 12:34:08 

Ja! ...és még bolognai ragut is szoktam elkészítve, lefagyasztva vinni, és ahhoz is csak egy kis tésztát kell főzni.
# 975
Vivahellasz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167718 Üzenet linkje2011-06-29 11:31:21 

Én gyűlölöm a buszos utazást!
Ennek ellenére azzal megyünk idén,barátom nem akart kocsival menni!

Főszezonban nem mennék busszal,ezért marad szeptember közepe.Ekkor már nincs telt ház a buszon.Fizetek többet,csak az ajtóhoz üljek valahova(már mentem busszal 2 éve,akkor is így volt).A wc hidegen hagy,mert nekem jó a bokor is és nem kell sorban állnom és még fertőzést sem szedek össze!

Inkább az utasokkal van bajom....én nem hajtom hátra az ülésem,mert tekintettek vagyok a mögöttem ülőre,de vannak,akik nincsenek tekintettel rám.
Azt hiszik némelyek,hogy az ülés felett lévő kis csomagtér csak 1-2 emberé és nem 4 utasé és ha rajtuk múlna,akkor a hűtőtáskát is bepréselnék ide,ha fel lehetne hozni az utastérbe,de szerencsére nem lehet!

A kaja szag nem zavar...olvastam,hogy sok utast zavar,de engem hidegen hagy.

Aludni nem tudok,így a kimerültségtől kijön a herpeszem és bedagad a lábam,mert rossz a keringésem és ha még a gyomorfájásom is előjön,akkor az az igazi!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 64 65 66 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu