Nem akarok beleszolni a nyaralasi szokasaidba, de szerintem erdemes (sot! kell!) felfedezni Gorogorszag mas reszeit is. Jomagam voltam mindket szigeten meg meg par helyen ezeken kivul, es en mondom hogy erdemes tovabbmenni.
Kos tényleg egy nagyon kedves, kellemes sziget. Nekem is tetszett és szuper jól éreztem magamat.
Örülök, hogy tetszik a hellasz.hu. Azon igyekszik itt mindenki, hogy sok-sok információval segítsünk másokat. Éppen ezért jó lenne, ha Te is gazdagítanád majd a Fotóalbum rovatot és írnál esetleg egy élménybeszámolót a nyaralásodról, ha hazaérkeztél errõl a nagyon hangulatos, szép szigetrõl. Elõre is köszönöm!
Most irígykedem, hogy két hétre mész, én is szívesen mennék. Nagyon jó utat és kellemes nyaralást kívánok
Üdv.:
Nagyon köszönöm az infót! Ez tényleg jó helyen van, csak az árára lennék kíváncsi, mert ezen az oldalon sosem írnak árat.
Több oldalnál is tapasztaltam ilyet.
Azt írja, hogy kérjek ajánlatot. Tavaly elõtt kértem tõlük emailben ajánlatot, azóta se válaszoltak. Nem tudom, hogy miért kell titkolni a szállások árait.
De ez az apartman nem rossz és nagyon jó helyen van.
Azt nem tudom, hogy most mennyiért lehet a Pelopasba menni, de mikor mi (2005.) voltunk Koson, akkor az Aeolusnak is voltak itt utasai, és megfizethetõ árban volt. Emlékeim szerint kb. 70 ezer forint volt/fõ 12 napra repülõvel együtt + illeték (június végén). Mi is majdnem ezt választottuk, de annyira megtetszett az Apellis Beach szálloda, ahol svédasztalos reggeli is volt, hogy inkább oda mentünk.
Legutóbb kvalcsi szerkesztette (2007-09-13 11:17:09), összesen 1 alkalommal
Azért az Aeolus nagyon jó árban. A debreceni irodákban 7 éjszakás utazások drágább áron vannak, mint náluk a 12 napos.
Olyan kevés az olyan iroda, ahol 12 napos utak vannak, de gondolom ennek megint a minél több pénz bezsebelése az oka.
Nem egy nagy dolog; neked is menne, vagy bárkinek, csak türelem és némi gyakorlat kérdése az egész... Pedig alapállásban néha lusta vagyok, de ha elhatározom magam; kõ kövön nem marad!
Szia Karaj! Teljesen igazad van ,de mi az egész évi hajtás után Kos-ra most már és elsõsorban PIHENNI (semmit nemcsinálni, semmire nemgondolni, semmivel nemfoglalkozni,azaz lazítani) megyünk.Elfelejteni mindent ,a munkát a gondokat,még azt is hogy Magyarország egyáltalán létezik.Szeptemberben a "tokos" ost-deutsch-ok és a balhés hollandok már mind elmentek hidegebb éghajlatra.Csend van és nyugi.Ilyenkor lehet két fürdés vagy két retsina között jókat bóbiskolni az árnyékban a Tigaki strandon,vagy ebéd után jót fürödni a Themae-ben,vagy esténként üres padra vadászni a fõváros hangulatos kikötõjében,és egy palack jóféle borral meg egy spsnakopittával a kézbe jól megnézni,megszólni mindent és mindenkit ami,aki arra jár.És erre Kos tökéletesen megfelel. Ha új helyre megyünk akkor olyanok vagyunk mint a kiskutyák.Mindent megnézni,megszagolni,megkóstolni muszáj.Ohne pihenés.Reggeltõl estig "felfedezés"van. A múlt évben már harmadszor jártunk Rhodos-on, de még mindíg csak kb. a sziget felét sikerült bejárnunk,igaz azt aztán keresztül kasul.Mikor hazaértünk MO.-ra fáradtabbak voltunk mint mielõtt elindultunk.Hát ezért térünk vissza mi átlag kétévente Kos-ra.
Kedves Valcsi! Amennyiben közétételre érdemes fényképeket tudunk prdukálni, természetesen nagyon szívesen megosztjuk mindenkivel. Köszi a jókívánságokat!
Kyra: termaeszetesen csinalok majd sok kepet, de nem hiszem hogy Jox engedi majd ide feltenni oket. Sebaj, majd kitalalunk valamit. En is hu vagyok gorogorszaghoz, de azert szet kell nezni egy kicsit mashol is a vilagban.
Szia Karaj!
Az egyéb utazási topikba nyugodtan felteheted, szerintem. Én nagyon örülnék neki. Fõfeg ha a tapasztalataid, élményeid is leírod. Egyébként igazad van. Ha rendezõdnek a dolgok mi is szeretnénk több helyre elutazni. De ez még sajnos nagyon messze van.