#1592202011-03-30 12:00:30 Válasz a #159198. hsz-ra
Szia BoAt!
Mi utaztunk mindekettővel. Nincs külömbség köztük.
És mivel az árban sincs külömbség (legalábbis, amikor én az áraiakat hasonlítottam össze, akkor nem volt), válaszd azt, aminek a menetrendeje a megfelelőbb.
#1593402011-04-01 11:30:04 Válasz a #159252. hsz-ra
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.. Lehet, hogy nem ebbe a fórumba kellene írnom, de ha van, aki Athénban lakik és egy hosszú hétvégére szívesen hazajönne...annak szívesen átadnám a repülőjegyemet.
A barátomnak lett volna ajándék, időközben szakítottunk, tehát Athén - Budapest - Athén május 6-9-ig, azaz péntektől-hétfőig.
Átírási költséggel együtt 100 euróért vagy megegyezés alapján akár olcsóbban is.
Ha van, aki szívesen élne a lehetőséggel, akkor astery23@gmail.com !
Cicmarek, köszi, hogy belinkelted.
Vannak már kisebb változások ahhoz képest, amit eddig találtunk meg pár hete. De ugye ez se 100 %.
A Heraklion az Kréta?
Szia Ginaaa79!
Igen Heraklion, Kréta repülőtere!
A változás jogát fenntartják, nekünk tavaly utazást megelőző napon telefonáltak, hogy 2órával előbb indul a gép.
Kos tipicból áthozva a dilemmát...
Szerintem egyik légitársaságnál sincs garancia a tökéletes útra, a pontos indulás-érkezésre, emiatt kár lenne variálni, sok minden van a pakliban.
Ha a gyerkőc nem fogja bírni, akkor eleve nem kellett volna belevágni, mert garanciát senki nem tud adni a gördülékeny utazásra. (Egy autós út esetén is annyi, de annyi minden közbejöhetne.) Körültekintően fel kell készülni minden eshetőségre (ez nem egyenlő a negatív ráhangolódással), és akkor baj nem lehet.
(Persze ez vonatkozik minden utazásra, meg úgy ált. a mindennapokra is.)
#1599822011-04-13 12:40:32 Válasz a #159786. hsz-ra
Megnéztem Rodoszra hogy mennek a repcsik, ezt találtam:
BUD 1240 1550 HER 1635 1755 BUD
BUD 0630 0940 HER 1025 1145 BUD
Elírhatták, hogy HER szerepel, tudtommal az Kréta lenne?
Én is 100%-ig egyet értek!
A világon a legborzasztóbb utazási mód a repülés. Én sosem parázok, hogy lezuhan, meg ilyen... Van légörvény, néha elég "koppanós" a landolás, de ezek a félelmem sosem léteztek és nem hiszem, hogy valaha fognak is...
Jó, Amerikába és hasonló hosszú távolságokra a legpraktikusabb utazási mód.
De aztán ennyi!
Minden amit a cikk leír... nagyon helyes! És a Budapest Airport meg a Malév még fokozza is ezeket a negatívumokat!
Körülményes, unalmas, macerás, idegesítő...
Gyors is csak akkor, ha van közvetlen járat... Néztem repjegyet Athénból más társaságoknál, 15-22!!!!!!!! óra alatt lettem volna Pesten repülővel!!!
A monopol helyzetben lévő magyar légitársaság meg a kukába való és nagyon visszaélnek az "egyeduralmukkal". Mind árakban, mind nagyon silány szolgáltatásaikkal!!!