...Paralia, Sarti, Asprovalta, Nei Pori, Neos Marmaras után megint szívesen mennénk olyan helyre, amelynek homokos a partja, sok taverna, bolt található, van esti , éjszakai élete. Makrigialos beletartozik ebbe a kategóriába?...
Nem! Ez egy kedves, sokak által kedvelt, kellemes, de inkább nyugis hely. Ha visszaolvasol, megygyőződhetsz róla...
#1259002010-02-14 11:28:10 Válasz a #125894. hsz-ra
Adrianemmeth!
Makrigialosi képek az északgörög albumba. Láthatod a partot és a tizenöt parti tavenával övezett parti sétányt.
http://soszsolt.fotoalbum.hu/
Sziasztok! Nem igazán tudjuk eldönteni, hogy ebben az évben hova is menjünk nyaralni. Paralia, Sarti, Asprovalta, Nei Pori, Neos Marmaras után megint szívesen mennénk olyan helyre, amelynek homokos a partja, sok taverna, bolt található, van esti , éjszakai élete. Makrigialos beletartozik ebbe a kategóriába? Néztük a térképen, hogy közel van Paraliahoz. Tapasztalatokat várok, illetve utazási irodát, amellyel utaztatok! Nagyon várom a válaszokat, üdv:Adri
#1221642009-12-14 19:48:18 Válasz a #122162. hsz-ra
Skiccpausz ! Ha az Apolónnal vagy az Ibusszal mész akkor hivatalból ő a telepített idegenvezető. Esetleg ha hét nyolc évvel ezelőtt jártál Krétán, ott találkozhattál vele. Akkor ott élt és dolgozott. Nekem mint idegenvezető bejött.
A Thassos.hu-t már nézegetem, nagyon tetszik. Van ott egy Ági nevű szállásközvetítő, valószínűleg vele kell majd a kapcsolatot felvennem, ill. az utazási irodákkal.
#1221582009-12-14 16:35:19 Válasz a #122152. hsz-ra
Skiccpausz !
Bocsi. Igazad van. http://thassos.soszsolt.fotoalbum.hu/
Mindazonáltal Anikónak igaza van nézd meg az általa jelzett helyet.
Az ottani szállások általában a csendesebb Potámián vannak, de ott a jó homokos strand. Van szállása még az Ibusznak, az Apollónnak és a Z. Dias-nak is még a nyüzsgősebb Limenasban is. ( Igaz ott a strand gyengébb)
Egy kint élő utazásszervező készíti, ismerősömék idén utaztak is ezáltal, és mindennel nagyon meg voltak elégedve. A szállás, a szervezés minden jó volt. Elég részletes oldal, szerintem sok infót nyersz általa.