#1000962009-05-19 12:04:23 Válasz a #100085. hsz-ra
Szia. A hajojegy ara 34 Euro a Hydra-Spetses kirandulasra. Pillanatnyilag nincs mas csak ez a hajo. Egy heten 3-szor megy, altalaban kedden, csutortokon es szombaton, 8.45-kor indul es este 7-orara er vissza.
#1004752009-05-21 08:09:37 Válasz a #100469. hsz-ra
Szia Breki!
Ez nem csupán hozzáállás kérdése. Elég sok mindent beterveztünk a 2 hétre és azért pihenni is szeretnénk. Valószínű, hogy elmegyünk Hydrára, de az előre kigondolt programokat emiatt nem szorítjuk háttérbe és nem akarunk sehol rohanni. Nézegettem már az ott készült képeket és nagyon csábítónak tűnik. Athénban pedig már voltunk.
A képeket amiket Hydrán készítettél megnéztem, s valóban csodás helynek tűnik. Nem tudod véletlenül nem lehet csak oda kirándulni Toloból Spetses nélkül?
Kb. mennyi idő alatt lehet végigsétálni a szigeten?
A fakultatívok eléggé kötöttek szoktak lenni, s tapasztaltuk már milyen alkalmazkodni másokhoz.
#1005672009-05-21 14:40:06 Válasz a #100537. hsz-ra
Anita!
Hajó nem megy kimondottan Hydrára Tolóból. Spetcest is érinti mindegyik járat! Nyugodtan vehettek a kikötőben magatok is jegyet, de az időt, hogy egy-egy szigeten mennyit vagytok akkor is a hajó indulása szabja meg, teljesen mindegy, hogy egyénileg vagy idegenvezetővel mentek-e!
Egyébként AgniTolo is írta Neked pár hozzászólással korábban. Ő biztosan tudja, hiszen ott él és ott idegenvezető.
"Szia. A hajójegy ára 34 Euro a Hydra-Spetses kirándulásra. Pillanatnyilag nincs más csak ez a hajó. Egy heten 3-szor megy, általában kedden, csütörtökön és szombaton, 8.45-kor indul és este 7-órára ér vissza."
#1005852009-05-21 15:47:15 Válasz a #100567. hsz-ra
Kvalcsi!
AgniTolo hozzászólását olvastam, hiszen ha visszanézed válaszoltam is neki.
Köszönöm a válaszod. Láttam, hogy nagyjából egész napos program.
Hydrát szebbnek találják a fórumozok, mint Spetsest ezért is gondolom, hogy csak azt néznénk meg.
Hydrán van valami olyan nevezetesség, amit feltétlenül látni kell szerinted?
#1005882009-05-21 15:56:25 Válasz a #100537. hsz-ra
Szia Anita!
Bocs, hogy belekotyogok, de Hydrán kb. 3,5 órátok van (ha jól emlékszem). Ahogy kiléptek a hajóból, egy órát mutat a matróz, akkorra kell visszaérni. Nincs létszámellenőrzés, aki nincs ott, az úszhat, vagy vár egy napot. Mi mindig 10-15 perccel hamarabb mentünk. biztos, ami biztos.
Mi egyből felmentünk a kis utcákba, és jól belebonyolódtunk a sikátorok tömkelegébe. Eltévedni lehetetlen, egyszer minden út lefele visz, a kikötőbe. Pedig a Mandraki is jó lett volna...