Tudjátok, hogy mennék én Veletek szívesen, de sajna kétszer nem áll módomban elmenni.
Egyébként meg sziget-imádó vagyok-így marad valamelyik sziget.
Azért lélekben Veletek leszek és nagyon-nagyon sokat fogok Rátok gondolni, amíg nyaralni lesztek.
Lányok!
Ennyi bonyodalom után már rosszabb nem lehet! Janka barátnõm tegnap este óvatosan ugyan közölte, hogy van egy könnyû sátruk, de azt már csak nem visszük. Mindenesetre a kulcs birtokában kellene csapni egy jó kis bulit 27-én este! Ferrari, nem gondoltad meg magad?
A fiúk egymás hergelése lehet, hogy tényleg valós volt. Én nem is mertem feszegetni a dolgokat csak a fejleményeket igyekeztem követni. Nos én bízom benne, hogy túl vagyunk rajta.
Azon gondolkodtam, hogy mi ketten leszünk a csapat napimádói. Lehet, hogy ha fekete képeket küldünk az nem is az iszapfürdõ állapota lesz?
Az én kedvemet nem vette el semmi, csak bizalmatlanul vagyok bizakodó. Szóval mi megyünk igy is úgy is. De azért Makriba alternatív szállást is kinézek mind a 11ünknek, ha jól számolom ennyien leszünk.
Éppen Anikóval beszéltük, hogy telefonálni is fogunk indulás elõtti napokban. Mostmár annyi biztonsági intézkedést teszünk, hogy gáz nem lehet, és nem is lesz!!!!!
Az én férjem pont annyira volt ideges, mint a tied ez az ügy miatt. Én tök nyugodtan kezeltem az ügyet, csak kissé felhámorított, és ennyi. Szerintem egymást húzták fel telefonon ami nem is baj, hisz meg lett az eredménye. Mégjó, hogy mi egymásnak nem telefonálgattunk, mert akkor lehet én se így fogadtam volna a híreket.
Nos én biztos fogok integetni, de lehet csak a partról, mert imádom a napsütést!!!
Jövõ héten meg már utazunk, sajnos még nem görögbe, de végre már valamerre elindulunk!
Nos úgy tünik nekem, hogy a történtek kissé elvették a kedvünket a tervezgetéstõl, de lányok: integetünk mi még a fenti vízbõl kifelé! Anikó hamarabb, utána mi is!
Kifizettük még februárban a teljes összeget, mert a kedvezmény opciója addig volt érvényes.
Érkezés napján a szállás éz az étkezési jegyek 14-21 óráig vehetõk át a Pydna Travel utazási irodában a részvételi jegy ellenében (a Dias aparthotellel majdnem szemben; Tel: 00-30-693-680-7191 vagy -719.
Szóval ezt írták, ami nekem nem gond, csak meglepõdtem rajta, hisz itt azt mondtátok, hogy szállodai rész is van, lehet félreértettem.
Végül is jó dolog, hogy ez így van, és nem kell keresni ott senkit, hanem bemutatjuk a papírokat és kész.
Szia Kriszta! Te már befizetted a teljes összeget? Azért kaptad már meg a részvételi jegyet? Mi majd a héten fizetjük a hátralékot, utána remélem mi is kapjuk a jegyeket. Már az is jó érzés lesz, ha a kezünkben lesz. Nem?
Tavaly nem emlékszem, hogy honnan kaptuk a kulcsot, mert busszal mentünk, a várakozásban beültünk a szomszédos Diasba ebédelni, és csak ott hallottuk, hogy el lehet foglalni a szobát, és mire átmentünk már a zárban volt a kulcs. Most, ha autóval megyünk nem tudom, hogyan lesz, de gondolom az irodában lehet még a kulcs, és az is ott van szemben, úgyhogy nem gond. De a tulaj az tényleg ott lakik, és a szülei is, úgyhogy valószínû, hogy csak azért lesz az irodára bízva a kulcsosztás, hogy ne kelljen állandóan figyelnie, a külön autóval érkezõkre, és ha nem venné észre, hogy megjöttek, akkor is el tudják foglalni a szobákat. Bár ez csak az én véleményem. Majd írjatok, hogyha újat tudtok esetleg.
Ma kaptad meg? Hozzánk még nem érkezett meg. De ezt a kulcsot nem igazán értem. Nem arról volt szó, hogy a tulaj ott lakik? Vagy valamit én értettem félre? Végül is mióta kocsival megyünk nekünk is az irodánál kellett jelentkezni, kivéve tavaly amikor a tulaj várt minket.
Nekem az utazási iroda megküldte emailba a nyaraláshoz szükséges részvételi jegyeket. Érdekes, hogy a szállást megkapjuk máshova kell menni elkérni a kulcsokat, na mindegy megoldható lesz ez is odakint.
Nekem Paralian van egy Giannis nevû ismerõsöm akivel az ICQ szoktunk beszélni. Szóval fonetikusan így használja a nevét, hogy Giannis, de ejteni a gt j nek kell, de õ így is használja azt tudom, így írja nekem.
Szóval a lényeg így is úgy is jól írod, ez a lényeg!!
Sziasztok Makrisok! Már én is így köszönök nektek. Most egyszerûen csak azt szeretném megkérdezni, hogy a Jannis nevet pontosan hogyan kell írni? Mert láttam már Ioannis, Giannis, Yannis, Jannisként is leírva, és nem tudom, hogy pontosan melyik a helyes? Tudja valaki közületek? Ez nem pontosan ide tartozik tudom, de Kriszta említetted, és errõl jutott eszembe. Köszi.
Azért bátran kérdezhettek majd Jannistól, biztos, hogy tud egy helyet, ahol lehet horgászni szerintem, mert a faluban van is egy nagy horgászbolt, illetve nem nagy, csak jól felszerelt. Ott vettük a búvárszemüveget, és a pipát is a páromnak, mert drágább volt, mint az ajándékboltban, de sokkal jobb minõségû. Akkor láttam, hogy minden kapható, ami a horgászáshoz kell. Majd nézzétek meg. Sziasztok.