Ennek nagyon örülök,mert ez az egy ami aggasztott vele kapcsolatban.A Sartin és Nei Porin lévő széles strandokat szeretem,de Pargán készült képek között nem láttam hasonlót!
Akkor már ez a problémám is kilőve ,mert csak e miatt tartogattam későbbi nyaralásra.
Parga gyönyörű TELEpülés a hegyoldalon épült kis utcácskáival,meseszép tájon!
Azt mondjátok meg nekem,hogy a képeken keskeny kis kavicsosnak tűnő partot látot,hogy az úgy van e vagy van homokos nagyobb part is??
Parága oda 22, vissza 18 óra volt az út. 52 alagút és viadukt. Már az oda vezető út is egy csoda volt! Igen Ercsike, a Piso Kryoneri beach-re jártunk. Ez esett legközlebb az apartmanunkhoz és nem kellett emelkedőket mászni, ami fontos volt, mert a férjemnek fájós a térde.
Ide bármikor visszamennék!
Parga nekünk is nagyon tetszett!
2007-ben voltunk akkor még nem volt kész az autópálya volt egy kb 400km szerpentin az durva volt de megérte 25 óra alatt értünk ki.
Tavaly Zakinthos 35 óra volt ebből minen határon két órát álltunk az volt a sok.De amikor megérkezel minden fáradalmat azonnal elfelejtesz. Kezdődnek a nagy felfedezések.
Igen azt tudom,hogy az árak magasabbak,de talán a látvány és az élmény ezt kompenzálja!!
Maradt még mindig a kérdés,hogy hova legyen a célirány!
Próbáltam ma már hívni az irodát,hogy 2-3 helyet kiszámoltatok kíváncsiságból,de nem vették fel a telefont!
Ezért marad holnap a személyes megkeresés!!
Aztán majd döntök mi legyen..fizessek vagy próbáljak egy last minutot!
Lityi, Parga csodálatos! Az árak itt magasabbak. A szigeteken úgy szintén.
Ercsikének abban igazga van, hogy a gazdasági helyzet miatt biztonságosabb utolsó percben befizetni és indulni.
Hát igen, ezt mindenkinek saját magának kell átgondolni és mérlegelni.
#1776412011-12-20 12:48:11 Válasz a #177638. hsz-ra
Én szeptemberre is kaptam nagyon jó ajánlatokat 20000ft/fő volt Neoi Pori
7éjsza Satri 11éjszaka36000ft/fő .
A másik előnye a lastminutnak ebben a válságos helyzetben ami Görögországra is érvényes biztos nem bukod a pézed ha véletlenül valami sztrájk vagy valami féle lázongás lenne.
Szerencsére nekem nagyon korrekt főnökeim vannak és azt hiszem belefér,ha eltünök 10 napra olyan hirtelen.
Már most szóltam nekik,hogy számítsanak rá,hogy megyek nyaralni!
Szóval ez a probléma nem áll fenn!
Az,hogy hova lesz lastminute az más kérdés,mert olyan helyre ahol már jártam nem akarok menni.
De biztosan lesz több olyan lehetőség ami benne van az elképzeléseimben!
Ami most számításba jöhetne az Parga,Korfu,Lefkada és Olimpic beach.
Ercsike69, egyetértek veled. Mi is igy voltunk az idén kétszer. Júniusban Nei Poriban, augusztusban pedig Pargán. Csak tényleg nagyon stresszes dolog. Naponta, szinte folyamatosan figyelni az irodák ajánlatait és azonnal rácsapni. Az idén tényleg nagyon elfogytak szeptemberre a last minute ajánlatok. Szerintem június elején még nagyobb az esély. Te hogy látod?
Azért érdemes több uticélt kinézni mert egy biztos összejön.
Sokáig én is már januárban befizettem de most az utolsó három évben a kinézett uticélok közül mindíg összejött a lastminut.
Így esetleg még egy nyaralás belefér.
A last mindute utak tényleg azoknak való, akinek teljesen mindegy, hogy mikor és hová utazik, csak olcsó legyen! Ha konkrét uticél van, nem biztos, hogy célra vezető kivárni, mert lehet, hogy lemarad. Tényleg mérlegelni kell a lehetőségeket, főleg ha időkorláthoz kötött az ember. Akinek van egy évben 25 nap szabadsága és olyan a munkahelye, nem biztos, hogy meg tudja ezt oldani.
Az idén, augusztus utolsó hetében, úgy voltunk Pargán, hogy csütörtökön befizettem és hétfőn indultunk.
Mi is last minute uttal szoktunk menni és tényleg jó áron. Legolcsóbban tavaly, június második hetében utaztunk az Apollonnal Olympic Beach-re 9.900,- Ft-ért. De általában 19.900,- Ft-ért tudtunk legtöbbet utazni. Az idén júniusban még 20.000-ért voltunk Nei Poriban. Aztán azt tapasztaltam, hogy augusztus végére, szeptember elejére igen csak elfogytak a last minute utak. A maradék is kicsitt drágább volt, mint eddig. Őszintén megvallva, azért elég rizikós last minute útra várni. Az ember idegeit kicsit felörli, de anyagilag minden képpen megéri. Eddig nekünk mindig bejött!