Egy jó kis időtöltés a képeket nézegetve szavazni a grandtours oldalán a szebbnél szebb képekre. Ha valakinek tetszene képem és megáldana szavazatával megköszönném. Szavazni minden nap lehet Képem címe Egyedül és a 10. oldalon található Tossa de maron készült, Spanyolországban.
Szia Dettix,
Megkeresem a képet, mintha csináltam volna, de lehet, hogy csak videót.
Hűtő van, de azon kívül csak 2 db pohár. Mi vittünk vízforralót 2 elektromos készüléket nem bír el az elektromos hálózata az apartmannak.
Aludni megfelelt, meg last minute-ben nem válogathattunk. Monaco, Nizza, Tossa bámulatos volt. Úszáshoz csak bátorság kell, engem anno a fulladástól, mélységtől való félelmem gátolt meg benne, de legyőztem.
Szia!
Köszi hogy írtál. Sajnálom, hogy a kis baleset akadályozott, de mint olvasom azért jól éreztétek magatokat. Hát a tenger elég elszomorít (nem igazán tudok úszni), de majd valahogy megoldjuk. Konyha nélküli szoba mit tartalmaz? Van legalább hűtő, vagy mikro? Ha esetleg van róla képed, azt is szívesen fogadnám.
Köszi: Dettix
Nagyon is jól. Extra meleg volt, 30 fok körül, csak az utolsó nap ment le 24-re viszont akkor akkora hullámok voltak, hogy senkit sem engedtek még a víz közelébe se.
Odafelé megnéztük Monacót és este Nizzában is megálltunk. Kaszinóztunk ferrarikat csodáltunk. Megnéztük a hercegi palotát és a Napóleon múzeumot. Mentünk a Fondo Cristallal néztük a halacskákat. Átbuszoztunk Lloret de marba. Körbejártuk a tossai várat. Tapasoztunk.
Sajna balesetem volt mielőtt mentünk és nem működött a lábam fájdalom nélkül így a fakultatívokat kihagytuk, mivel azonban most voltunk először spanyolban nem bántuk, mert annyi új élményt adott Monaco és Spanyolország, hogy teljesen kicserélődve jöttünk vissza.
A tenger nem gyerekcentrikus, alkalmanként embercentrikusnak se nevezhetném. De csodálatos, 1,5 méter után több méter mély a víz. és általánosságban mondható hogy ringatják az embert a hullámok.
Sol 2 apartman konyha nélküli szobáiban voltunk, természetes fény alig volt a szobában az ágy rövid és mozgékony volt a fürdőszoba kifejezetten tágas és fürdőkádas. A tulaj José és lány Monserrat nagyon kedvesek voltak szinte szivélyesek.
Az út odafelé 19.30-11.15-re Monacóban voltunk, onnan 20. 30-kor indultunk át Nizzába, kb. 23.00-kor mentünk tovább reggel 8-ra Tossában voltunk. Szobáinkat azonnal elfoglalhattuk - nem volt előttünk turnus -így szinte egy ajándék napot kaptunk. Hazafelé 23 óra alatt itthon voltunk - Komárom.
Tossán van Dia supermarket ahol minden olcsó, alkalmanként veri a magyar árakat is. Éttermekben tapas 2,5 eutólmenü 9-10 eutól volt.
Sziasztok.
Most nyáron töltöttem egy hetet spanyol földön és szokás szerint remek volt. Ez volt a 3.-ik utam a Costa Brava-hoz. Első utam még 1998-ban volt Cala Levado nevű helyen. Második utamat 2002-ben éltem át Malgrat-ban. Most Loret del Mar volt a célpont. Természetesen rengeteg új élménnyel gazdagodtam. Blanesbe csak úgy átgyalogoltunk pld. a botanikus kert elragadó látványt nyújtott. Aztán Tossan megnéztük a várat,a partot, egy napos kiruccanás. Barcelona megint megvolt, mint ahogy a montserat is ugyanott van mint pár éve mindíg. Minden szónál többet mond ha megnézitek néhány videómat az útról, barcelonáról. Most először voltam a Marinelandon és feledhetetlen élményt adtak a delfinek.
Lenne egy kérdésem, nem tudtok néhány vonat járatot, buszjáratot, Tossáról Barcelonába, Girone-ba esetleg egyéb úticél felé ami 2-3 órányi utazásra van. Busz és vonatjegyek árait ha valaki tudná megköszönném.