Szeretném megtudni, hogy kinek mi a véleménye a Campus Club Utazási Iroda-ával kapcsolatba.
Link
Mert szeretnénk a nyáron Nei Poriba utazni és őket szemeltük ki.
Vagy ha tud valaki jobbat akkor szívesen fogadom az ötleteket.
(Négyen mennék, busszal) Augusztus 10 körül.
#1553282011-01-25 09:59:48 Válasz a #155323. hsz-ra
Szia!
Csak repülős út volt Kefára. Sima utazást is szerveztek oda, nem csak ezt az akciót, de csak repülővel. Uticélok : Olympos, Rodosz, Korfu, Zante, Kefalónia, Málta, Bulgária repülővel. Volt több másik uticél busszal, de azok között nem volt Kefalónia. Két nem kívánt uticélt ki lehetett zárni, pár ezer forintos felárért. Az utazás előtt 2 héttel derült ki, hogy végülis hová megyünk. Közben a katalógusban átnéztük az összes szóbajöhető apartmant, egyik sem volt rettenetes. S persze nem mindegy, hogy mennyi pénzért. Ennyiért majdnem busszal mehettünk volna hasonló távolságba főszezonban. Persze ez akkor nem számít, ha valakinek csak egy bizonyos uticél felé húz a szíve.
Üdv,
Mamin
#1553232011-01-24 21:47:00 Válasz a #155322. hsz-ra
És ezen kívül is volt kefaloniára esetleg egyéni út vagy csak repülőset szerveznek oda? és ebben az akcióban milyen más nyaralási helyek voltak nektek feltüntetve?
#1553222011-01-24 21:29:43 Válasz a #155311. hsz-ra
SZia Vazemuki!
Mi tavaly az IBUSZ szervezésében voltunk Kefalónián, igaz repülővel. AZ Alkudj és nyaralj akcióval mentünk, mindennel együtt 68eft volt 7 éjszaka egy főnek apartmanban július első hetében repülővel. Állítólag idén is lesz hasonló akciójuk, február elején jelenik meg a katalógus. Minden rendben volt a nyaralással, én csak ajánlani tudom. Idén is velük megyünk ha sikerül, ugyanezzel az akcióval.
#1553102011-01-24 17:03:08 Válasz a #155309. hsz-ra
A Grand Tours-nak úgy láttam nagyon jó árai vannak, mind egyéni, mind buszos utazással. A neten is fent vannak az áraik, de kérésre levélben küldenek katalógust is.
Nagyon szívesen Adrika! Figyeld majd az akcióikat, mert az Aeolusnál szokott olyan is lenni, hogy 1+1 kedvezmény, ami azt jelentette, hogy csak az egyik fő útját kellett fizetni, a másik ingyen ment. Tavaly és azelőtt is volt ilyen.
Szia Relax! Húú, 1+1 kedvezmény???Na, ilyet jó volna kifogni, de ahogy végignéztem az Aeolus katalógusát, úgy láttam, vannak nagyon jó áron elérhető utak. Legalábbis a buszosak. Sajnos a repülős utak nekünk túl drágák, és semmi sem garantálja, hogy lesz last minuteban olyan út, ami majd tetszeni fog, ezért jó volna már most választani.
Ahogy visszaolvastam a topicban, eléggé megoszlanak vélemények az Aeolusról. Eddig még nem volt hozzájuk szerencsénk, de a kínálatuk tetszik, szóval lehet, hogy idén ők lesznek a nyerők.....
Nézegetem az Aeolus szlovák katalógusát,tudja esetleg valaki ez a rész mit takar?
Povinné príplatky: doprava 125 Eur • príplatky za nástupné
miesta • komplexné cestovné poistenie a poistenie pre prípad
úpadku CK 2, 25 Eur / osoba / deň.
(Szükséges további költségek: 125 EUR • közlekedési kibocsátási egységek beszállás
• sor egy átfogó utazási biztosítás és biztosítás
hanyatlása CK 2, 25 Eur / fő / nap.)
mert ha ez még a katalógusban szereplő apartman árakra jön rá akkor kint jóval drágábbak az utak......(kedvezményeket nem néztem hozzá ,csak az alapárat)
#1552562011-01-23 09:23:59 Válasz a #155223. hsz-ra
Nagyon szívesen Adrika! Figyeld majd az akcióikat, mert az Aeolusnál szokott olyan is lenni, hogy 1+1 kedvezmény, ami azt jelentette, hogy csak az egyik fő útját kellett fizetni, a másik ingyen ment. Tavaly és azelőtt is volt ilyen.