Lefkada
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 2806
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123782 Üzenet linkje2010-01-18 23:00:54  Re:

süni írta:
Mi csak 1-1 napot voltunk még Kefalónián, nagy tapasztalatom nincs, de véleményem szerint Lefkada egy kicsit olcsóbbnak tünt.
üdv. süni

Nem csak annak tűnik,hanem lényegesen olcsóbb Zanénál és Korfunál is.Tudom, mert mindegyik helyen jártam a nejemmel.

# 2807
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123785 Üzenet linkje2010-01-18 23:14:30 

Ui.Zane: hiba.Megfelel Zakynthosnak icon_biggrin.gif
# 2808
Vaesz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
418 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123837 Üzenet linkje2010-01-19 18:26:30  Re:

Azért vagyok egy kicsit érzékeny erre a "pótágy" témára, mert azért egy 198 cm-es, 140 kilós embernek nem mindegy, hogy milyen ágyon alszik. Mert lehet, hogy neki a pótágyon nem pihenés lenne. De ha normális teherbírásúicon_smile.gif matracos ágy, na, az már jöhet.
Még sosem mertünk úgy elindulni, hogy ne lett volna szállásunk, főleg hogy nem beszélünk túl sok nyelvet, a kézzel-lábbal jelnyelv megy a legjobban:) tesóm németül és franciául tud, de ezeket meg a görögök nem tudják. Én egy picit angolul, de ettől engem el lehetne még adni icon_lol.gif A sziget melyik része olyan, hogy egy kicsit zöldes (sok növényzet), vagy akár még dimbes-dombos is, de a part is csudiszép?
A vélemények alapján nekem is Lefkáda tűnik olcsóbbnak.

# 2809
Emica
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123855 Üzenet linkje2010-01-19 21:05:14 

Köszi Mindenkinek a segítséget. Nagyon hasznos volt.
Marika,drága Neked holnap küldök privit és előre is 2-szeres köszönet mindendért...
Sajna most sietnem kell,hála mindenkinek.
A tervem:
Lefkadán 1 hetet leszek,mert megyek Olympic beach-re is. A bet
Nagyon el vagyok keseredve,amiért az Apollón pont a Gatsoulist szüntette meg.
Nem is értem.Hiszen ez volt a kedvenc.
Na,menni fogok 1 napos hajóútra a Nidri starral vagy más hasonló hajóval.
Nem feltétlenül velük.Állítólag 3 hajó megy egyszerre.
A buszos körutat nem hagyom ki,de lehet egyénileg is bevállalok egy helyi buszutat. Azt hiszem Marika -Süni- partját bevállalom ott dél-nyugaton. Talán Agiofili. Már hallottam,de teljesen megfeledkeztem róla.
És egy napot Lefkasba is bevállalok.
Tényleg,ott vannak jó strandok?
Tehát eddig 4 napi progi a 7-ből vagy 6 és 2 félből,plusz egy délután a vízeséshez.
A maradék meg elég egy kis lubickolásra,pihizni és szuvenírozni,aztán majd jöhet még búcsúzóul egy üvegfenekű hajó és majd 1 hónap múlva Qlympic beach.
Erről van tapasztalata valakinek? Mármint az üvegfenekűről.
Olympic beachre a párommal,míg Lefkadára anyukámmal megyek.Ja,és jőn egy barátnő szintén anyukával.
Édesnégyes.
Igaz jogsink Lefkádára egyikünknek sincs,de nem hagyjuk ,h Nidri bebörtönözzön minket,úgyhogy sokat fogunk így is barangolni.
Süni,hamarosan írok. Puszi
Én anyukáma

# 2810
Angelheartone
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#124131 Üzenet linkje2010-01-23 13:00:28 

Sziasztok !
Az autóval utazóknak jó hír, hogy az autópálya elkészült. (Egy rövid 3-4 km-es szakasz kivételével) Az IGO8 novemberi frissítésében már benne van.

# 2811
Vaesz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
418 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#124177 Üzenet linkje2010-01-23 20:33:58  Válasz a #124131. hsz-ra Előzmény #124131

Köszi az infót. Akkor az új frissítést mindenképp le kell tölteni icon_lol.gif remélem, hogy szeptemberben tudjuk is használni, és sikerül eljutnunk erre a csodás szigetre!
# 2812
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#124186 Üzenet linkje2010-01-23 22:10:19  Re:

vaesz írta:
Köszi az infót. Akkor az új frissítést mindenképp le kell tölteni icon_lol.gif remélem, hogy szeptemberben tudjuk is használni, és sikerül eljutnunk erre a csodás szigetre!

De ne feledkezz meg jövőre a másikról sem... icon_biggrin.gif icon_lol.gif Argostoli a fővárosa...Egyel délebbre icon_wink.gif

# 2813
Vaesz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
418 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#124217 Üzenet linkje2010-01-24 13:50:42  Re:

atosz írta:
vaesz írta:

De ne feledkezz meg jövőre a másikról sem... icon_biggrin.gif icon_lol.gif Argostoli a fővárosa...Egyel délebbre icon_wink.gif

Ki nem hagynám Mind a két szigetet látni kell! De azért az 1% esély mégiscsak marad, hogy talán megyünk, ha sikerül melót találni:) ÉS akkor irány Hellász! icon_lol.gif

# 2814
Sly0007
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#124400 Üzenet linkje2010-01-26 13:13:43 

Emica írta:

Igaz jogsink Lefkádára egyikünknek sincs,de nem hagyjuk ,h Nidri bebörtönözzön minket,úgyhogy sokat fogunk így is barangolni.

Hi Emica és mindenki!

Jók a tervek, mi is így indultunk neki lefkadának szeptemberben. de a buszos kirándulás meg szinte minden más is (a nidri staron kívül) elmaradt.
Szóval mi is megterveztük, hogy 1-1 nap erre a kirándulásra meg arra, aztán hirtelen ott álltunk 1 napnyi programmal, és az összes többi napot gyorsan át kellett terveznünk saját szervezésre mindent. Csak szólok nehogy ti is így járjatok.
Amit én nagyon javaslok, bár nagyon hosszú séta, meganissit végigsétálni (limonari bay). (remélem jól írtam a nevét) reggeli komp oda esti vissza. (legalább egy buvárszemüveget vigyetek, lelesni a víz alá icon_smile.gif )
Lefkas városát elég gyorsan végigsétáltuk, de tőle nem messze nyugatra van egy nagyon gyönyörű strand gira beach. oda mi kisétáltunk. (a parti kavicsok között találhatsz kis kagyló és csigaházakat...)

Megnéztük a híres porto katsikit, fantasztikusan szép, de elég balkáni körülmények fogadtak. Hajóval odalátogatni minden szép és jó, de kocsival egyedül, 1-1 férfi és női pottyantós wc, de olyan, hogy bemenni sincs kedve az embernek, talán kukát nem is láttunk, szemét a bokrok alá szórva... Szóval világ legszebb strandjai közt van, de max amíg megnézed, aztán ha strandolni akarsz menj másik stradra, mert ott jobb. (véleményem szerint)

Üdv
Sly

# 2815
Emica
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#124674 Üzenet linkje2010-01-29 15:53:05  Válasz a #124400. hsz-ra Előzmény #124400

Szia!
Kószi a tippet.
Épp a jóvőhéten akarom foglaltatni,valamikor aug.-ban megyünk.
Akkor sajna nem voltál a buszos kórúton. Tavaly nem voltak sokan a türisták sehol sem. Nem ezért maradt el? Vagy csak kevesen jelentkeztek.
Nidri starral vagy vmi más hajóval se tudtatok elmenni? Az se volt?
Akkor mindenképpen aug. első felét célzom meg.
Kicsit húzós lesz,mert júli elején Olympic beach-re megyünk.
Sehogy nem tudom kideríteni,h a buszos szigettúra a Kathisma vagy a Kalamitsi strandra megy-e.
Egyszer Sartin nekem se jött össze szeptemberben a félszigettúra,mert nem volt elég jelentkező. Viszont a grand toursosok voltak. Neos Marmarasról jött a busz értük.
icon_cry.gif

# 2816
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125658 Üzenet linkje2010-02-10 19:47:09  Válasz a #123782. hsz-ra Előzmény #123782

Van egy hírem az utazóközönség számára. Ami Paját illeti, Ő megszűnt idvez-ként létezni Lafkadán, így az Apollontravel fakultatívjai aszerint alakulnak, ahogy az új telepített csinálja. Vagyis nem érdemes aszerint tervezni a fakultatívokat, amik tavaly voltak, mert akár teljesen mások is lehetnek idéntől (akár jobbak, akár risszabbak, vagy egyszerűen csak mások), de hogy mik, az csupán az új idvez érkezése után derül ki (kb. május közepe után, tehát az iroda is csak utána tud tájékoztatni).
# 2817
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125676 Üzenet linkje2010-02-11 09:48:39 

Sziasztok!!

Szerintetek melyik Parga vagy Lefkadát esetleg Tolot vagy Toronit válasszam uticélomnak?icon_biggrin.gif

Előre is köszi!!

# 2818
ZA07
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

:-)
Elutazott, 08-08-tól 08-22-ig:
Torremolinos
#125681 Üzenet linkje2010-02-11 10:20:52  Válasz a #125676. hsz-ra Előzmény #125676

Szia Isti!

Ezt mindenképpen Neked kell eldönteni, más nem tud helyetted választani. Biztos, hogy mind a négy hely remek választás lenne.
Én csak Toloban voltam és akkor ajánlhatom Neked, ha látni szeretnéd a környék történelmi helyeit is. Kiváló kiindulópont a kirándulásokhoz.De ez már a Tolo topicba tartozna.

# 2819
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125682 Üzenet linkje2010-02-11 10:41:47 

Szio ZA07!

Köszönöm a válaszod:) Persze nekem kell tudnom, csak gondoltam akinek van mindkét esetleg mind a négy hellyel kapcsolatosan tapasztalata az megosztja az oldallal... Ezért kérdeztem, mert mindenki azt mondja mindegyik hely szépicon_smile.gif Nehéz a választás... Csak sokáig ne filozzak rajta, mert a végén lemaradok mindenrőlicon_razz.gif

# 2820
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125685 Üzenet linkje2010-02-11 11:10:58  Válasz a #125676. hsz-ra Előzmény #125676

Én Lefkadára mennék vissza legszívesebben, ha a fentiekből választhatnék. Persze ez szubjektív. Ha írnál egy kicsit arról, hogy mivel, mikor utaznátok, mit szeretsz nyaralás alatt csinálni, stb... könnyebb lenne tanácsot adni. Talán a "Melyik részre utazol ?" topicban lenne a téma helye.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 187 188 189 ... 570 571 572   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu