Nem olvastam teljesen vissza a táblázatos hozzászólásokat, lehet, h. már felmerült: különbözõ biztosítók, biztosítások összehasonlítása, esetleg olyan módon, hogy egy-egy adott biztosítóval szerzett tapasztalatot - már ha többen is vállaljátok - egy utalással megosztani. Vagyis: mondjuk vkinek beteg lett a gyereke, v. bármi okból szorult ellátásra, annak a nevét belinkelni az adott biztosító neve mellé és priviben meg lehetne keresni az illetõt, adna infót annak, akit érdekel.... Írjátok meg Ti is a véleményeteket ezzel kapcsolatban, nem tudom, járható lehet-e ez a megoldás....
Szia Kriszta!!!
Több irodától kértünk ajánlatot ,de mi is meglepõdtünk az árakon .Legfõképpen azon,hogy a honlapjaikon jóval kevesebbért hirdetik/igaz a tavalyi árak vannak fennt/ a felsorolt apartmanokat.Például :mi Nei Porin az arany-házat néztük ki amit tavalyi áron 9800 ft /apartman/3 fõ/nap kínáltak júliusban,most 2007-ben szintén júliusban 15000ft lenne az új árak szerint,ugyanaz az apartman.Majdnem a duplája.De hasonló árakkal dolgoznak a többi irodák is.Egyedül a Dias Zeusz iroda ajánlott olcsóbban apartmant igaz nem 50 méterre van a tengertõl,hanem 150 méterre,de hát ez annyira nem is számít.Viszont 16500 ft/fõ/hét a szállás.A Bea szerint nagyon is klassz.Hát remélem is.A drágább irodánál 300 000 ft lett volna a 7 fõre a szállás,mig a másiknál 101 000 ft-ért nyaralunk.Nem mindegy!!!! Legalább is nekünk.Kocsival megyünk,így a buszos kérdés, meg az 50 fok nem igazán érint.Most van még akciójuk,Január 31.-ig ha befizetsz akkor a tavalyi árból -10%-ot adnak.Hm nem rossz!!!
Remélem nem csalódunk!!!és minden rendben lesz.
Szió
Katus
Ugye ez nem komoly. 50 %-os áremelést nem bír el az átlag túrista tárcája.
Nem lehet, hogy még nem jöttek ki az idei katalógusok és a beosztottak hasra ütve mondanak egy árat? Tutira van egy súlyos beütése annak az irodának, amelyik ennyit emel.
Már a Parália topikba én írtam az árat, de ide is reírom. Az elsõ árajánlatom amit megkaptam, és már foglalhatok is 206ezer 4 fõnek, de ebbe nincs semmi csak a szállás, 2 hétre. Majd elájultam. Én ezt kicsit sokalom, ha Paráliát veszem figyelembe, mert tavaly ennél sokkal olcsóbb árak voltak. Ma írtam az Apollonnak is kíváncsi leszek, hogy mit írnak majd vissza, és a Sipinek is. Õk nagyon korrektek bár kicsi iroda. Tavaly mivel úgy jártunk ahogy, én kicsi irodákkal nem merek kezdeni.
Na most kapaszkodjatok meg. Írtam egy görög utazási irodának is, aki Parálián árul szállás lehetõségeket. Vissza írta, hogy csak a márciusi utazási kiállítás után áll módjában az árakról engem tájékoztatni. Tök jó már a külföldi iroda is az itthoni viszonyokat veszi majd alapul . Azt hiszem még egy -két kintinek is írok már csak kíváncsiságból is.
Azt hiszem idén jól szét kell nézni foglalás elõtt, mert nagy eltérések lehetnek irodák között.
Akkor még írok a Diasnak is ha már némi akció van náluk.
Az irodák szerint a Görögök emelték meg ennyire az árakat.De én kaptam kintrõl ajánlatot és nem mondhatnám hogy emelkedtek volna az árak kinnt.Két éve Sartin nyaraltunk akkor egy kétszobás apartman a tengerparton 60 euro/nap volt 5-6 fõ részére.Most ugyanaz 65 euro.Akkor nem a Görögök emeltek szerintem.Szóval nagyon körül kell nézni.
Mert lehet hogy ugyanazt az apartmant másik irodától jóval olcsóbban kapod meg.Néztük mi is Paraliát,de tényleg ott is nagyon drágák lettek a szállások.De feltétlen nézzétek meg a Diast,mert ha nem kell a kétszobás apartman akkor a pótágy a negyedik fõ számára ingyenes,és -10% a feltüntetett árból.Szerintem ott lenne olcsóbban is.
Szia
kATUS
Sziasztok!
Van egy ismerõsön az egyik utazási irodában, és õ mondta, hogy a görögök nagyon megemelték az idén az árakat, mert rájöttek, hogy nagyon sokat szeretik Görögországot, és így több a bevételük.
Beszéltem a TUI irodában dolgozó barátnõmmel. Õ azt mondja nem emelkedtek nagy mértékben a görög utazások árai sem náluk, sem velük szerzõdésben álló görög partnereknél. Szerintem a görögöknek sem érdekük elriasztani maguktól a turistákat.
Tegnap megjelent az Aeolus katalógusa, de árjegyzék csak a honlapjukon van egyenlõre. Bizony drágábbak lettek Õk is tavaly óta. Azért találtam magunknak egy utat Dél-Krétára egész jó áron. Igaz, elég korán indul (júni. 03-tól júni. 16-ig), és oda Athénig busz majd komp, vissza viszont repülõ Budapestre. A 11%-os kedvezményt is figyelembe véve biztosításokkal, reptéri illetékkel együtt 71.590,-Ft/fõ apartmanban, önellátással 11 éjszakára. Ez szerintem nem rossz ár. Nézegettem már az Apollón árlistáját is, de nem olcsóbb ennél, pedig Õk is jó áron kínálják általában az útjaikat.
Az Aeolus árjegyzékének 7. oldalán találod. Itt több olcsó uticél van "Kombinált utazások" címszó alatt. Ezek május végén, június elején, vagy szeptember végén, október elején indulnak.
Én tavaly Zakynthoson, az elötte levõ évben Kos szigetén voltam Velük, de semmi komolyabb problémám nem volt.
Nekem megfelel a június is, akkor legalább nincs tömegnyomor és csendesebb minden. Egyébként ha ezt választjuk, akkor szeptemberben is el tudnék menni egy pihenõs útra, mert az Aeolusnál jár 20% kedvezmény. ( Az elsõ út árának 20%-át vonják le a második utazás árából.)
Legutóbb kvalcsi szerkesztette (2007-01-25 08:47:17), összesen 1 alkalommal