Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 376
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19310 Üzenet linkje2007-01-24 21:00:58 

Sziasztok!
A Görögök nem emelték az áraikat,vagy legalább is nem jelentõsen.Sõt,mint írtam 5 euro különbség van Sartin ugyanabban az idõben,ugyanabban az apartmanban mint két évvel ezelõtt.Meglehet,hogy ez nem mérvadó,de még egy másik helyen is megnéztük és ott sincs számottevõ különbség.Pláne nem a 30-40%,mint ahogyan azt, az egyik utazási-iroda képviselõje mondott.Inkább azt veszem észre,hogy minnél felkapottabbá válik egy hely,annál drágább is lesz.Ha belegondolok abba hogy 43000 ft-ért már majdnem Krétán,vagy Korfun is kapnék szállást,akkor azt hiszem elgondolkodtat a dolog.
De végül is nem panaszkodom,mert ennek ellenére találtam és jó áron
Remélem megérte!!! icon_wink.gif
Katus

# 377
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19322 Üzenet linkje2007-01-25 07:11:43 

Szia Valcsi!

Ez a krétai út tényleg nagyon jó árban van. Én is nagyon mennék, úgy élvezném a kompolást, imádok hajózni. De ez a fránya iskola pont akkor van június szeptember. icon_cry.gif

# 378
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19324 Üzenet linkje2007-01-25 07:34:08 

Helló Valcsi!

Az Aeolus utazási irodának hol van a székhelye? Ez tényleg nagyon jó ár! Megbízhatók? Sajnos nem ismerem õket. A környékünkön nem tudok irodájukról.

# 379
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19328 Üzenet linkje2007-01-25 08:32:54 

Szia Kyra!
Azért mielõtt az Aeolussal kezdesz, olvass vissza ezen a fórumon, találsz róluk legalább 2 nagyon-nagyon negatív értékelést (az egyik az enyém, a másik Miskolci Utasé). Sokan dícsérik õket, de mi van akkor, ha Te jársz úgy velük, mint mi ketten?

# 380
Somogyiné
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19329 Üzenet linkje2007-01-25 08:45:21 

Szevasztok!
Mi tavaly az Aeolus-szal voltunk Koson, semmi probléma nem volt sem a repülõvel, sem a szállással. Kivéve a helyi képviselõt a Tímeát, de ezt már korábban elmeséltem.
Képzeljétek! A Blue Sea Beach-et - tavaly 3*+ volt a besorolása - az idén átnevezték és átminõsítették Blue Lagoon Resort 5*-os szállodára. Az idén egy szeptemberi szállásár all.icl. ellátással 11/10 napra 194.300.-- Ft, mi tavaly repülõvel-szállással-biztosítással együtt fizettünk cca. 132 eFt-ot fejenként.
Azt hiszem az idén is velük utazunk, mert tényleg nagyon jó áraik vannak. Csak még azt nem tudom, hogy Korfu vagy Kréta-Chania legyen-e a célpont. Ismét szeptember második felében indulnánk. Ha valaki tudja, olyankor melyik szigeten milyen az idõ, legyen szíves írja meg. /Ebben vagy egy másik topikban/ Utálom az esõt és a hûvöset. Meg a tengerben is jó lenne még fürödni.

Egyébként az Aeolus szlovák utazási iroda, de Bp-en is van irodája.
Említettétek, hogy az árlistájuk fent van a neten. Na, annak az utolsó oldalán mindenki megnézheti, hogy van-e a lakhelyén vagy annak közelében olyan iroda, amelyik árulja az útjaikat.

Üdv. mindenkine - Somogyiné

# 381
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19331 Üzenet linkje2007-01-25 08:49:35 

Köszi!

Elolvasom a beszámolóitokat.
Mindenképp utána nézek minden irodának mielõtt bármelyiknél befizetnék. Az ár sokat számít. De ált. ragaszkodom a már bevált utazási irodához.

# 382
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19333 Üzenet linkje2007-01-25 09:02:05 

Szia Kriszta!

Sajnos ezek az idõpontok tényleg nem jók az iskolás gyerkõcökkel utazóknak. Nekem már szerencsére nem kell alkalmazkodnom a tanítási szünethez.

# 383
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19334 Üzenet linkje2007-01-25 09:21:39 

Szia Kyra!

Az Aeolus Utazási Iroda címe: 1072. Budapest, VII. ker. Rákóczi út 10.
Telefon: 461-0148, 462-2091, 462-2093
Fax: 321-8373
e-mail: aeolus@aeolus.hu
Honlapjuk: http://www.aeolus.hu

Én tavaly Zakynthosra, 2005-ben pedig Kos szigetére repültem velük. Nekem nem volt semmi különösebb problémám, a szállások tökéletesen megfeleltek a prospektusban leírtaknak. Az idegenvezetõik nem állnak éppen a szakma csúcsán, de engem ez nem igazán érdekel, mert én mindenrõl tájékozódom utazás elött. A repülõgépek is mindíg pontosan indultak, és a fakultatív kirándulásra menet a busz is pár perc késéssel, de idõben jött.
Hallottam negatív kritikákat is róluk, fõleg a buszos utazásaikkal kapcsolatban.

Egyébként nem szlovák iroda, mert egy görög testvérpár a tulajdonosa. Magyarországon 2005-tõl van irodájuk, viszont Szlovákiában és Csehországban már 14 éve mûködnek. A szállásaikon éppen ezért megoszlanak a magyar és az onnan érkezõ vendégek.

# 384
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19335 Üzenet linkje2007-01-25 09:24:51 

Szerintem az iskolák elég rugalmasak. A lányom osztályából rendszeresen elengedik a gyerekeket. Az egyik kislány minden januárban síelni jár a szüleivel. Még sohasem gördítettek akadályt az utazásuk elé. Május végére az összes felmérõt megírják, ha mégsem, nálunk megíratják a gyerekkel az utazás elõtt.
Kriszta!
Szerintem nálatok sem lenne gond, ha elkérnétek a gyerkõcöket.

# 385
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19358 Üzenet linkje2007-01-25 12:39:09 

Helló mindenkinek!

Valcsi! icon_smile.gif Köszönöm az iroda címét és honlap címét is. icon_biggrin.gif

# 386
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19370 Üzenet linkje2007-01-25 15:46:12 

Szia Csutek! icon_smile.gif

Csak a gyerekkel tolnék ki, tapasztalatból tudom, majd a dumcsiba mesélek errõl.

# 387
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19407 Üzenet linkje2007-01-26 08:02:27 

Nagy problémám az Aeolos-szal, hogy az összes szimpatikus apartman Zakynthoson debreceni indulással van.
Mit lehet tenni ebben az esetben?!

Ja:és írjon pár sort mindenki, hogy milyen tapasztalata volt Aeolos-szal, mert rosszat is hallottam róluk, és ez elbizonytalanít, hiszen Valcsinak meg csak jó tapasztalatai voltak!

Segítsen, aki tud és elõre is nagyon köszi!

üdv
lloth

# 388
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19408 Üzenet linkje2007-01-26 08:47:08 

Szia lloth!
Ha visszalapozol itt a 17. oldalra, olvashatsz tõlem egy elég kimerítõ értékelést az Aeolus-ról. Ilyen tapasztalatok után mi soha többé velük sehova, és nem is ajánlom senkinek. Sokan jó tapasztalatokat szereztek velük kapcsolatban, de ha Te úgy jársz, mint mi, valszeg ugyanúgy gondolnád, mint mi. Miskolci utas is ráfázott velük, az õ leírását is olvashatod valahol az enyém körül.

# 389
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19411 Üzenet linkje2007-01-26 09:18:00 

Én is néztem az Aeolus honlapját, de mi csak úgy szeretnénk velük utazni, hogy szállást foglalnánk náluk, és autóval mennénk.
A szállásaikkal is voltak gondok? Tudom, hogy olvastam róluk negatív kritikákat, de már nem emlékszem, hogy miket pontosan.
Azért majd ha több idõm lesz visszaolvasok. Viszont megköszönném, ha írnátok róluk még, ha van valami említésre méltó. icon_biggrin.gif

# 390
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19412 Üzenet linkje2007-01-26 09:38:19 

Szia Anikó!
Pont a szállással voltak gondok. Semmi nem volt igaz abból, ami a prosiban írva volt, lepukkant, csótányos szállás, csöpögõ, csupa vízköves szerelvények, veszélyes bojlerek, zárlatos rezsó, a másik aeolus-os szálláson pockokkal harcolás. mg redõnyt sem tudtak feltenni az ajtókra, egy sötétítõre sem futotta, alagsori szállás az emeleti helyett, a nap egész délelõtt oda sütött, még szárítót sem adtak annyit, amennyi apartman volt.
Azért érdemes visszaolvasni (17. oldal és a folytatás pár oldal)

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 25 26 27 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu