Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 406
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19655 Üzenet linkje2007-01-30 20:10:16 

Kriszta!
Nos igen, nekem is megfordult a fejembe a tavalyi eset. Nem is mertem a közeli partner irodában intézni a szállást, hanem közvetlenül a Diastól. Remélem nem lesz gond!
De eddig azt hittem Paráliát célozzátok meg, de ez a 20km megzavart.
Lehet, hogy mégsem oda mentek az idén?
Jó sokan leszünk akkor egyidõben kinn innen az oldalról! icon_wink.gif

# 407
Csilla*
Aktív fórumos
Aktív fórumos
58 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19659 Üzenet linkje2007-01-30 20:29:16 

Sziasztok!
Ismerõseim nézegették már, h hol van 2007-es ár, és közben az Imperator Travelt nagyon szimpinek találták, legalábbis a honlapon jók a leírások. Árak még nincsenek (csak a tavalyi). Utaztatok már a fent említett irodával? Tapasztalatok? Vagy ne is bánják, h még nincsenek árak?

# 408
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19701 Üzenet linkje2007-01-30 22:15:39 

Helló Csajok és Zeusz!

Már megint egyszerre mentek?

# 409
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19717 Üzenet linkje2007-01-31 12:46:02 

Legalábbis egy idõben, már ahogy kinéz.
# 410
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19724 Üzenet linkje2007-01-31 13:17:28 

Szia Miskolciutas!

Olvastam, hogy ti befürödtetek Az Aeolussal. Sajnálom, hogy így kifogtátok. Nekem tavaly a kollegám utazott velük Krétára és semmi baj nem volt velük azt mondta. Õk meg voltak velük elégedve.
Nem azt mondtam, hogy Laganas nem jó, mivel fogalmam sincs, hogy milyen hely, csak arra akartam célozni, hogy nem lehet Zantén belül más várost választani, mert csak ez van a kínálatukban.
Amúgy lehet, hogy átlagosak az árak, csak én leragadtam az Aeolusos pargai áraknál és ahhoz képest viszont drága. icon_lol.gif
Viszont, ha a Zantés utat nézem, akkor tényleg nincsenek vad áraik.

# 411
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19725 Üzenet linkje2007-01-31 13:20:06 

Szia Csutek!

A 130 ezer nagyon szuper ár 4 fõre 2 hétre!!!! icon_eek.gif Ez melyik utazási iroda, megkérdezhetem?

# 412
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19728 Üzenet linkje2007-01-31 13:25:48 

Miskolciutas!

Az tényleg durva, hogy teljesen más szállásnak a fotóját tették be a prospektusba, mint amilyen valójában.
De én éppen ezért a neten is rákeresek a kiszemelt apartmanokra, hátha találok ott is fotót róluk, mert az a biztos, ha több helyrõl látok képeket a szállásokról. Persze még így sem 100 %, de ha más külföldi utazási irodák is azt a képet mutatják, akkor nagy baj nem lehet.

# 413
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19733 Üzenet linkje2007-01-31 14:10:26 

Szia Andra!

A Terra Reisen társirodájával megyünk. Szerencsére már Szoboszlón is van egy, ráadásul régi ismerõs a tulajdonos.

# 414
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19740 Üzenet linkje2007-01-31 15:07:55 

Hát az a legtutibb,ha az iroda tulajdonosa ismerõs,mert akkor 100 %,hogy nem fog valami vacak utat rátoksózni!
Én itt most egy Flamenco tours nevû debreceni irodától kaptam ajánlatot,Sarti Aphroditi,Prokopis és Coralli apartmanok.Ha esetleg valakinek van személyes tapasztalata ezekrõl,irjon!!!!!!A Grand katalógusa már megvan nekem is,csak szeretnénk inkább a faluhoz közel lenni!Merthogy 99 %,hogy lesz egy láblógatós-fenékáztatós-hajókázós-Athosnézõs-pihenõs hetünk augusztusban...a többirõl péntek este az egyéb utazásainkban...

# 415
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19748 Üzenet linkje2007-01-31 15:32:52 

CSutek!

Köszi! Még nem is hallottam róluk. Mennyire megbízhatóak, nem tudod? Utaztatok már velük?

# 416
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19752 Üzenet linkje2007-01-31 16:01:34 

Rebeka,Kriszta!
Mi volt az a tavalyi eset?Hol találok valami utalást rá?Teljes összeget készülök befizetni,mert akkor 10 % engedményt adnak!

# 417
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19753 Üzenet linkje2007-01-31 16:02:12 

Tavaly is az õ útjukat választottuk.
# 418
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19758 Üzenet linkje2007-01-31 16:39:34 

Miskolciutas!
Nos valahol már leírtuk az esetet, de nem tudom igazából hol is. Röviden: ilyentájt befizettük tavaly is a nyaralásunkat, 3 család. Mint utóbb kiderült nem az iroda saját útja volt, õ csak közvetítõ volt. Szerencsére. Mert a Krisztáéknak kiküldték a részvételi jegyet, nekünk nem. Kicsit vártunk, aztán kerestük az irodát. Mármint kerestük volna, de nem találtuk a kapcsolatot. Mint kiderült csõdbe ment, ill. valami oknál fogva bevonták az engedélyét. Hogy ebben mi részük volt nem tudom, de velünk szemben jellemtelenek voltak, mert errõl minket nem értesítettek. Nos aki ismeri a férjemet az tudja vele nem érdemes ujjat húzni, elindult Pestre, mire felért kiderítette a tulaj telefonszámát és a lakcímét is. (Ne akard tudni hogy icon_wink.gif ).Mindenesetre nagyon eréjesen lépett fel, ennek következtében az úr kifizette a eredeti irodánál az utunkat, mi megkaptuk a részvételi jegyet és elmentünk nyaralni. Nos ez volt a lényeg, de ennél azonban hosszabb volt. A tanulság: az iroda, akié az út akkor is köteles lett volna kivinni minket, ha az akivel szerzõdésünk volt becsõdöl, majd aztán õk úgy rendezik ahogy akarják. Végül is elmondták õk is ezt, de mi inkább kikapartuk nekik is a gesztenyét, biztos ami biztos.
De ennek ellenére mi is kifizettük már az idén a nyaralást, kétszer nem eshet meg ugyan az, kicsi a valószínüsége. icon_wink.gif

# 419
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19759 Üzenet linkje2007-01-31 16:39:51 

Szia Miskolci!

Ide írtuk mi le az esetünket, ez tavaly májusba volt. A Ckplus utazási iroda volt a húnyó. Tavaly, febr15-i volt opció náluk, és ha a teljes összeget kifizetjük, akkor a tavalyi áron mehetünk Makriba. Mi jól be is döltünk a Rebiékkel együtt, szaladtunk febr. 12-ig a teljes összeget befizetni, mert hát ez olyan alkalom amit nem szabad kihagyni. Aztán a neten egyre érdekesebb dolgok jöttek elõ, még kiderült májusba, hogy ugrik a nyaralás, akkor férjeink felmentek, és majdnem az asztal borították az ürgére no meg a férjem a Campusra. Aztán kderült, hogy végül is biztosítási csalás akart volna lenni az egész, de a biztosító átlátott a szitán. Hogy az esetnek mennyi károsultja volt, lett, azt én nem tudom. De a csõdbe ment iroda partneri iroda volt, és elõttünk perkálta le a szállásunk már hozzá befizetett összegét. Így nagy izgalmak után eltudtunk utazni a foglalt idõbe Makriba a Diasba, ahova én többet az életbe nem megyek, mert egy igénytelen apartmanház, lett a vége. Elõttünk volt olyan aki nagyon meg volt elégedve a szállással agyon dicsérte. Ebbõl is látszik, hogy nem egyformák az igények, és ez máskor mással is elõfordulhat.

Erre látom, hogy Rebiék kifizették a teljes utat már idén.
Megmondom õszintén nekem elég gyanúsak ezek a tavalyi áron még mehetsz szöveg, remélem tényleg nem becsapás lesz belõle, és mindenki megkapja amit vár a nyaralásától.
Én idén Barba segédletével görög irodán keresztül intézem a nyaralást, mert neki jó ismerõsei akik ott dolgoznak, amit ott náluk kell majd kifizetni. Persze ennek is meg van a rossz oldala, mi lesz ha kiadják a szállást majd elöttünk, hát akkor Korinosba valószínû lesz hely. icon_wink.gif

Ennyi a történet a részemrõl. icon_cry.gif

# 420
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19760 Üzenet linkje2007-01-31 16:49:57 

Nos én csak annyit fûzök hozzá: képzelj el három megtermett családfõt mázsán felül. És ezek mérgesek! Szerinted? icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 27 28 29 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu