Sziasztok!
Sartiba a Paris apartmanról tud valaki információt adni. Apollon Travellal megyük szeptember 7-én. Állítólag domboldalon van.
Köszönöm szépen.
Szia Ubul!
Én nem voltam a Paris apartmanban, de az utca végéből (a tengerpart felől) láttam. Nekem úgy tűnt, hogy nem olyan igazán domboldal, inkább csak az utca lejtős egy picit, de egyáltalán nem tűnt veszélyesnek.
Amúgy ismerőseink voltak ott, csak jókat mondtak róla.
#1940492012-08-20 15:20:55 Válasz a #193974. hsz-ra
Hát szomorúan néztem a képeid
Mi 1 hónapja jöttünk meg Sartiról, de az a gyönyörű tenger azóta is a szemem előtt van... hihetetlen.. a Lányom szeptemberben megy vissza, remélem Neki már jobb élményei lesznek. Akik most vannak kint, kitartás, és valóban, a távoli öblök Toroni felé a sziklákon túl szerintem tisztábbak. Bár sokat kell gyalog menni, nekünk megérte.
#1939882012-08-19 15:16:47 Válasz a #193986. hsz-ra
Sziasztok!
Drukkolok a most nyaralóknak, hogy mielőbb tisztuljon a tenger és javuljon az idő. Jövő héten indulunk mi is... jó lenne szép emlékekkel hazajönni.
Dimis apartmanról van valakinek információja? Mennyire felszerelt, stb?
Hát nem túl szép látvány a part:-( de biztos lesz jobb is.
Ha tényleg 26 fok van akkor az tényleg nem túl bizalom gerjesztő és elkeserítő...Hogy délen hidegebb van mint itthon. Én Pest megyében lakom és itt jelenleg 36 fok van és a nap nagyon éget.
De viszont ha hinni lehet ennek az oldalnak, http://www.sartikirandulas.hu/sartilive.html , mert mért ne lehetne, szerintem mindig frissítik. Akkor most is 33-34 fok van Sartin. Minden nap meglesem:-)
A jövőhét pénteken indulás, nem akarok hosszúnadrágokat vinni, meg kabátot:-) NYARALNI MEGYEK VAGY MI...)))))
#1939752012-08-19 11:47:27 Válasz a #193974. hsz-ra
Szép napot!
Nem túl jó híreket mondtál Pierre!
Remélem egy pár nap alatt azért valamelyest trisztulni fog a tenger és a part is.
A helyi előrejelzések alapján melegszik a levegő, lesz 33 fok is ( remélem is )
Ha találtok olyan öblöt vagy partszakaszt ahol tiszta a víz kérlek írd meg!!!
Péntek este indultunk, úton nem sokan voltak, de minden határon 1-1 óra volt az átjutás.
Az út maga eseménytelen volt, Belgrádban van két kis terelés, de 11 óra után voltunk ott, nem okozott dugót.
A szobánk kicsi, de jó.
Eddig voltak a jó hírek. A rossz hír az, hogy Sartin nem túl jó az idő. Ahogy nézem a köpönyeg.hu-t, otthon 30 fok fölött van az idő, itt jó ha van 26-28 fok.
Emellett nagyon fúj a szél, a parton viszi a napernyőket és hatalmas hullámok vannak.
Ez még nem lenne nagy baj, az idő melegedhet, a szél meg enyhülhet még.
Nagyobb baj az, hogy Sarti partjának kb. felét az erős hullámok miatt ellepte a az elmúlt időszakban az Athosz helyen kitört tűz oltása során a tengerbe mosódott rengeteg égett fatörmelék
A hullámok taraja egyes helyeken nem fehér, hanem fekete a rengeteg üszkös fahulladéktól
Sajnos a part jó részét lepi ez a fekete trutyi, sok helyen vállalhatatlanul mocskos a part
Úgyhogy egyelőre csak nézzük a vizet, holnap keresünk tisztább öblöt a félszigeten