Kiklád-szigetek kombináció
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Sziget-kombinációs utazások
Hozzászóló Üzenet
# 436
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kokszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
332 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#153945 Üzenet linkje2010-11-24 20:12:42 

Kedves Josza Barátom.
Teljesen igazad van Santorinivel kapcsolatban. Ezért is nem írtam róla hosszabban. Milosnál is ugyan ez a helyzet. Ott voltam egy hetet de ahhoz képest keveset írok róla. Nem azért mert elfogyott a lendület az írásban vagy a nyaralás utolsó hetére már nem volt kedvem felfedezni. Egyszerűen ha nekem gyenge a dolog akkor nem fogom azt írni,hogy hű de király volt!! Csak azért mert ott voltam valamikor.
Szia cssz 75!
Nem gondolkodtam még túl a jövő évet. Nagyon szívesen megismerném azt a Krétát, amiről Verka ír. Aztán a család nagyon húz vissza Ios szigetére. Vonz még Serifos szigete. Naxost is bevállalnám,kár hogy annyira népszerű. De legjobban az örök szerelem a Peloponnészosz hiányzik. Hiszen idén kimaradt. Remélem,hogy sikerül összeraknod a neked legjobban tetsző kombinációt.
Köszi a gratulációt.

# 437
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#153953 Üzenet linkje2010-11-25 12:02:10 

Hát ez nagyon érdekes, írtam de tegnap neked, a fórumon még utólsó beíróként látszik is a nevem 21:52-kor, de a beírsom magam szőrén szálán eltűnt. ???
# 438
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#153956 Üzenet linkje2010-11-25 12:53:39  Válasz a #153953. hsz-ra Előzmény #153953

Keresd a Dumcsi témában!

Ne itt értékeljétek ki a beszámolók tartalmát!

# 439
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157816 Üzenet linkje2011-03-06 20:16:08  Válasz a #150531. hsz-ra Előzmény #150531

Sziasztok,
Végigolvastam ezt a fórumot is, látom az utóbbi pár évben sokan kedvet kaptak a saját szervezésű nyaraláshoz.
Idén mi is így utazunk (Paros-Naxos).
Ha Babarék előkerülnek majd, (de ahogy számolom épp mostanában születhet náluk a baba, vagy már meg is született, szóval van most más elfoglaltságuk..icon_smile.gif, szeretném Nekik nagyon megköszönni, hogy felrakták a "szállásturit" ide, mert szuperjó és nagyon jó árú paros-i szállásokat találtak (én nem is találtam meg ezeket, pedig én is böngésztem jó pár oldalon)! Úgy néz ki ezek közül az egyik lesz a befutó, ha végleges, felrakom majd, illetve belinkelem azokat is amiket én találtam.
A fórumot olvasva kedvet kaptam Ios-hoz is Kokszi írásai alapján, de hát ez most már nem fér bele. Majd máskor. Azért nem foglalkoztam vele először, mert amikor az utazást szerveztem és repülőjáratokat keresgéltem, elsőként Naxos-ra voltam rámozdulva, ehhez társult Paros, mint mellette lévő és repülővel szintén megközelíthető sziget, és Ios-ra meg nem volt repülő ahogy emlékszem. Márpedig én olyat kerestem, hogy oda-vissza repülni tudjunk és csak 2 sziget legyen, legyen bőven időnk rájuk. Aztán lehet hogy még Ios is befért volna, mindegy most már.
Ha vannak fejlemények írok majd ide is.
Mandzsi

# 440
Babar
Törzstag
Törzstag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157855 Üzenet linkje2011-03-07 18:21:22  Válasz a #157816. hsz-ra Előzmény #157816

Szia mandzsi!

Ezt jól eltaláltad, tegnap hajnalban megszületett a kislányunk és minden rendben van. Babar asszony és a kicsi is jól vannak. Amíg kórházban vannak, addig én néha itthon, ezért tudtam olvasni a fórumot.

Örülök, hogy segíthettem a "szállásturival", remélem mások is hasznát veszik.

A magánszervezésű út a legjobb, mivel mi már kipróbáltuk, soha nem is fogunk máshogy nyaralni. Ez az, amikor te mondod meg, hogy mikor mit csinálsz, hová mész. Mi már eddig is, amikor még busszal jártunk, máshogy csináltuk, mint sokan mások. Soha nem mentünk el fakultatív programokra. Ezeket mi magunk megcsináltuk. Pl.:Lefkadáról átszöktünk Kefalniára 2 napra, stb. Tavaly pedig, amikor saját autóval mentünk, az még nagyobb szabadságot adott. Az egy igazi kaland volt. Sokan nem hiszik el, de nem biztos, hogy a szervezett út olcsóbb, mint a magánszervezés, vagy a buszos út az autóshoz képest. Egyébként az ilyen utak szervezése is nagyon kellemes és izgalmas. Bennünk is volt "para", hogy mi lesz, ha a szállásadó nem lesz ott, vagy nem úgy lesz, nem annyi az ára, vagy átvágnak bármivel stb. Ha most mennénk, nyugodt lennék. Csak attól félnék, nehogy az autóval valami műszaki hiba legyen.Ráadásul nekem ne egy profitorientált utazási iroda mondja meg, hogy mit nézzek meg. Erre itt a Hellasz és az internet világa. Ezekből tökéletesen fel lehet készülni.
Egyébként ismerek itt a Hellaszon olyan fórumtársat, akik a Közép-Amerikai útjukat is magánszervezésben oldották meg.

Úgyhogy hajrá!!!

Üdv.: Babar

# 441
Mediterraneo
Törzstag
Törzstag
1300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157858 Üzenet linkje2011-03-07 20:14:29  Re:

babar írta:
Ezt jól eltaláltad, tegnap hajnalban megszületett a kislányunk és minden rendben van. Babar asszony és a kicsi is jól vannak.

GRATULÁLOK!!!!
És mindenki mástól bocsi az off-ért

# 442
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157859 Üzenet linkje2011-03-07 20:18:37  Válasz a #157855. hsz-ra Előzmény #157855

Szia Babar!
Nahát, akkor pont jól eltaláltam, őszintén gratulálok a pici megérkezéséhez és örülök hogy mindketten jól vannak!icon_smile.gif Nagyon sok boldogságot kívánok!
Legközelebb már akkor hármasban utazhattok Görögországba!
Mi is így csináltuk mindig az eddigi utazási irodás nyaralásainkon, mint Ti. Sose fizettünk be fakultatívra, általában (tisztelet a pár kivételnek) egy nagy lehúzás az egész, és sokkal jobban jár az akinek van lehetősége bármit (ha nem is autót, de legalább robogót) bérelni. Az internetről és esetleg könyvekből pedig tökéletesen fel lehet készülni, én mindig jól kijegyzetelem az adott hely látványosságait.
Még egyszer köszi a szállástippeket, nagyon szuperek, nem is tudom hol találhattátok őket, de nagyon jók!
üdv
Mandzsi

# 443
BoAt
Aktív fórumos
Aktív fórumos
254 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157861 Üzenet linkje2011-03-07 22:21:20  Válasz a #157855. hsz-ra Előzmény #157855

Szia Babar!
Szívből gratulálok az újszülötthöz, Isten éltesse jó egészségben, szeretetben:)

A saját szervezés nagyon izgalmas dolog, néha egyfajta kulturális nyüzsgésbe csap át (az ember beleveti magát az utikönyvekbe,beszámolókba, filmeket néz meg), ezenkívül közösségépítő hatása is van (lásd ezt a fórumot a sok segítőkész,önzetlen fórumossal).

# 444
Babar
Törzstag
Törzstag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157887 Üzenet linkje2011-03-08 19:56:40  Válasz a #157861. hsz-ra Előzmény #157861

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek!

Üdv.: Babar, Babarasszony és Kisbabar

# 445
Saturn
Aktív fórumos
Aktív fórumos
277 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157897 Üzenet linkje2011-03-08 22:01:57 

Hát ez baromi érdekes.....Egyesek oldalakon keresztül vitakoznak, acsarkodnak stb. mégsem OFF!!! Sőt: ki sem törlik a hozzászólásaikat.
Én egyszer írok nem kimondottan témába illőt (bár megjegyzem, az előző hozzászólással kapcsolatosan is kérdeztem), erre kitörölték....Ma ugyanitt olvasom a jókívánságokat a babának, anyukának....Most akkor hogy is van????? Van akiknek lehet, van akinek kuss????
Ettől függetlenül még egyszer gratulálok a babához Babar!

OFF!!!

# 446
BoAt
Aktív fórumos
Aktív fórumos
254 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157901 Üzenet linkje2011-03-09 00:00:50  Válasz a #157897. hsz-ra Előzmény #157897

Üdv! Látom jól megsérthettek a moderálással, de szerintem ezt ne pár örvendező soron, meg a kétnapos babán kérd számon.
# 447
Csz75
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#160304 Üzenet linkje2011-04-19 12:26:47 

# 448
Babar
Törzstag
Törzstag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173725 Üzenet linkje2011-08-21 14:45:41  Válasz a #160304. hsz-ra Előzmény #160304

Kedves Szilvi!

Kívánok nagyon szép és sikerekben, látnivalókban gazdag utazást. Bár, ahogy az utazás célpontjait nézzük, ebben nem lesz, nem lehet hiány.
Ez az "összeállítás" a Kikládokon, talán az idei év legcsodálatosabb és legérdekesebb utazása lesz itt a Hellaszon. (szerintem)
Én személy szerint nagyon irigykedem és nagyon várom a képeket!

Üdv.: babar

# 449
Csz75
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173889 Üzenet linkje2011-08-23 09:43:27  Válasz a #173725. hsz-ra Előzmény #173725

Kedves Babar, nagyon köszönöm a jó kívánságodat. Már csomagolunk és izgatottan készülődünk. icon_smile.gif
Remélem, sok szép fotónk lesz, amit megoszthatok majd veletek.

# 450
Mediterraneo
Törzstag
Törzstag
1300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173892 Üzenet linkje2011-08-23 10:05:10  Válasz a #173889. hsz-ra Előzmény #173889

Szia Szilvi!
Jó utat, csodálatos élményeket! Nagyon izgalmas lesz ennyi szigetet bejárni!
Üdv,
Medi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Sziget-kombinációs utazások
<   1 2 3 ... 29 30 31 ... 33 34 35   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu