#1256752010-02-11 09:31:16 Válasz a #125671. hsz-ra
Szia Miskolciutas!
Azért biztos lesz, aki visszamondja az utat, vagy nem teljesen telik meg egy turnus. Annak idején én is egy last minuttal mentem Pargára. Igaz az 2007 ben volt és utószezonban. Másrészt, azóta is jelentősen nőtt Parga népszerűsége. Nem kismértékben ennek a fórumnak köszönhetően. Viszont akkor még csak az Aeolus vitt oda utakat. Most meg még az Apollon és a Walter is. Talán, akinek nagy szerencséje van az kifoghat egy last minutot.
Üdv: Josza
Szia Vio!
Te mikor tájra terveznéd az utat?
Ha aktuális lesz segítek is keresni, figyelem én is lehetőségeket. Vannak titkos forrásaim. Ne félj! Össze fog jönni.
Üdv: Josza
renault!
majd utánanézek, mert volt. csak nem tudom hol van. de ha nem találom meg, akkor azért megmondom, hogy tettem rá szert. az első nap, amikor az idegenvezető elvitt minket pár helyre, megmutatta, hogy hol az ő irodája és ott keressük ha valamit szeretnénk. ott volt egy kis polc, ahol voltak különböző prospektusok, térképek. Hát itt szereztem de azért megnézem, hátha megtalálom.
#1257132010-02-11 18:54:56 Válasz a #125604. hsz-ra
Isti!
Szerintem Görögország szárazföljén az egyik legszebb, ha nem a legszebb hely. hogy miért? azt látni kell. de Te is modntad, hogy rögtön megfogott. valahogy én is így voltam, amikor egyszer (talán 3-4 éve) megláttam egy képen. biztos sokak számára nagyon jó az is, hogy busszal ki tudnak menni. Paráliát én sem ajánlom, bár nekem az volt az első Görögo. nyaralásom, már nagyon régen, de már akkor is nagyon sokan voltak. Tesómékat épp most beszéltem le róla. Nekik inkább Sartit ajánlottam helyette. Off.
szerintem ha ide akarsz menni, ne várj a foglalással! foglalj és örülj, hogy láthatod ezt a gyönyörűséget!
Megszületett a döntésünk és folaltunk is.
Csak jelzem nem tudom mi van az idén de már az utosó apartman foglaltukle máma Pargara.
Tavalyihoz képest még egy hónappal elöbb valahogy nagyon fogynak az utak idén.
Szeretném megkérdezni azokat akik jártak már Pargan Juliusba milyen meleg szokot lenni a víz?
Mert az utazási irodába mondták Jón tenger nem annyira melegszik fel mint az Égei.
Esetleg valaki aztis tudja vannak külön parkirózok ugy mint Paralian.
Jártmár valaki a Margarita apartmanba?
Este fele mennyire nyüzsgös az élet arra fele,
Van e Lidl vagy hasonló bolt arra fele ne ithonról keljen mindent vinni.
Egyenlöre ennyi de még olvasom vissza menöleg is az infokat.
#1257302010-02-11 21:26:24 Válasz a #125719. hsz-ra
Szia
Mi ugy nézki Jul 26 - án 14-16 között indulunk.
Lehet hogy jönnek velünk az egyik ismeröseink azok mennek Paralia-ra .
Mi is az utolsót foglaltuk erre az idöpontra.
Te mikor indulsz
Lind elég messze van Kb 45 km
Közelebb nincs valami nagyob bolt
Ez az utolsó dumát meg nem kell mindig elhinni egyetértek Josza-val simán lesz idén last minute is.
Én biztos nem foglalnám le most.
Viszonylag nagyon és olcsóbb bolt van a kistrandnál, már többször szó volt róla illetve mikor Acherontól jöttünk Ammoudia-ba ott szinte már a faluban közvetlen az út szélén voltunk egy nagyobb supermarketben.
Most valamit nem értek. Eddig mindenkit kérdezgettél Tolo-ról és arról, hogy mennyi idő az út odáig és hány fizetőkapu van, s ennek ellenére Pargára mentek. Kicsit meglepő a dolog, de biztosan Parga is csodás hely, a leírtak alapján, s ráadásul jóval közelebb van, mint Tolo.
#1257672010-02-12 14:33:33 Válasz a #125744. hsz-ra
Szia
Jogos a kérdésed Tolo volt 1 számú uticél de egyéb okok miat 2 uticél gyözött vagyis Parga.
Tolo nincs elvetve de az idén nem lesz már oda utunk ugynézki.
Érdeklödni kell akárhová megyek szeretek elöre tudni dolgokat.
De szerintem másnak is volt már ugy terve megváltozott.
Nem igy teveztem én se
Bizok benne Parga is csodás hely és jól érezzük majd magunkat.
Sajnos a másik két családal nem tudunk az idén eggyüt menni nyaralni.