sziasztok
mi ugy néz ki juli 30-án indulunk busszal,apartmanba akartunk de sajnos már csak drága és rossz fekvésü apartmanokban van hely,inkább azt a 40ezret kajára piára költjük,marad az ingyen szállás a sátrazás,mint tavaly.
remélem jo idö lesz,augusztusba szokott egyáltalán ott esni az esö?tavaly megáztunk de a sátrak jol birták igaz augusztusban voltunk.
Tudja valaki, hogy estére vajon kikapcsolják a kamerát ?mert tegnap próbáltam megnyitni de nem sikerült, vagy lehet h gép és/vagy böngésző függő ?Más gépen meg megy, és most is tom nézni !Nem értem, van amikor csak ilyen zöld csíkokat látok fekete alapon Azaz
Minden bepakolva, minden elrendezve, úgyhogy lassan indulunk is kb 1 óra múlva SARTIRA. Már csak le kell hordani a táskákat a kocsiba és aztán... ELŐRE )))
Majd jelentkezem Sartiról, sziasztok!
#1360102010-05-28 15:45:16 Válasz a #135976. hsz-ra
Szia Ginaaa!
Igen át lehet állítani. Fenn baloldalon a Sarti, Greece felirat mellet ott van, hogy válasszon más helyet, méterrendszer és angol. Nos ott a méterrendszert kell választani és akkor celsiusban adja meg a hőmérsékletet. Remélem segítettem
Időnként valóban elmegy a kamera, de például most is, 15.51-kor működik. Próbálgasd és biztos sikerül majd meglesned. Néha állítgatják a helyzetét is, lehet hogy akkor nem lehet kapcsolódni hozzá.