Hát tudod az megeshet,de én csak azokat a döntõket nézem ahol aranyeresek,bocs, aranyérmesek leszünk.Azt az ötöt.Na de ez már itt
nem a sportrovat,itt ez uff...off vagy valami ilyesmi... Ilyen indiános.
...és aki nem oda megy? Annak mit kivánsz?Na csak komolytalankodom,mert nagyon hervatag ez a fórumi élet ahogy be-be
pislantok,bár egy páran elvannak...Megválaszolják maguknak a kérdést...
Ez a legpraktikusabb,egy darab vita se sincsen. Grétsy Laci eztet nem díjazná a biztos...
Kedves MOREFINCI!Nézegettem Agia Marinás,Plataniasos albumod,nagyon tetszett.Nem lenne kedved pár sorban leirni,milyen volt a falu,mert lehet,hogy jövõ évi utam alvóhelye lenne pl.Littinakis vagy Despina-stúdió.Tudom,hogy turistás és nyüzsis,de mindenképp szeretném Chaniát,Elafonissit,Gramvoussát látni,kiindulópontnak pedig jó szállásnak tûnnek.Nekem percrõl-percre változik az útiterv,de Krétába beleszerelmesedtem,jó lenne még erre a felére is eljutnom.Köszi elõre is.Érdekelne még,hogy tudtatok-e a tengerben úszni,vagy mindennap erõs volt a szél?
Most volt egy kis idõm és elolvastam mindenki hozzászólását és sokat segítettetek mindenkinek nagyon köszönöm!!!!!!!Most már nyugodt szívvel indulok neki a túrának!További szép nyarat mindenkinek!
Jó Neked, hogy már eljött a nagy nap !
Jó és szerencsés utat kívánunk, legyen élményekben gazdag és nagyon várjuk a képeket és a beszámolót.
Bár lehet, hogy mire visszajössz, akkor mi is indulunk.
Nekünk Judithkával még 15 nap.......
De eljön az is hamarosan, már csak 14-et kell aludni!